- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 45
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Obsesyon denen bir hastalığın olabilir. İleride sana zarar verebilir ama genelde bu hastalığı yaşayanlar kendilerinin normal diğerlerinin pis olduğunu düşünür ve hastalık konusunda ikna olmazlar. Sizde durum ne derecede tabi etrafınızdakilere sormak lazım. Allah kolaylık versinBenim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
Hayir tam tersi okb hastasi olanlar dusuncelerinin sacma oldugunu bilirler ama kendilerini yapmaktan alikoyamazlar.bende okb hastasiyim igrenc bir rahatsizliktir bir dusunce geldiginde irdelememesi gerekiyor bi kere itibar etse bataklik gibi kendine ceker ve hastayi mahvederObsesyon denen bir hastalığın olabilir. İleride sana zarar verebilir ama genelde bu hastalığı yaşayanlar kendilerinin normal diğerlerinin pis olduğunu düşünür ve hastalık konusunda ikna olmazlar. Sizde durum ne derecede tabi etrafınızdakilere sormak lazım. Allah kolaylık versin
Anammm masallah çok sınırlı duruyor bakışlar fena yalnız her an döverim gibi evde nasıl pekibi iki gün bize gelin.pospiğimin tüylerini görünce halinize şükredersiniz.ellerinizden öper oğlum
Eki Görüntüle 2108866
bi iki gün bize gelin.pospiğimin tüylerini görünce halinize şükredersiniz.ellerinizden öper oğlum
Allahımmm gerçek mi bu nasıl güzellikbi iki gün bize gelin.pospiğimin tüylerini görünce halinize şükredersiniz.ellerinizden öper oğlum
Eki Görüntüle 2108866
Bayılırım kedilerebi iki gün bize gelin.pospiğimin tüylerini görünce halinize şükredersiniz.ellerinizden öper oğlum
Eki Görüntüle 2108866
Benimde vay kedişlerim. Tüyleyine kuyban oluyum.bi iki gün bize gelin.pospiğimin tüylerini görünce halinize şükredersiniz.ellerinizden öper oğlum
Eki Görüntüle 2108866
AynenHiiiçççç öyle takıntılarım yok.
8 saat çalışıp üstüne her daim ev süpürüp silkeleyemem.
Ben rahatım biraz.
Evdekilerle en çok bu yüzden tartışıyorum galiba. Hiç tahammülüm yok dağınıklığa falan yere su damlasın deli oluyorumBenim kıla tüye tekstil tozlarına tahammülüm yok. 2 günde bir koca evi süpürüorum. Koltuk şalını günde 3 kez silkeliyorum. Bunları yapınca huzurla oturuyorum yapmazsam diken üstündeyim. Hele eşimin tüyleri. Off her yerdeler. Anormal miyim bilmiyorum ama cok rahatsızım bu huyumdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?