- Konu Sahibi papatya_asli
-
eşim bana 'çocuk için evlendim' dese bu çok kötü olurdu benim için. çocuk için evlendiyseniz 11 sene uğraşmanıza gerek yoktu ya başka herhangi birinden çocuk da yapabilirdiniz.
eşim bana 'çocuk için evlendim' dese bu çok kötü olurdu benim için. çocuk için evlendiyseniz 11 sene uğraşmanıza gerek yoktu ya başka herhangi birinden çocuk da yapabilirdiniz.
özel bir firmada çalışıyorum yönetici pozisyonunda,uzun süredir. firmamızda da doğum/çocuk vs bayan çalışana çok güzel koşulları var anneme de çok yakın oturuyoruz, ne bileyim her şey hazır gibi geliyor banaNe kadarlık evlisiniz? Evde mi oturuyorsunuz, başka bir uğraşınız var mı?
özel bir firmada çalışıyorum yönetici pozisyonunda,uzun süredir firmamızda da doğum/çocuk vs bayan alışana çok güzel koşulları var anneme de çok yakın oturuyoruz, ne bileyim her şey hazır gibi geliyor bana
Söylemediğinize göre çok yeni evlisiniz sankiözel bir firmada çalışıyorum yönetici pozisyonunda,uzun süredir firmamızda da doğum/çocuk vs bayan alışana çok güzel koşulları var anneme de çok yakın oturuyoruz, ne bileyim her şey hazır gibi geliyor bana
biraz fazla takılmışsınız gibi. çevremde gördüğüm kadarıyla bir sorun olmayıp ama yine de bebek sahibi olamayanların çoğu stres yüzünden. rahat olmak lazım gözlemlediğim kadarıyla. bu kadar takmayın derim biraz akışına bıraksanız belki daha çabuk bile olabilir.
Söylemediğinize göre çok yeni evlisiniz sankiYaw olur ya, 28 nedir, 35 bile anne olmak için güzel bi yaş. Endişe etmeyin, evliliğin tadını çıkarın. Zamanla hepsi olur.
Beraber yaşıyordunuz mu ki? aynı evde vakit geçirmek başkadır sanırım...keyfini çıkarın şu günlerin. Sonra geri dönüşü yok. O ballanarak anlatılan minnoş ciciş bebeklerin uykusuz geceleri, ağlamaları, sizi hiç özgür bırakmamaları da var. Benim kardeşimin 5 senedir takip ettiği dizi bile yok mesela. Sinema falan hikaye.. markette yanlız dolaşmayı kız lüks bir tatil gibi algılıyorevet evet yeni evliyiz, 1 yıl oldu henüz. evet zamanla da flört ve nişanlılık uzun sürdüğü için ve çokta gezdik ettik ne bileyim artık çocuk yapmalıyım diye düşünüyorum.
çok sağlıklı bir düşünce de değil bence, diyorum ya takıntı oldu
evet bende bu durumdan rahatsızım, deli gibi oldum diyorum ya.. işte nasıl yapacağım bunu bilmiyorum. Takıntı da öyle kötü bir şey ki zehir gibi insana girdi mi çıkmak bilmiyor.
Beraber yaşıyordunuz mu ki? aynı evde vakit geçirmek başkadır sanırım...keyfini çıkarın şu günlerin. Sonra geri dönüşü yok. O ballanarak anlatılan minnoş ciciş bebeklerin uykusuz geceleri, ağlamaları, sizi hiç özgür bırakmamaları da var. Benim kardeşimin 5 senedir takip ettiği dizi bile yok mesela. Sinema falan hikaye.. markette yanlız dolaşmayı kız lüks bir tatil gibi algılıyor
başka uğraşlar bulun spor yapın durumunuz varsa salona gidin plates zumba vb yoksa evde kendinize her gün bir saat belirleyin internette video dolu, akşamları el işleriyle uğraşmayı seviyorsanız dantel örgü ahşap boyama takı resim vb ya da yemek yapmayı seviyorsanız değişik menüler deneyin, müzik aleti çalmayı öğrenin arkadaş edinin, sinema, tiyatro, havalar güzel piknikler organize edin, yürüyüşler yapın, yeni kitaplar alın okuyun, internetten yeni dizilere başlayın ne biliyim hiç olmazsa kendinize kadın günü bulun :) aklıma gelen bunlar vakit yaratabilirseniz aktivite çok.
Beraber yaşıyordunuz mu ki? aynı evde vakit geçirmek başkadır sanırım...keyfini çıkarın şu günlerin. Sonra geri dönüşü yok. O ballanarak anlatılan minnoş ciciş bebeklerin uykusuz geceleri, ağlamaları, sizi hiç özgür bırakmamaları da var. Benim kardeşimin 5 senedir takip ettiği dizi bile yok mesela. Sinema falan hikaye.. markette yanlız dolaşmayı kız lüks bir tatil gibi algılıyor
Sağlıkla büyütün, size can yoldaşı olsunlar inşallahaklımdan geçenler gerçekten markette rahat gezmek hatta bazen duş almak sosyalleşmek gibi geliyor
Sağlıkla büyütün, size can yoldaşı olsunlar inşallah
günün en verimli 10 saati iş yerinde geçmekte akşam 18:30 da evde oluyorum ki bu bir lüks eşim 19:30 da geliyor yemek, az tv, duş, derken hoop uyku. haftasonu da geziyoruz da ben artık gezmekten görmekten sıkıldım ya ne bileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?