Her ay umutlanmaktan sıkıldım

Annelik ne kadar önemli ise, babalik o kadar önemli. Adam hazir degilim diyor ve sen halen deniyorsun. Bu saygisizliktir. Bebege tek bakmak cok cok zor, insan esine ihtiyac his ediyor. Esin bu defa "ben zaten istemiyordum bana ne uykusuzlugundan" derse ne yapacaksin". Söylemektede hakli, esine sperm banka muamelesini yapma.

Ikinizde korunun ve esin hazir oldugunda bebek yapin. Bu hem esinin, hem dogmamis bebegin hakki. O'da hazir olan bir baba ister.

daha yeni evlisiniz,öncesinde uzun seneler birlikte yaşasanız bile evlilik çok başka bir şey.biraz birbirinize vakit ayırın daha yaşınız çok genç.size göre her şey hazır olabilir ya da siz hazır olabilirsiniz ancak çocuk için iki tarafın da maddi manevi psikolojik her türlü hazır olması gerekir.eşiniz hazır değil belli ki.o size çocuk çocuk diye baskı yapsa siz istemezken sizi hamile kalmak zorunda bıraksa nasıl olur?bence biraz empati yapın.

Hepinizi çok iyi anlıyorum teşekkürler ama ben buraya konuyu hamile kalmak istiyorum anne olmak istiyorum ama eşim istemiyor ne yapmalıyım diye açmadım ki yahu, ezbere söyledikleriniz boş yani. Dedim ki beni böyle geç kalıyormuşum gibi bir takıntı sardı hanımlar ne olacak bu halim nasıl kurtulurum her ay hamileyim sanıp sonra da üzülüyorum deidm hatta bence bu hiç normal bişey değil nasıl kurtulurum bu düşünceden dedim. Bu mesaj dursun siz konuyu anne olmak istiyorum ama kocam çocuk istemiyor diyen birine kopyala yapıştır yapın zira çok haklısınız ama yanlış anlamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…