Yakınlık yaşayabilmem için evlenmeme gerek bunu kastettim gereklilik yaniEvlenince kendi paranizi kazanamiyorsaniz evet evlenmeyin
İslami yapiyi karistirmaniza gerek yokmus, sevdigin insanla yakinlik yasamanla evlenmeniz farkli konular cunku.
21 ama şuan düşünmüyorum zaten evliliği okulumun bitmesine 3 sene varkaç yaşındasın?
Kimse sizi zorlamaz zaten evlenmeden yakinlik yasa diye. Hayatta mutlu olmanin tek sarti ne evlilik ne de yakinlik yasamak. Bekarken de mutlu olabilirsiniz. Ayrica diyelim ki her evlenen mutsuz,siz de mutsuz olacaksiniz diye bir kural yok. Siz elinizden geleni yapin, yeterliY
Yakınlık yaşayabilmem için evlenmeme gerek bunu kastettim gereklilik yani
İnşAllah herkes çok mutlu olurHayırlısı olsun umarım canınız sıkılmadan mutlulukla olur herşey.
21 ama şuan düşünmüyorum zaten evliliği okulumun bitmesine 3 sene var
Ciddi düşünüyorum ve geleceği düşünmek zorundayım.doğmamış çocuğa don biçmek...
Ben kk okumaya başlayana kadar mutsuzum sanıyordum mesela. Meğer ben çoğu insana göre şanslıymışım ve şükürsüzlük ediyormuşum.Ben şimdi mutluyum derim ama burada devede kulak kalırım.
Algıda seçicilik gibidir. Çevrende de hep sorunlulara dikkat ediyorsan mutluları farketmezsin.
Ama evlilik öyle sürekli 7/24 mutluyum diye ortada dolanacağın bir şey değil zaten. Herkesin beklentileri farklı.
Bazı hataları göz göre göre yapmadıktan sonra, yani bazı yanlış gördüğün şeylere bile bile lades demedikten sonra, gerisi kader , yapacak bişey Yok. Evliliklerin hepsi Mutsuz diyip evlenmeyeceksek, çoçuğumuz özürlü olabilir diye çocuk da yapmamak lazım, veya kaza yapabiliriz diye trafiğe çıkmamak lazım. Sen gerekli önlemleri alıp gerisini Allah'a tevekkül et, inşallah sana güzel ve örnek bir evlilik nasip eder . Ama düz yol yok, herzaman inişleri çıkışları olacak mecbur, bu hayatın her alanında böyle. Önemli olan temelinin sağlam ve güzel olması, ozaman sağlam bir bina gibi her depreme dayanır evlilikCiddi düşünüyorum ve geleceği düşünmek zorundayım.
Mutlu olan var tabiki ama bu tamamen sana esine ve ailesine bagli. Herkes normalse evlenince mutlu olursun. Evlenince krediler borclar bilmem neler oluyor ama karsiliginda evin araban vs oluyor. Parani gezip car cur edecegine iki maasla yatirim yapmak daha mantikliMerhaba hanımlar
Çevremde ne kadar evli çift varsa hepsi evlenip napıcaksın otur evinde kendi paranı kazan diyor annemde dahil çok gözümü korkutuyorlar böyle kk deki bdv ye yazılan şeyleri okudukça daha da korkmaya başladım benim sevgilim var tabiki evlenmek istiyorum islami yapım gereği yakınlık yok aramızda yaşamak için benim şartım evlilik evlenip mutlu olan yok mu ?
geleceği düşünüyosan okuluna ve bulacağın işe odaklan.Ciddi düşünüyorum ve geleceği düşünmek zorundayım.
Ben kk okumaya başlayana kadar mutsuzum sanıyordum mesela. Meğer ben çoğu insana göre şanslıymışım ve şükürsüzlük ediyormuşum.
İnsan içindeyken çok anlayamıyor ama dışardan bir gözle bakınca çoğu şeyi gereksiz dert ediyoruz aslında.
zaten 7/24 herşey dört dörtlük olmuyor genel anlamda bazı şeyler tamamsa ufak şeyleri dert etmeden mutlu olmaya çalışmak lazım
Evett lütfen açsınlar. Müthiş cesarete ihtiyacı olan kadınlar varr :)Yani adı üstünde "bir derdim var". Haliyle derdi olanlar konu açıyor. Oysa ki ben inanıyorum ki bir o kadar da mutlu evlilikleri olan kk üyeleri de var burda. Ancak "çok mutluyum" "kocamla birbirimize deli gibi aşığız " şeklinde başlıklar açma gereği duymuyorlar. Aslında düşündüm de keşke açsalar.. Fena olmaz hani..
Kızzzzlaaarrr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?