Her erkek aldatır mi?

Genellemeye gerek yok..Kimi aldatır...Kimi aldatmaz...
Karakter ve kişilik meselesi bu.

1. karakter
2. nasıl bir anne tarafından yetiştirildiği
3. büyüğü ortama göre

değişir.

her erkek aldatır genellemesi şöle doğru fırsat geçerse eline her erkek aldatır.adamın yüzüne bakan kadın yok ortam yok kaygısı çok parası yok birazda merhameti ve inancı var ise aldatmaz.böle birinin eline bi fırsat çıksın yada bi bayan çıkıp onu beğensin bakalım genelleme oluyormu olmuyormu.

Her erkek aldatmaz.
Erkekler neden aldatır diye bi soru da yok.. Bi nedeni yok. Mayası bozuk olan aldatır.
Yani yok karısı kiloluymuş beğenmiyomuş vs diye bişey yok.

Her erkek aldatmaz, genelleme yapmamak gerek. Sonucta karakteri duzgun adamlar da var yani. Kurunun yaninda yasi da yakmamak lazim

Ben her erkek aldatır tezine katılmıyorum ama her aldatma erkeğin kötü gösterilmesine de katılmıyorum. Birini sevmiyorsan ayrıl ve yeni bir ilişkiye başla. Ama öyle durumlar okuyoruz, görüyoruz ki.. Adam kadını artık istemiyor, kadın zorla boşanmıyor. Kadın adamı aşağlıyor, kendine bakmıyor, evlenmeden önce her buluşmada Barbie bebekken evlenince ağdasını bile yapmayan, yemekten 100 kilo olan, ilgisiz, pasaklı bir kadın oluyor..
Veya tam tersi senaryoda erkek böyle oluyor vs.
Yine de tasvip etmiyorum ama insan, şaşıyor aldatıyor. Bu şekilde bir aldatmada aldatanı tamamen suçlamak doğru mu tartışılır..
Onun dışında bazılarına da dört dörtlük kadın denk gelir, gözünün üstünde kaşın var diyemez ama aldatır. Bu da kişilik..
Erkek ya da kadın diye ayırmayalım sadece kadın cinayeti vs. kadınlar daha cesaretsiz ya da saklıyor, erkek daha ayyuka çıkartıyor. Aldatmak isteyip aldatamayanı da var vs vs.
Velhasıl her erkek aldatmaz, her kadın da..

Aldatmaktan ne anladığına bağlı..

ayy sesli guldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…