Her degisik insan beni buluyor sanırım. Değişik elti konusu

mesajlarina arada cevap vermissiniz zaten bence bu konuda eltiniz haksiz ama bayramda mesaj konusunda ben biraz farkli dusunuYorum.bayramda mesaj ese dosta arkadasa atilir.eltinizi mesajla degil arayarak kutlasaydiniz keske. gordugunuzdede gayet normal konusun bence onemsemeye gerek yok.iYi bayramlar

Mesaj attım açmadığı için.

Elimden geleni yapmışım üstelik yargılayanlarda haklı eksik anlatmışım.

Aranizda olan mevzuyu k.v soylemesi hos olmamis.
Merhaba dersin cvp vermezse bayramlasmada.

Ben konuyu eksik yazdım hiç değil son zamanlarda cuma mesajlarına cevap yazmadım. Kişisel olarak aradım sordum aynı şekilde mesajlarına cevap verdim. Bi anda kvme böyle demiş. Mesajlarıma cevap vermiyor demiş. Ama benim telefonumda herşey kanıtlı konuşmalarımız duruyor. Hatta en son ben hayırlı kandiller demişim. Mesaj cevabına. Bi daha konuşulmamış. Yaziyorum nasılsın diyorum cevap yok çok kırıldım falan demiş.

Kimseye bişey kanıtlamak zorunda deģilim. Ama üzüldüm böyle şeylere çok takıyorum.

Aman salla, yazma birşey bir daha. Kv söylemesini de duymamazlıktan gel, yüzyüze sürekli bakacağın insan. Dediğim gibi selam-selam bu kadar.

Aranizda olan mevzuyu k.v soylemesi hos olmamis.
Merhaba dersin cvp vermezse bayramlasmada.
Bende buna takıldım zaten. Ben eşime boyle böyle demiş bile demedim. Eşim zaten abisiyle görüşmüyor iyice kin bağlamasın diye. Ama kvme yansıtılması kırdı beni çünkü bi suçun yok bence.

Back
X