- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Anormal misiniz bilmem ama ben pek umursamam sürekli temizlik düzen beni sıkar gerektiği kadar temiz düzenli olurum koltuğun üstünde şal falan yok yani kirlenmesi pek umrumda değil sanırım kirlenirse temizlerim hali örtüsü de kullanmam evde her yerde sigara da içerim çok titiz olan insanlar yanlış anlamayın ama bana hayatlarını boş geçiriyorlar gibi geliyor sürekli temizlik düzen bana göre değilBenim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Oda bir şey mi çok eskiden ben ilkokula giderken oturduğumuz mahallede bir komşu vardı eşi olan amca temizlik hastasıydı ama gerçekten hasta tam hasta her gün evi siler süpürüp cam silerdi kendini tutamaz çıkar sokağı süpürürdü hiç unutmam o adamıBenim işyerimin tam karşısında apartman var. Sağolsun tam karşı pencere hizamdaki katta ki bayan her Allahın günü eline geçen her şeyi defalarca silkeliyor.
Bazen gidip itesim geliyor kadını.
Yahu çorap da silkelenir mi? Ben bunun bir çeşit rahatsızlık olduğunu düşünüyorum.
Kuzum ya bende öyleyim şuan hastayım mesela ama yapmazsam kim yapıcak kafasındayım vede midem bulanıyor eşimin tüyünden yemek bile yiyemiyorumBenim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Canim benim iki bebegim var bide daginik bir esim ben hergun aksama kadar is yapiyorum aksam bakiyorum hic birsey yapmamisim sanki titiz degilim ama tuylere karsi yapacak birsey yok ev bu tozlaniyor kil dokuluyorBenim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Tekstil tozuna tek care kurutma makinesi evdeki tozda azaliyormus.
O tozlar solunuyor birde :/Hem de nasıl..
Kurutmadan önce kışın evde çamaşır seriliyken 2 günde dip köşe öbek öbek toz oluyordu. Üstelik çamaşır da hiç bitmiyordu bizim ve çocuğumun hep seriliydi..
O tozlar solunuyor birde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?