- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 293
- 88
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
aldatan cinsiyet değil, karakterdir.
Seven erkek aldatmaz bu kadar basit.
Eşim/Sevgilim aslında beni çok seviyor ama yapmış bir hata v.s. diyen kadınlar da sadece kendinizi kandırıyorsunuz.
O yüzden aldatılan kadın asla affetmemeli, aldatılmayı kabullenmek ayrı bir genişlik, kendisini sevmeyen bir adamla birlikteliğine devam etmek ayrı bir genişlik
evet evliydim,aldattı ve boşandık
senin dediğin gibi ben de benim sevgilim asla beni aldatmaz derdim,çünkü kocasını(sevgilisini) seven her kadın buna inanmak ister...benim eşim çok inançlı,manevi değerleri yüksek ve sırf bu yüzden bile aldatmayacak biri olduğunu söylerdi ama aldattı.,birisi demiş içinde allah korkusu olan aldatmaz diye...bence bununla da ilgisi yok,namazında niyazında olup;dışarıya çok hacı-hoca takılıp eşini aldatan çok adam gördüm,duydum..o yüzden bence büyük konuşmayın...
emin olun aldatılanların hepsi benim kocam beni asla aldatmaz diyordu
sizce her erkek aldatırmı? biz daha nişanlı bile değiliz birbirimizi seviyoruz ama son günlerde forumda gördüklerim beni evlilikten çok soğuttu açıkcası..tamam beni seviyo bağlıyız evlenicez inşallah ama ...çok korkmaya başladım sanki evlenince kesin beni aldatacak diye bakmaya başladım ve çıldırıyorum...düşünmesi bile çok acı Allah düşmanımıza bile yaşatmasın.. kızlar bu düşünceden nasıl kurtulmam lazım zaten yapım şüpheci yardım edin lütfen
kimse kendini kandırmasın güzel hoş bir kadın gelip haydi benle birlikte ol dediğinde hayır ben evliyim yapamam diyecek erkek yoktur o yüzden eşiniz tipsizse çirkinse hiçbir kadının yanına yaklaşmayacağı bir tipse aldatmayabilir ama o zaman aldatmıyor değil aldAtamıyor olur ikisi farklı şeyler.
sizce her erkek aldatırmı? biz daha nişanlı bile değiliz birbirimizi seviyoruz ama son günlerde forumda gördüklerim beni evlilikten çok soğuttu açıkcası..tamam beni seviyo bağlıyız evlenicez inşallah ama ...çok korkmaya başladım sanki evlenince kesin beni aldatacak diye bakmaya başladım ve çıldırıyorum...düşünmesi bile çok acı Allah düşmanımıza bile yaşatmasın.. kızlar bu düşünceden nasıl kurtulmam lazım zaten yapım şüpheci yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?