Her erkek aldatır mi?

Megalith

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
139
87
18
37
Çok merak ediyorum arkadaşlar. Bir erkek neden aldatir? Ve her erkek aldatir mi?

Bunun sebebi olduğunu sanmıyorum, bu tamamen karakter meselesi. Herkes adam olamıyor malesef ki, ya kral adamım diye gezinip de zerre adam olamayan erkekler aldatır evet. Ama "her" cümlesi yanlış. Sonuçta "her" kadın da basit değildir. "Her" insan kötü değildir ya da.

Bilemiyorum. Buraya yeni üye oldum. Zaman zaman takip ediyordum. Üye oldukta sonra sıklıkla bakiniyorum. Sanırım psikolojim bozuldu. Aldatmalar, boşanmalar, şiddet... bu konuya odaklandim. Okudukca acaba der oldum. ( olmadigini bildiğim halde) kafam çorba gibi.

Canım burda tüm Türkiyeden insanlar sadece derdini yazıyor. Dünya sadece bu değil tabi ki. Erkek ya da kadın fark etmez, karakteri sağlam olmayan aldatır, yalan söyler, is çevirir uzar gider sıralama. Canını sıkma

Böyle genellemeyle cevaplanacak bi soru değil ki bu,
Ve karşınızdakini ne kadar tanırsanız tanıyın bunu asla bilemezsiniz,ben öyle düşünüyorum.

Çok merak ediyorum arkadaşlar. Bir erkek neden aldatir? Ve her erkek aldatir mi?
Fırsatını,uygun şartı bulan ve kaybetme korkusu olmayan her erkek aldatır bence.benim kocam yapmaz'cılardan değilim .yaparsa sonuçlarına katlanacağını inadımı ve deliliğimi bildiği için yapmaz.en iyisi benim kocam onun da boyu batsın diye boşuna dememişler.

Genelleme yapmayı çok sevmem.. Ancak bana göre aldatma olasılıkları yüksek. Çünkü öncelikle iradeleri çok sağlam değil.
Gerçi artık günümüzde kadınlar için de bu böyle. İradesizlikten değil fakat. Kadınlar meziyet fazilet insanlık iyilik gibi kavramları daha az önemser olmuş. vs vs..

Aldatma kavramı çok geniştir
kimisi bakmakta aldatmaktır "göz zinası " derler
kimisi yatmadığı sürece bakmasını önemsemez.
kimisi de yattığı halde gelip geçiciydı o der ve affedebilir herkezin ince çizgileri vardır
karakter meselesidir kimii yatmadığı sürece iletişim kurmadığı sürece fotograflara bakmak görsel şeyleri izlemenin aldatma olmadığına inanır rahatsız olmaz ve göz zinası yapar bunu sorun etmeyen kadınlarda var sonuçta bir resme bakarken a şu kadın ne güzelmiş asenadan daha güzel demez sadece bir araç olarak kullanır onu ona bakarak o anı düşünür ve araç maksatıdır bu iyi türlü aldatma hatta aldatma olmayabilir ne kadar bizi rahatsız etse de
kimisi de yatar aldatır bunu normal görür "hatta hiç bir erkek o tür kadını reddetmez ki" diyerek kendini savunanları da vardır"
kimisi çok tutucudur bakmayı bile aldatma sayar
erken yaşta evlenen gözü kapalı kişiler gözü açıldı mı tehlikeli olabilir
veya çok kadınla birliktelik yaşamış erkekler tek bir kadına baglı kalmakta zorlanır
uzmanlar der ki gerçek bir sevgi var ise "aldatma" olmaz
Fakat erkeklerin %80 i karakterli olnlarda sadece göz zinası yaparak hormonlarına yenik düşüyor
bazı şeyler normalleşiyor ve normal görülüp hiç rahatsız lık vermiyor.

Herkes kendini aldatır
Kimse kimseye körülük yapamaz herkes ne yaparsa kendine yapar kendş kuyusunu kazmış olur o yüzden ahlak ve karekterde ve en önemlisi kendisine saygısı olmayan her insan karşısındakini aldattığını sanır oysakı zavalli kendi kuyusunu kazarr:))))

Aldatmayı Meşru kılmak, kadına kabullendirmek için uydurulmuş "her" öyle birşey yok.
Bunun bahaneside yok, illa bir sorun olması gerekmiyor, çok mutlu olan da yapabiliyor, ilişkisinde sorun olanda. Doyumsuzluk burdaki mesele, elindeki yetmiyor.

Etrafımda çok güzel kadınlar var ve aldatiliyorlar. Burada da malesef çok görüyoruz aldatilan insanları. Affı olmaz bana göre de. İffetsiz kadin da çok ne yazikki. Evli olduğunu bile bile yapan. Hatta bir tanıdığım var. Hem çirkin hem çulsuz bir adam. Aldatilmalari duyunca hani hep deriz ya parasi için. Sirf heyecan yaşamak için yapanlar bile var. Nasil bir dunyadayiz. Allahim bununla sinamasin kimseyi. Cok üzülüyorum

Beşer şaşar demişler. Hayatımda hiç aldatılmadım diyemem, belki de hiç yakalamadım.
Yanımdaki insan ki şu an da eşim, eğer benden vazgeçebiliyorsa aldatsın. Hiç öyle peşinden koşturmam yok telefona bakayım yok mesajlara bakayım olayım yok, yapacak adam yine yapar yine yapar.
Eğer ortaya çıktığında beni kaybedeceğini bile bile yapıyorsa kendi bilir. Hiç hayatı acabalarla kendime zehir edemem.

Evliligini ilişkisini onemsemeyen yani eldekini gozden cikarmis her insan aldatabilir aldatma sadece erkegin yaptigi bisey.degil sonucta yapi karakter meselesi birazda seni sevmiyorum artik deyip cekip gitme cesareti yok ama aldatma cesareti var anlamak guc

tabıkı her erkek aldatmaz
genelleme yanlıs olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…