Hɛʀ aʏ ɦɛʀ aʏ ɮɨҡtɨʍ artik

Iste bilemiyorum ben evli degilim ama aldirdiktan sonra hayatima nasi devam edebilirdim bilmiyorum. Bence korunmaktan vazgecmeyin kesinlikle istemiyomussunuz hem boyle bisey yapmak zorunda da kalmazsiniz. Siz de haklisiniz tabiki ama ben istemedigi icin aldirma olayini cok anlamiyorum zaten:/ neyse hayirlisi olsun:))

Ben tam tersi yan etkisi çok diye duymuştum implantın. Araştıracağım tekrar teşekkür ederim kavunum
Canım ben sigara içtiğim için hap kullanamıyorum mesela, spiralle hamile kalan var, üstelik yerinden oynaması da oluyormuş. İğnenin hormonlara çok müdahalesi olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden araştırmıştım. Hatta forumda görmüştüm, onun üzerine araştırmıştım. Ben taktırmadım, ama ileride düşünüyorum. Hiçbir yan etkisi yoktur diyordu aile hekimliğinin sitesinde.

o olay bende de var ya. en küçük belirtiyi aha hamileyim kesin hamileyim diye takılarak geçiriyorum. çözümü ne bilmem

Konu nerelere gelmis ya

Rahatla oncelikle.

Korunurken hamile kalmak diye bir sey yok. Haplarinin saatlerini vs sasirma. Korunurken kaldim diyen kesin bir seyi yanlis yapmıştır, otursun dusunsun.

Cift korunma yonteminiz varmis zaten.
Simdi bir dusun bakalim.
Ayni gun hapini unutacaksin da, prezervatif yirtilacak da, yumurtladiktan sonraki 12 24 saat arasi doneme denk geleceksin de, o hucreler tutunacak da bebe olacak.

Ohoooo valla olme esegim olme.

Ben kendimde hapa hiç güvenemiyorum, kesin saatini kaçırırım, unuturum falan. Bir de göremiyorum ya etkisini güvensizlik oluyor bende O yüzden en iyisi prezervatif benim için, ki bende yumurtalık sorunu var bir de, kendiliğimden hamile kalamam yani.

Bende sigara içtiğim için hap kullanamıyorum ama iğnede zararı var mıdır sigaranın bilmiyorum. Spiral takmıyor bana doktorum çünkü kronik kansızım. Annem spiralle hamile kalanlardan. Bu ay iğneye gittiğimde soracağım implantı.
Vücudumda yabancı bir cisim olması içimi bir tuhaf etti

Hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar yazdıklarınızı okudum. Bugun test yaptım hamile değilmişim bi dahaki aya kadar rahatım yine. Ameliyatı düşüneceğim arkadaşın dedigi gibi yaş vs sınır aranmıyor ise uygulayabilirim eşimlede konuşarak. Çünkü onun dışında hicbir yontemle icim rahat etmeyecekmiş gibi geliyor. Icten ice cocuk istedigimi dusunen arkadaslar. Cocuk duygusal olarak bakinca, dusununce guzel. O hamilelik sureci, esinle senin bir parcanin olması bütün bunlar insanı hoş duygulara ittigini ben iyi biliyorum. Karnında bir canın daha kalbi atıyor ve bu insanın kafasını karistiriyor. Ancak, malesef o sorumluluğu eşimle biz alamayacağımıza çoook onceden karar vermistik zaten. Işin romantik kisimlarini atlayarak duşünduğumde cocugun benim hayatimda yeri yok. Beddua eden ve kızan üyeler "bilmiyorsunuz" neye beddua ettiginizi bilmiyorsunuz işin rengini bilmeden kkda beddualar savurmayın size döner.iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…