- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
sizce her erkek aldatırmı? biz daha nişanlı bile değiliz birbirimizi seviyoruz ama son günlerde forumda gördüklerim beni evlilikten çok soğuttu açıkcası..tamam beni seviyo bağlıyız evlenicez inşallah ama ...çok korkmaya başladım sanki evlenince kesin beni aldatacak diye bakmaya başladım ve çıldırıyorum...düşünmesi bile çok acı Allah düşmanımıza bile yaşatmasın.. kızlar bu düşünceden nasıl kurtulmam lazım zaten yapım şüpheci yardım edin lütfen
sizce her erkek aldatırmı? biz daha nişanlı bile değiliz birbirimizi seviyoruz ama son günlerde forumda gördüklerim beni evlilikten çok soğuttu açıkcası..tamam beni seviyo bağlıyız evlenicez inşallah ama ...çok korkmaya başladım sanki evlenince kesin beni aldatacak diye bakmaya başladım ve çıldırıyorum...düşünmesi bile çok acı Allah düşmanımıza bile yaşatmasın.. kızlar bu düşünceden nasıl kurtulmam lazım zaten yapım şüpheci yardım edin lütfen
her erkek aldatmaz . ama şu var aldatan erkeklerin neden aldattığını öğrenmek gerek . kadınla evleniyor incecik bakımlı saçı başı tırnağı ama ne olursa evlendikten sonra kendine bakmıyoruz . hemen salıyoruz kendimizi . asıl olan evlendikten sonra bakımlı temiz olmak . birde dır dır sürekli üstüne gidiyorsa evde adamın huzuru yoksa başkasında arar tabi . yani her zaman erkekte suç yok . biz bazen kendimiz itiyoruz erkekleri .
e tabi bütün kadınlık görevlerini yerine getiriyorsa yinede aldatılıyorsa oda karşısındakinin karektersizliğidir . ama çok azdır bence . evinde mutlu huzurlu tatmin olmuş bir erkek dışarıya yönelmez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?