30dan önce evlenme derim evlenince evlendiğin kişiyle değil ailesiyle sorun yaşıyorsun daha çokMerhaba hanımlar
Çevremde ne kadar evli çift varsa hepsi evlenip napıcaksın otur evinde kendi paranı kazan diyor annemde dahil çok gözümü korkutuyorlar böyle kk deki bdv ye yazılan şeyleri okudukça daha da korkmaya başladım benim sevgilim var tabiki evlenmek istiyorum islami yapım gereği yakınlık yok aramızda yaşamak için benim şartım evlilik evlenip mutlu olan yok mu ?
Merhaba hanımlar
Çevremde ne kadar evli çift varsa hepsi evlenip napıcaksın otur evinde kendi paranı kazan diyor annemde dahil çok gözümü korkutuyorlar böyle kk deki bdv ye yazılan şeyleri okudukça daha da korkmaya başladım benim sevgilim var tabiki evlenmek istiyorum islami yapım gereği yakınlık yok aramızda yaşamak için benim şartım evlilik evlenip mutlu olan yok mu ?
Merhaba hanımlar
Ailesi çok uzakta yaşıyor ya sene de birkaç gün görebilir sadece30dan önce evlenme derim evlenince evlendiğin kişiyle değil ailesiyle sorun yaşıyorsun daha çok
Evlenenler de kendi paralarını kazanabiliyor.Merhaba hanımlar
Belli olmaz orası evlenirse kıymete binebilir gelir bir ay kalırlar nerden bileceksinAilesi çok uzakta yaşıyor ya sene de birkaç gün görebilir sadece
Ya tabki evli olmasa da hayatta yaşarken birsürü sıkıntı yaşayacaksın hiçbir şey dört dörtlük değil sorunsuz olacağını bende düşünmüyorumBaşlığa ithafen elbette ki değil...
Ama evlilik gerçekten zor...
Zorluğu da yine insanlar yaratıyor..
Bazen eşinin kendisi, bazen ailesi bazen hepsi ...
Bunlardan yana sorunum yok dersin maddi bir sıkıntı gelir ..
Sorunsuz evlilik bana göre yok .
Biliyorum evden dışarı adım atmıyorlar babasını da çok işleri var adam tatil bile yapamıyor hem annesi ile aynı dili konuşmuyoruz gelip 1 ay kalsa hiçbir şey yapamazBelli olmaz orası evlenirse kıymete binebilir gelir bir ay kalırlar nerden bileceksin
Hayırlısı olsun umarım canınız sıkılmadan mutlulukla olur herşey.Biliyorum evden dışarı adım atmıyorlar babasını da çok işleri var adam tatil bile yapamıyor hem annesi ile aynı dili konuşmuyoruz gelip 1 ay kalsa hiçbir şey yapamaz
Mutlaka var, her evlenen mutsuz değil.Merhaba hanımlar
Keşke herkes her daim mutlu olsa ama bu hayatın kendisine ters ..Ya tabki evli olmasa da hayatta yaşarken birsürü sıkıntı yaşayacaksın hiçbir şey dört dörtlük değil sorunsuz olacağını bende düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?