İyi aksamlar KK, bende hamilelik takintisi bas gösterdi uzun zamandır bu haldeyim ama eşime çok caktirmiyorum. Her ay ya hamileysem diye strese girip sürekli test aliyorum, test yapiyorum. Regl olduğunda ya üstüne gorduysem diye deliriyorum. Test yapip hamile olmadigimi görene kadar huzursuz oluyorum rahat nefes alamiyorum. Bu sorun oldu iyice biktim her ay test yapmaktan stresten ne olacak boyle ya hamileysem ve geç fark edersem diye kendimi yiyorum. Bu ay yine Delirdim reglm azcik birşey geldi ya üstüne gorduysem diyorum.Not korunduğu halde korkum geçmiyor.
Sormasi ayip?Ben ne zaman prezervatif kullanarak korunsam böyle manyaklaşırım
Güven duyduğun bir yöntem kullanırsan rahat hissedersin diye düşünüyorum. Benim kullandığım yönteme güvenim çok yüksek. O yüzden artık durmadan test yapmıyorum
Ettigin duaya da bedduaya da dikkat edeceksin canim. Herkes cocuk sahibi olmayi istemek zorunda degil ki.Insallah Allah senin gibilerine hic cocuk nasip etmez.Amin
Sormasi ayip?
ne kadar ayıp bunu söylemek size düşmez bence.Insallah Allah senin gibilerine hic cocuk nasip etmez.Amin
canım bu bende de vardı 8 ay boyunca yaptığın testler nurdan köye yol olur senin gibi adet olmama beni hamile olmadığıma ikna etmezdi yinede test tapardım benim ki hamile kalınca geçti. Doğumdan sonra yine baş gösterdi ama saçmalama kızım dedim bıraktımİyi aksamlar KK, bende hamilelik takintisi bas gösterdi uzun zamandır bu haldeyim ama eşime çok caktirmiyorum. Her ay ya hamileysem diye strese girip sürekli test aliyorum, test yapiyorum. Regl olduğunda ya üstüne gorduysem diye deliriyorum. Test yapip hamile olmadigimi görene kadar huzursuz oluyorum rahat nefes alamiyorum. Bu sorun oldu iyice biktim her ay test yapmaktan stresten ne olacak boyle ya hamileysem ve geç fark edersem diye kendimi yiyorum. Bu ay yine Delirdim reglm azcik birşey geldi ya üstüne gorduysem diyorum.Not korunduğu halde korkum geçmiyor.
Çok kötü bu söyledikleriniz aslında. Bebek istemek ilahi bir durum değil ayrıca korunmak haktır kadına. Bebek istememek gayet normal bir durum. Bende istemiyorum bebek çünkü ikinciye kesinlikle hazır değilim. Lütfen bebek konusu hassastır. İsteyenlere nasıl saygılıysak istemeyenlere de aynı saygıda olmak zorundayız. Annelik yüce makamdır evet ama herkesin bu yüce makama ulaşması için belli vakti vardır. Belki konu sahibine Allah vermedi henüz o duyguyu. Bu yüzden konu sahibini yargılamak aynı zamanda Allahı yargılamak gibi olacak çünkü duyguyu Allah verir. Lütfen cümlelere dikkat edelimInsallah Allah senin gibilerine hic cocuk nasip etmez.Amin
Ben korkuyorum bunlardan ya . Ne zaman arastiriyim nasilmis desem kotu haberler cikiyorNuvaring marka vajinal halka
Insallah Allah senin gibilerine hic cocuk nasip etmez.Amin
her yöntemin riski varBen korkuyorum bunlardan ya . Ne zaman arastiriyim nasilmis desem kotu haberler cikiyor
Ben tampon da takamiyorum zatenher yöntemin riski var
risk grubunda değilim
yaşım 35 altı
sigara kullanmıyorum
ailemde ve bende emboli öyküsü yok
tabi bunlar demek değil ki bana bir şey olmaz
ama napalım ben göze aldım
tampon da toksik şok yapabiliyor ama takıyorum mesela.
bebek istiyorsunuz olmuyor sanırımdoğru mu okudum
bazı hamilelikte regl da oluyor hamileler onu diyo"Ustune gorduysem" nedemek cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?