inşallah..aynı durumdayım sana inanamyı çok istiyorum. inş dediğin gibidir bende 60.92 dün öğrendim yarın yine teste gideceğim inş allah bebeğimi bana bağışlar... yazdıkların içime su serpti.
Bazı arkadaşların düşükten sonra hcg artışlarını nasıl stres yaptığını bilirim.
benim de 90 olan hcg 10 gün sonra 145e çıkmıştı.dışgebelik şüphesiyle gittim geldim,hele forumdaki bazı arkadaşlar en küçük artışa bile hemen dış gebelik damgasını vurmuş.
ama düşük tam olarak (40günlük süreç)tamamlanmadığı için hcg hormonu da dönem dönem artabiliyor.bazen bazı doktorlarda dış gebelik şüphesi yaratıp gitsin gelsin de para kazanalım mantğıyla da hareket edebiliyor.
bunlara da dikkat edelim.herkese her şeyin hayırlısı.a.s
Merhaba benimde hcg 28 nisanda 358di 9mayıs 882 olmuş dış gebelik bulgusuda yok senin nasıl düştü bana biraz anlatır mısın?:1shok:
peki senin 358den sonra hiç değerde düşme olmadı mı
ben hamileliğii öğrendiğimde (adetim bir hafta gecikmişti)200lü bişeydi ikigün sonra 110a düştü.normal düşük denildi sonra bu değer bi indi bi çıktı...değer artınca dış gebelik şüphesi de oldu tabi ama artışlar aslında normal..
bi de aynı yerde bile ikinci kez yaptırdığında sonuçlar farklı çıkabiliyo.cihazlardan da kaynaklanıyo.
keşke başka bir doktora da görünsenBenim ilk değerim 28 nisan 358 di 1 mayısta düşük oldu yavaş yavaş 10 günde 850 oldu ama artması bu hafta çok yavaşladı doktor bir şüphe yok dedi ama yinede ameliyat yapalım dedi bilmiyorum birkaç gün daha beklesemmi ? Çok sıkıntılı bir dönem
Değerler normal görünüyo inş bebisinin kalp atışlarını da duyarsinBen gecen hafta pazartesi test yaptırdım HCG 129,87 çıktı İki gün sonra 354,87 ve dun 1113,23 çıktı değerler normalmi
Bende de dış gebelik denildi ve kanamam oldu hala değerler yuksek bu yazdığımızı okuyana kadar baya korkum vardı icim rahatladı biraz ağrının olması normal miBazı arkadaşların düşükten sonra hcg artışlarını nasıl stres yaptığını bilirim.
benim de 90 olan hcg 10 gün sonra 145e çıkmıştı.dışgebelik şüphesiyle gittim geldim,hele forumdaki bazı arkadaşlar en küçük artışa bile hemen dış gebelik damgasını vurmuş.
ama düşük tam olarak (40günlük süreç)tamamlanmadığı için hcg hormonu da dönem dönem artabiliyor.bazen bazı doktorlarda dış gebelik şüphesi yaratıp gitsin gelsin de para kazanalım mantğıyla da hareket edebiliyor.
Merhaba canım gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin benim de aynı olay başımdan geçti. son adet tarihim 17 şubattı değerlerim şöyleydi ilk başta gün aşırı baktırıyordum 37-56-63-78 sonra kanama başladı haftalık baktırmaya başladım 74-71-80-73-57-23-25-13 ve en son geçen cuma <1.2 çıktı doktorum artık baktırmana gerek yok dedi. Yani anlayacağınız değerin düşmesi iki ay sürdü ve bu süreçte birçok doktora göründüm dış gebelik dendi metotreksat yapalım dendi. Kürtaj yapalım dendi. Progestan başlayalım dendi ama hiçbirini kabul etmedim. Çok şükür uzun da sürse kendiliğinden düştü. Bu durumu yaşayanlara tavsiyem sabırlı olmaları ve hemen müdahele ettirmemeleri ve tek doktora bağlı kalmamaları. Benim değerlerim de iki kere yükseldi ama sağolsun son başvurduğum doktorum bu kadar düşük değerlerde dış gebelik beklemeyiz. Bazen blastokistler bölünerek değeri arttırabilir dedi beni çok rahatlattı. Bu durumu yaşayanlara da çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamayız.Bazı arkadaşların düşükten sonra hcg artışlarını nasıl stres yaptığını bilirim.
Merhaba benim de önce 20, iki gun snra 15, 2 gün snra 17 çıktı. Ve o gün kanamam başladı regl oluyorum. Doktor 3-4 gun snra tekrar beya bakılacak bu degerlerde kalırsa dış gelebelik olabiliyo seni fakulteye göndereceğim iğne oalcalsın dediMerhaba canım gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin benim de aynı olay başımdan geçti. son adet tarihim 17 şubattı değerlerim şöyleydi ilk başta gün aşırı baktırıyordum 37-56-63-78 sonra kanama başladı haftalık baktırmaya başladım 74-71-80-73-57-23-25-13 ve en son geçen cuma <1.2 çıktı doktorum artık baktırmana gerek yok dedi. Yani anlayacağınız değerin düşmesi iki ay sürdü ve bu süreçte birçok doktora göründüm dış gebelik dendi metotreksat yapalım dendi. Kürtaj yapalım dendi. Progestan başlayalım dendi ama hiçbirini kabul etmedim. Çok şükür uzun da sürse kendiliğinden düştü. Bu durumu yaşayanlara tavsiyem sabırlı olmaları ve hemen müdahele ettirmemeleri ve tek doktora bağlı kalmamaları. Benim değerlerim de iki kere yükseldi ama sağolsun son başvurduğum doktorum bu kadar düşük değerlerde dış gebelik beklemeyiz. Bazen blastokistler bölünerek değeri arttırabilir dedi beni çok rahatlattı. Bu durumu yaşayanlara da çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamayız.
Bu arada tarihi yeni farkettim 3 yıldan fazla geçmiş aradanMerhaba canım gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin benim de aynı olay başımdan geçti. son adet tarihim 17 şubattı değerlerim şöyleydi ilk başta gün aşırı baktırıyordum 37-56-63-78 sonra kanama başladı haftalık baktırmaya başladım 74-71-80-73-57-23-25-13 ve en son geçen cuma <1.2 çıktı doktorum artık baktırmana gerek yok dedi. Yani anlayacağınız değerin düşmesi iki ay sürdü ve bu süreçte birçok doktora göründüm dış gebelik dendi metotreksat yapalım dendi. Kürtaj yapalım dendi. Progestan başlayalım dendi ama hiçbirini kabul etmedim. Çok şükür uzun da sürse kendiliğinden düştü. Bu durumu yaşayanlara tavsiyem sabırlı olmaları ve hemen müdahele ettirmemeleri ve tek doktora bağlı kalmamaları. Benim değerlerim de iki kere yükseldi ama sağolsun son başvurduğum doktorum bu kadar düşük değerlerde dış gebelik beklemeyiz. Bazen blastokistler bölünerek değeri arttırabilir dedi beni çok rahatlattı. Bu durumu yaşayanlara da çok geçmiş olsun inşallah bidaha yaşamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?