Hɛʀ aʏ ɦɛʀ aʏ ɮɨҡtɨʍ artik

Istemeyen bi insan napıcak ki başka.
İki taraflı korunmasına rağmen yine de olduysa gidip aldırıcak tabi.
Şu an korunurken hamile kalsam mümkün değil doğurmam ben de mesela. Evliyim ama doğurmam yani. Bir sürü sebebi var 1.si istememek. Zaten bu konuyu okuyup uyuyunca bütün gece bebeğim olduğuna dair kabuslar gördüm. Bebek beni gördüğü gibi mememe yapışıyordu sürekli altından bez değiştiriyodum offf çok korkunç bi rüyaydı

burda tam tersiyiz.. bizde eşim korunuyor. ben bebek istiyorum. sürpriz olsun diyorum işte. eşim biraz daha bekleyelim diyo:)

Bende çocuk düşünmediğim için hap kullanıyorum artı yumurtlama günlerinde ilişkiye girmiyorum artı yumurtlama günüme yaklaşan günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bu şekilde istatistiksel olarak risk sıfıra baya bir yaklaşıyor. O yüzden kafam rahat. Asıl problem bu değil zaten takıntı galine getirmiş olman. Eğer böyle takıntılar hayatında başka alanlarda da varsa psikiyatriste gitmelisin. İnsan bazen ruhundaki ufak tefek problemleri onlarla birlikte yaşamaya alıştığı için fark edemiyor sonra o problemler büyüyüp hayatını çok zorbir hale getiriyor.

Ben tam tersi yan etkisi çok diye duymuştum implantın. Araştıracağım tekrar teşekkür ederim kavunum

Kabus olmuş sana. Ben de geçen gece gördüm böyle bir rüya. Bir bebeğim daha olmuş ve emziriyorum. Nasıl güzel bir duyguydu. Ama istemiyorum tabi bir Bebek daha

hap korumuyor mu kızlar içime kurt düşürdünüz şimdi ben 5 aylık evliyim yasmin kullanıyorum hatta adetim daha yeni bitti ona rağmen hamile kalabilir miyim? (düzenli içiyorum hiç aksatmadım) sende hap kullansan kafan rahat olur ben hiç düşünmüyorum hamilemiyim değilmiyim diye ki şuan bende istemiyorum.

4 sene kullandim, bi sikinti yasamadim

Git sprial taktır hiç istemiosan rahmini aldır. Spiral+kondom+doğum kontrol bu kombo ile ömür billah çocuğun olmaz. Başına bela olarak eline ayağına sürekli dolanan seni engelleyen bir yaratık olarak görüyorsun sanırım bebeği. Yoksa bu kadar takıntı yapmak böyle düşünmeyi gerektiriyor.

Korunma harici clearblue dijital Ovulasyon testi alabilirsin yumurtladığın dönemlerde 3-5 gün cinsellik yaşamassın

Insallah hamile degilsinizdir ve hamile kalmazsiniz hic.
Bi onceki bebeginizi kurtajla aldirdiginizi biliyorum..

abartmışsınız bence hem hap hem condom daha ne yahu eğer bir çocuk bu şekilde de oluyosa sizin anne baba olasınız varmış...

Aynende oyle, yanlis hatirlamiyosam bi onceki bebegini kurtajla aldirmisti hanfendi. Allahim bu hanfendiye vericegi bebegi, senelerdir yalvaran anne olmak isteyen ablalarimiza versin insallah.

Aynende oyle, yanlis hatirlamiyosam bi onceki bebegini kurtajla aldirmisti hanfendi. Allahim bu hanfendiye vericegi bebegi, senelerdir yalvaran anne olmak isteyen ablalarimiza versin insallah.
Ben korkunç bir hayat yaşıyorum o zaman her anım dehşetler içinde geçiyor demekki.. Neyse herkes bir olacak diye bi kaide yok bebek gibi bir sorumluluğun altından kimi insan kalkamıyormuş.. Ama madem baş edemicek,oluşmasına mahal verip bir cana kıymasaymış çok daha iyi olurmuş. Yazık. Hiç istemiyorsam rahmini aldırırdım bebek aldıracağıma

Farklı bir korunma yöntemi deneyin ,şu an kullandığınızdan memnun değilseniz,tabi uzman önerisi ile.
Fazla takıntı olmus sizde. Regl olunca dahi korkmanız tuhaf geldi.
Belki yöntem değişirse daha rahat olur kafanız. Her ay bu stres mahveder insanı.

Hamilelik fobisi galiba anladigim kadariyla. Korunuyorsan oyle kolay olan bisey degil hamilelik. Hepten garanti olsun diyorsan bide esin korunsun bisey olmaz

Tuplerinizi laparoskopik operasyonla baglatabiliyorsunuz yas ve cocuk siniri kalkmis sadece esinizin ve sizin riza formu doldurmaniz gerekiyormuş. Hos zaten ozellerde her turlu yapiyorlar da, yaşı falan beklemenize gerek yok.

önce şunu anlayalim . birilerinin bebek sahibi olamamasının sebebi başka birilerinin çocuk istememesi, çocuklardan nefret etmesi, kürtaj olması vs değil.
Sanki kontenjanla çocuk oluyor da istemeyenler veya aldıranlar, isteyip bekleyenlerin hakkını gasp ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…