- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Erken farkedememekten korkuyorum demissin aldiricak misin yani bebegi eger hamile kalirsan? Ama bu cok fena bi durum hem korunuyosun hem hamile kalmaktan korkuyosun ve aldiricagina daha hamile kalmadan o sartlari dusunmeden karar veriyosun. Burda bi suru kadin var sizin gbi her ay test alan azicik adet gevikmesinde ama onlar deli gbi cocuk sahibi olmak isteyen ama olamayanlar:/ bence bi psikolaga gorunun yani bu kotu bisey degil bi de evliysen zaten hamile kalsan da cok sikinti olmaz yani eger evli degilsen cevre baskisi falan haklisin ama yine de cocuk aldirma fikri cok fena:/
Ben tam tersi yan etkisi çok diye duymuştum implantın. Araştıracağım tekrar teşekkür ederim kavunumCanım iğneden ziyade deri içi implant diye korunma şekli var. Aile hekimliklerinde uyguluyorlar. Koluna konuyor. Hiçbir yan etkisi yok, ister 35 yaş üstü, ister sigara kullanan biri olsun rahatlıkla uygulanıyor. Bir araştır istersen, iğneden daha sağlıklıdır sanırım.
Istemeyen bi insan napıcak ki başka.
İki taraflı korunmasına rağmen yine de olduysa gidip aldırıcak tabi.
Şu an korunurken hamile kalsam mümkün değil doğurmam ben de mesela. Evliyim ama doğurmam yani. Bir sürü sebebi var 1.si istememek. Zaten bu konuyu okuyup uyuyunca bütün gece bebeğim olduğuna dair kabuslar gördüm. Bebek beni gördüğü gibi mememe yapışıyordu sürekli altından bez değiştiriyodum offf çok korkunç bi rüyaydı
4 sene kullandim, bi sikinti yasamadimhap korumuyor mu kızlar içime kurt düşürdünüz şimdi ben 5 aylık evliyim yasmin kullanıyorum hatta adetim daha yeni bitti ona rağmen hamile kalabilir miyim? (düzenli içiyorum hiç aksatmadım) sende hap kullansan kafan rahat olur ben hiç düşünmüyorum hamilemiyim değilmiyim diye ki şuan bende istemiyorum.
Git sprial taktır hiç istemiosan rahmini aldır. Spiral+kondom+doğum kontrol bu kombo ile ömür billah çocuğun olmaz. Başına bela olarak eline ayağına sürekli dolanan seni engelleyen bir yaratık olarak görüyorsun sanırım bebeği. Yoksa bu kadar takıntı yapmak böyle düşünmeyi gerektiriyor.
Ben korkunç bir hayat yaşıyorum o zaman her anım dehşetler içinde geçiyor demekki.. Neyse herkes bir olacak diye bi kaide yok bebek gibi bir sorumluluğun altından kimi insan kalkamıyormuş.. Ama madem baş edemicek,oluşmasına mahal verip bir cana kıymasaymış çok daha iyi olurmuş. Yazık. Hiç istemiyorsam rahmini aldırırdım bebek aldıracağımaAynende oyle, yanlis hatirlamiyosam bi onceki bebegini kurtajla aldirmisti hanfendi. Allahim bu hanfendiye vericegi bebegi, senelerdir yalvaran anne olmak isteyen ablalarimiza versin insallah.
Farklı bir korunma yöntemi deneyin ,şu an kullandığınızdan memnun değilseniz,tabi uzman önerisi ile.İyi aksamlar KK, bende hamilelik takintisi bas gösterdi uzun zamandır bu haldeyim ama eşime çok caktirmiyorum. Her ay ya hamileysem diye strese girip sürekli test aliyorum, test yapiyorum. Regl olduğunda ya üstüne gorduysem diye deliriyorum. Test yapip hamile olmadigimi görene kadar huzursuz oluyorum rahat nefes alamiyorum. Bu sorun oldu iyice biktim her ay test yapmaktan stresten ne olacak boyle ya hamileysem ve geç fark edersem diye kendimi yiyorum. Bu ay yine Delirdim reglm azcik birşey geldi ya üstüne gorduysem diyorum.Not korunduğu halde korkum geçmiyor.
Sanki kontenjanla çocuk oluyor da istemeyenler veya aldıranlar, isteyip bekleyenlerin hakkını gasp ediyor.önce şunu anlayalim . birilerinin bebek sahibi olamamasının sebebi başka birilerinin çocuk istememesi, çocuklardan nefret etmesi, kürtaj olması vs değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?