Her ev hanımında var mı bu takıntı ben artık sıkıldım

Obsesyon denen bir hastalığın olabilir. İleride sana zarar verebilir ama genelde bu hastalığı yaşayanlar kendilerinin normal diğerlerinin pis olduğunu düşünür ve hastalık konusunda ikna olmazlar. Sizde durum ne derecede tabi etrafınızdakilere sormak lazım. Allah kolaylık versin

Hayir tam tersi okb hastasi olanlar dusuncelerinin sacma oldugunu bilirler ama kendilerini yapmaktan alikoyamazlar.bende okb hastasiyim igrenc bir rahatsizliktir bir dusunce geldiginde irdelememesi gerekiyor bi kere itibar etse bataklik gibi kendine ceker ve hastayi mahveder

Fazlasınız.
2 güne bir ev süpürmek, bence fazla; 3 gün benim minimum o da çocuk sebebiyle. Bana kalsa haftada bir süpürsem arada silsem tamam yani yosun bağlayacak değiliz ya :)
Günde 3 kez koltuk örtüsü vb. silkeleyip süpürüp durmak da aşırı, hastalıklı. 10 güne bir makineye atar yıkarım, kırlent koltuk örtüsü ne varsa. O da çocuktan ötürü. Bana kalsa umurum değil :) (Şu an hatta yıkamadalar, sabahtan beri makine çalışıyor. Hafta sonuna bırakmak istemedim)

Vücut temiz olduktan, günlük ayaklar yıkandıktan ve kıyafet değiştirildikten sonra pislik olmuyor ya. İnsan pisliği pis olan, ev değil. Mutfak-banyo/wc-yataklar temizse tamam yav gerisi.

Isten ayrildigimdan beri her gun yapiyorum o dediklerinizi supur sil toz al tuvalet banyo yika.
2 3 gun yapmasam her yer rezil oluyo gibi geliyor gozume. Icim rahat etmiyo.
Esimde kiziyor hamilesin niye canina eziyet ediyosun dye ama genede duramyorm elimde degil.
Ustelik viledada kullanamiyorum. Illa elimle silerim yerleri :O Dogum yaptiktan sonra ayni duzeni devam ettirememekten endiseliyim :/

Dünyaya temizlik yapmaya mı geldik yahu. Azıcık rahat olun. Yere bir şey döküldüğünde ta da ekmek kırıntılarını falan siler süpürürüm. Onun dışında haftada 1 kez evin tümü elden geçer. Onu da ben yapmam tembel miyim neyim Her işe koşturup mükemmel olma derdim yok.

Çalışmıyor, okumuyor, çocuğunuz yok yada okul çağındaysa normaldir bence. Uğraşacak bir şey kalmıyor ki.

Takıntı degil benimki mecburiyet uc kızım var her yer saç oluyor mecburen hergun supurmek zorundayim her daimde elimle toplarım saclari

Evdekilerle en çok bu yüzden tartışıyorum galiba. Hiç tahammülüm yok dağınıklığa falan yere su damlasın deli oluyorum böyle olmak istemiyorum ama değişemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…