Her ay umutlanmaktan sıkıldım

yaşınız öyle vaktim kaçıyor denecek bir yaş değil. önce bence sakin olun. bebek yapmayı en çok anne istemeli evet ama babalara dış kapının mandalı yapmamak lazım. iki kişide istemeli. bebek büyütürken herşey instagramda görüldüğü gibi değil. eşim saat 7 de eve geldiğinde sabah 6.5 dan beri ağlayan oğlumu direk kucağına verip uyumaya gidiyordum. yani babada bu süreçte yıpranıyor. iş yerinin imkanları iyi diye bebek yapılır mı? eşiniz sizin bu kadar istediğinizi farkettiği için yavaştan alıyordur. adama bu fikri kabullenmesi için fırsat verin lütfen. acele etmeyin.

instagram kullanmıyorum ya hiç kullanmadım, ama gerçekten süslü mutfaklar , sandalye üzerine oturtulan kurabiyeler falan fikrim var pembe bir dünya gibi, harikalar diyarı resmen ..
yani aslında benim ki öyle değil de anne olma duygusunu bir an önce tatma isteği, hormonal mi nedir bilemedim. ama haklısınız teşekkürler.

Cocuk istegi once tavan yapiyor, stresten hicbir sey yapamiyorsun falan. Sonra bir rahatlama geliyor olursa olur olmazsa olmaz diyorsun. Akisina biraktigin zaman da hamilelik oluyor zaten.

instagram bir misal arkadaşım. herkes annelik çok kutsal bir duygu. şöyle büyülü böyle güzel. ve elbette öyle ama bunu söyleyen anne dün gece hiç uyumadı. uzun uzun bir banyo yapmadı. eşiyle belkide günlerdir birlikte olamadı. kimse bunları söylemiyor. çocuğu bazen evlilikleri kurtarmak için yapıyoruz diyorlar ya şaşırıyorum. çocuk evliliği sarsan bir durum. yani illaki eşinizle aranızda bir bağ daha kuvvetleniyor ama uykusuz sinirleri bozuk eşler kavgaya olayları büyütmeye daha yatkın oluyor. evlilikler tam sağlamlaşmadan eşler yeni evlerine alışmadan hayatlarına adapte olmadan bebek yapmamalı. hamilelik ve lohusa sendromlarını söylemiyorum bile.

Cocuk istegi once tavan yapiyor, stresten hicbir sey yapamiyorsun falan. Sonra bir rahatlama geliyor olursa olur olmazsa olmaz diyorsun. Akisina biraktigin zaman da hamilelik oluyor zaten.

hah aynen ben ilk aşamadayım galiba, o zaman tamam. sağolasın güzel geldi bu yorumunuz.

Ben de senin gibiydim ovulasyon testleri bir gün gecikse reglim hemen kan testi vermeye giderdim. Sürekli kendimi dinler belirti arardım. Sonra küçük bir kavga yaşadık ben çocuk falan istemiyorum dedim kendi kendime. Olmasın falan böylesi daha iyi sanırım dedim. Bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim hem de nerdeyse hiç belirtim yoktu.
Ablam hep stres yapıyorsun ondan olmuyor akışına bırak derdi. Yok yapmıyorum derdim ama aslında yapıyormuşum
İnşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur

Hiçbir neden yokken sağlık açısından stres yapıpta etraf vs etkisinde kalıp kocamda istemiyor diyerek üzülmenin manası yok.
Bıraz zaman ver eşine eger tam hazır hissetmiyorsa.Çocuk olsa ufak bı problem yaşarsanız daha mı iyi olur sonucu.
Hem sıkıntı yokmuş olmaması için bu daha önemli. Zamanı vardır. Pko lu biri olarak söylüyorum. Herseyi zamana bıraktım. Nasipse yasayıp göreceğiz.

ayy nasip işte ya, Allah ın işi.. doğru söylüyorsunuz teşekkürler.

Ne kadar gezersen gez, evlilik başka..
O yüzden acele etme, birde evliyken gez dolaş, bir daha tart...

Ben markete oğlum olmadan gidince herkes çılgınca onu soruyor, ne kadar dikkat cekiyorsak ana oğul
Hatta geçen gün misafirle gittik, oğlum annemdeydi, misafir hesabı ödemek istedi, kasiyere ondan almayın yoksa oğlumu getiririm demem yetti

Ya bir de ben yanlış mı anladım, yumurtlama günlerinde korunuyor yada denemiyorsaniz nasıl olacak ki..
Yada istiyorsanız neden o günler yapmıyorsun uz..

Ya bir de ben yanlış mı anladım, yumurtlama günlerinde korunuyor yada denemiyorsaniz nasıl olacak ki..
Yada istiyorsanız neden o günler yapmıyorsun uz..

hiç kotunmuyoruz aslında da özel bir çabamız da yok, bakınca ya geçmiş oluyor yumurtlama günü yada misal geri çekilme olmuş oluyor yani çabasız, hani şu gün yumurtlama günüm + / - günler şunlar bu günler mutlak ilişki olsun diye çalışma yapmıyoruz.. eünkü eşimden de olsun diye özel istek yok olursa iyi olmazsa zamanla olur kafasında da ben o kafada değilim işte.

Adam yumurtlama günü diye düşünüp geri çekiliyor demek,
baba olmak istemiyorum demek.
Emin misiniz bu evliliğe çocuk istediğinize.
Size iyi gelecek mi?
İsteye isteye çocuk yapan adamlarda bile bir ton trip çıkıyor.
Sizin için çok büyük sorun olabilir..

aranan afacan desenize

Seni anlıyorum çok istiyorsun ama sen buradaki bu kadar insanı dinle, eşin de çok istediği en azından hiçbir şekilde geri cekilmedigi zaman yapmayı düşün.
İnan hiç kolay birşey değil.. hele hele eş desteği yoksa..

zaman artık, desteği yok diyemem de ay nolur olsun hemen baba olayımcı değil, olsa sevinir öyle işte.. ama haklısınız olmuyorsa vardır bir zamanı değil mi? benim biraz 30 a yaklaşırken yaşlanıyorum diye alarm veresim gelmiş olabilir belki de
herkese teşekkürler, içimi döktüm, rahatladım.

Canım allah hayırlısını nasip etsin fakat eşin özellikle yumurtlama gününü tahmin edip geri çekiliyorsa istemiyordur bemce net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…