- 2 Haziran 2016
- 310
- 306
- 103
- 34
- Konu Sahibi senkoyadimi
-
evet . İnan eşime tatil de memleketine gitmek anlıyor başka tatil anlayışı yok. Açıkçası eşimi artık sevmiyorum. Bugün annemin evine gitsem canım acimazdi ama çocuklara hiç kıyamıyorumTek sorununuz eşinizin fazla aileci olması
Her seferinde beni bu duruma düşüren o onu suçlu buldugum için sert davrandım ama keşke öyle yapmasaydim. Beni bıraksa durmayacagim sanırımNeden eşinize “git başımdan” diyorsunuz? Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Uslubunuz yanlış. “Şu an açıklama yapacak durumda değilim sonra konuşalım olur mu?” diyebilirsiniz. Sinirliyseniz bile karşınızdakiyle usluplu konuşmak gerek aksi takdirde kimse kimseyi anlayıp ve anlayış gösteremez.
Her iki tarafta usluplu olması gerek.
Bir adamın da bir kadına el kaldırması başlı başına cehalet.
Boşanın. Zaten sevmiyormuşsunuz.
Dayanmıyor valla guyya ikimizde çalışıyoruz daha 5 gün bı tatil görmedim oraya gidelim annemde gelsin buraya gidelim annem üzülür offSevmiyorsan bosan
Zaten hayatin boyunca tatiller kv yaninda gecireceksin bu gidisle
Can dayanmaz valla
Hay baslicam boylelerinin annelerine yaDayanmıyor valla guyya ikimizde çalışıyoruz daha 5 gün bı tatil görmedim oraya gidelim annemde gelsin buraya gidelim annem üzülür off
El kalktı ama inmediadam size tokat atıyor tek deerdiniz bayramda ailesine gitmek öyle mi?
Sizi bırakmasa durmayacağınız yok yani.Her seferinde beni bu duruma düşüren o onu suçlu buldugum için sert davrandım ama keşke öyle yapmasaydim. Beni bıraksa durmayacagim sanırım
Yani sürekli çocukları kullanıyor aslında normal zamanda çok iyi eve ise çocuklara herşeye yardım eder yakışıklı eli bol ama ana kuzusu artık çekici gelmiyor bana evlilikte bence cinsellik çok önemli o manada tatmin olmuyorum heyecan duymuyorum çünkü karşımda adam görmek istiyorum hala buyumemis ana kuzusu bı çocuk degilSizi bırakmasa durmayacağınız yok yani.
Cinsellik önemli, boşanın.Yani sürekli çocukları kullanıyor aslında normal zamanda çok iyi eve ise çocuklara herşeye yardım eder yakışıklı eli bol ama ana kuzusu artık çekici gelmiyor bana evlilikte bence cinsellik çok önemli o manada tatmin olmuyorum heyecan duymuyorum çünkü karşımda adam görmek istiyorum hala buyumemis ana kuzusu bı çocuk degil
Bazen güzel geçen günler aklıma geliyor nede güzeldi diyorum onu hep çok sevdim inşallah bu içimdeki boşluk gelip gecicidir. İki çocukla boşanmak istemiyorumCinsellik önemli, boşanın.
O zaman devam.Bazen güzel geçen günler aklıma geliyor nede güzeldi diyorum onu hep çok sevdim inşallah bu içimdeki boşluk gelip gecicidir. İki çocukla boşanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?