her erkek aldatırmı ? sürekli bunu düşünüyorum son günlerde...

Bence seven erkek de aldatabilir..

biz hep arkadaşlarıyla biraaraya gelip konuştuğumuzda nedense laf dönüp dolaşıp 4 evliliğe geliyor.Sanki çok matah bişeymiş gibi gülüyorlr bnde siz önce eşlerinize bakında sonra 2 yi 3 ü düşünün diyorum.Sanki 1.eşleri kendilerinden çok memnunmuş gibi.Bu erkek milletine asla güvenmiycen.Bir erkek cep telefonunda şifre kullanıyorsa eşinden gizli zaten orda şüphe olmalı.Açık olmayan adam ,gizemli adamdan korkucan lamı cimi yok bunun

Böyle herşeyinden şüphe duyarsan senin mutluluk çoookk uzak,aklı selim ol ve mantıklı davran ortada hiçbişey yokken neyin çıldırması bu.Senin hayatına forum yön veriyor ve aklını kullanmıyorsan evlenince psikologlar senden iyi para kazanır canım unutma.Paranoyaklığın kimseye faydası yok.Erkek milleti akıllı ,safa yatan ama zeki kadınları sever.

Erkekler aldatmayı sevmekle kıyaslamıyorlar ki libidolarının esiri oldukları icin bu durum onlara normal geliyor. Yani beyinleri baska bir organlarında olduğu icin duygusallığı işin icine katmıyorlar.

neden korkuyorsun arkadaşım bırak aldatmaya yeltencek insan seni kaybetcek diye korksun..
hiç korkmam valla hayatta herkes kendine yapar..
eşim aldatmaz diyemeyiz hiçbir kadın erkek milleti sonuçta demi..
yaparlarsa da güle güle..

günümüzde çoğu erkek aldatıyor . bunun bir sürü nedeni var . en büyük nedenide eş yada sevgilinin hemen bunu affetmesi bence . adam biliyor nasılsa affedicek arada başka tatlarda arıyor bu doğal . türk erkeğinin bu tavrı maalesef yine biz kadınlar yüzünden bence . kocam nasılsa eve dönücek o beni seviyor ama bla bla bla . ne sevgi ya bu başka kadınlarla yatıyor hiç çekinmeden . bence gerçekten seven erkek aldatmaz kim ne derse desin inanmıyorum . aşık insanın gözü başkasını görmez.

Uygun şartlar kazara oluştuğunda hiç bir erkeğe güvenmiyorum. babama bile
ancak bazı erkeklerin o şartları meydana getirmek için çabaladığı, bazılarının da o taraklarda bezi olmadığını düşünüyorum.

aldatır aldatmazsa bile srekli baska kızlara bakar o da olmadı uzun bır ılıskı olunca erkek soğuk davranır kız uzaklaşır ve ayrılır kımse sonsuza kadar sevmez/sevemez..

kimse kendini kandırmasın güzel hoş bir kadın gelip haydi benle birlikte ol dediğinde hayır ben evliyim yapamam diyecek erkek yoktur o yüzden eşiniz tipsizse çirkinse hiçbir kadının yanına yaklaşmayacağı bir tipse aldatmayabilir ama o zaman aldatmıyor değil aldAtamıyor olur ikisi farklı şeyler.

Bir yorum gördüm de sizin ilişkileriniz aşk olmayabilir ben güveniyorum sizene demiş bayan:) pardonda bu ne büyük konusmak böyle yaa cok komik gercekten hiçbir konuda büyük konusmayın hanımlar, inşallah aldatılmayız hepimiz bunu isteriz ama, aldatılan hangi kadın beklerdiki? aşkla meşkle ilgisi yok din korkusuyla da doyumsuzlukla ilgisi var bence ac gözlü oluo erkekler, büyük konusmayın lütfen inşallah aldatılmayız ne diim:)

mesela benım eskı bır ıs arkadaşım bey var evlendikten sonra ıletısım sdc bayram tebrıgı duzeyıne ındı tabı ama ne zmn görsem hep huzurluydu, mutluydu ve halıyle etrafa da hep o pozıtıflıgını yansıtırdı...ben gerçekten onun gıbı kendıyle&dunyayla barışık bırını daha tanımadım sımdıye dek...her konuştuğumuzda bana huzur verırdı; aklı&zekası da cabası...bılmedıgı, konuşamayacağı tek konu yoktur...olaylar, ınsanlar hakkında genelde kısa sure ıcınde doğru tespıtlerde bulunur; analıtık ve duygusal zekası, empatı kurma yetenegı hat safhada...taa lıseden bıle gorustugu bır dolu arkadaşı vardır... hangı arada o kdr seyı ogrenebılıyor bılemıyorum ama bıld. kadarıyla oyle kıtapların ıcınde kaybolan ve yalnızlaşıp asosyalleşen ınsanlardan da degıl..ztn adam yok fen lısesını dereceyle bıtırmıs, yok H.ing. Tıbbı bırakmış en sonunda da O...U'nun 1 muh.lıgını bıtırmıs bırı.....genelde cok zekıler sorunlu oluyorlar dıye dusunurum ben ancak bu kışı tek kelimeyle ıstısna teskıl edıyor...ayrıca da zamanında bellı ortamlarda bırlıkte bulunmuştuk ıs geregı hıc 1 zmn kadınlara baktığını, gozunun kaydığını da gormemısımdır...cunku , o denlı zekı cogu kısının aksıne ınanclı,hayatta bellı degerlerı olan kendıne guvenlı, hıc 1 kotu alışkanlığı olmayan, akıl&muhakeme tabanı guclu bır kafa yapısına sahıp, dırayetlı, hayattan ne ıstedıgını bılen, ayakları yere sağlam basan, fedakar, kucuk seylerle ve elındekılerle mutlu olabılen bır yapısı vardır...işte bu ozellıklere sahıp olmak bana gore bır ınsanın aldatma potansıyelını kafadan % 80 dusurur....tek kelimeyle karakter meselesı...ama yıne de cogu erkek de aldatıyor..demek kı bunların cogu karaktersız....:))

Şimdiki kadınlar birde para yiyor:) evli adamlarla... kocanız cimriyse aldatmaz bide

fırsatını bulan ve yakalanmayacagından emın olan her erkek aldatır evet malesef erkeklık içgüdüsü böyle diye düşünüyorum canım, öenmlı olan erkege bu maalı vermemek, süreklı nefesını hıssedecek benım fıkrım sadece:)

ama şimdiden bunları takma kafana sonra allah korusun paranoyak olursun ılışkın zarar görür, erkegı göz hapsinde tutcaksın ama bu onun asla farkında olmayacak olay bu tatlım :)

aldatmaz diye bişey yok.. yorumlara katılıyorum 2 çeşit erkek var: 1. aldatan 2. aldatAmayan
fırsatını bulan hiiiç kaçırmaz. kadınlara da anlam veremiyorum şimdilerde evli erkekler daha revaçta sanki. daha bi cazip oluyolar. kocamın koluna girmiş gezerken utanmasa öbür koluna da o girecek öööyle bakıyo. böyle kadınlar olduktan sonra erkek neden aldatmasın.
bu durumda 2 çeşit de evli kadın var: 1. kocasının aldattığını öğrenip mutsuz olan 2. aldatıldığını bilmeden mutlu mesut yaşayıp giden

Bır de erkegın cevresı cok çok onemlı; eger aıle&iş&arkadas cevresındekı hemcınslerı bu durumu olağan kabul edıp tesvık edıyorlarsa erkek hıc de ıcı sızlamadan aldatabılıyor...erkeklerın bırbırını etkıleme&doldurma katsayısı bız kadınlarınkınden daha yüksek...mesela gayet rahatlıkla 'arkadaşlarla dışarı çıkacağız' deyıp ıckılı bır mekanda bırbırlerını hatun muhabbetine gırıp kışkırtarak hatta aralarında ıddıalasıp gozlerıne kestırdılerı bırı ıle bırlıkte olabılırler dıye düşünüyorum ben..sonra da eve sabaha doğru gelmeler 'cok sarhoştum arkadasın evınde kaldım'lar fln....nasıl olsa bahanelerı bol....

her erkek tabi ki aldatmaz. ama garantisi de tabi ki yoktur.. ben eşime sonsuz güvenirim ama burada öğrendiklerimden sonra "asla" demiyorum..
ancak tanıdığım en dürüst, evine en bağlı, en dinci, namazlı niyazlı, en güzel karısı olanlar dahi:
1. güzel bir kadın görünce bir bakış atar
2. muhtelif yelerine gözü kayar.
3. sempati duyar
4. ilgi gösterir
5. hatta cinsel olarak etkilenir.
listeyi uzatabiliriz..
bunlar aldatma gurubuna girmezse eğer masum erkekler mutlaka vardır ama bence hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değildir.

ben her erkegın aldatacagına ınanmıyorum ,
aynı sekılde her kadının aldatacagınada ınanmıorm
ıllakı vardır her ıkı cınstende aldatan ama herkese potansiyel aldatan gözü ile bakmak dogru degıl
he soylede bı gercek var kafanı bunlara yorma derım ben
ortada yapılan bısı varsa
mutlaka karsına cıkar bır sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…