- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Çok şükür cok mutluyum. Hayatımda yıllarca hep birsey eksikmişde gelip doldurmuş gibi.Merhaba hanımlar
Çevremde ne kadar evli çift varsa hepsi evlenip napıcaksın otur evinde kendi paranı kazan diyor annemde dahil çok gözümü korkutuyorlar böyle kk deki bdv ye yazılan şeyleri okudukça daha da korkmaya başladım benim sevgilim var tabiki evlenmek istiyorum islami yapım gereği yakınlık yok aramızda yaşamak için benim şartım evlilik evlenip mutlu olan yok mu ?
6 yıldır evliyim.. evliliğimle ilgili bir gün bile kafamı yastığa mutsuz koymadım.. problemlerimiz olmadı mmı tabi ki oluyor ama aşmasını becerip birlikte karar alıp saygı duyabiliyosan evlilik tadından yenmiyor.. bir de biz ilk evlendiğimde eşime tek söylediğim şey şuydu "şu kapıyı kapadığımız da bu evin dışında olan kimse için evimde tartışma istemiyorum" buna benim ailem de senin ailen de dahil.. benim ailem sensin senin ailen benim.. saygı da kusur etme elinden gerekeni yap anlamayan olursa icabına o zaman bakarız.. çok şükür 6 yıldır teklemeden götürüyoruz.. ve en önemlisi de özgür alan bırakmak birbirinize.. yetişkin bireyleriz farklı sosyal çevrelerimiz var zaman zaman kendi arkadaşlarımızla görüşüp rahatlıyoruz.. evlilik doğru insanla ve doğru mantıkla yapılırsa tadından yenmez :)Merhaba hanımlar
Çevremde ne kadar evli çift varsa hepsi evlenip napıcaksın otur evinde kendi paranı kazan diyor annemde dahil çok gözümü korkutuyorlar böyle kk deki bdv ye yazılan şeyleri okudukça daha da korkmaya başladım benim sevgilim var tabiki evlenmek istiyorum islami yapım gereği yakınlık yok aramızda yaşamak için benim şartım evlilik evlenip mutlu olan yok mu ?
Allah karşına doğru insan çıkarırsa tabiki evlen benimde çevremde herkes diyordu kimseyi dinleme ya her kafadan bir ses çıkıyor sen nasıl mutu olacaksan doğru olan ne varsa yaşa .Merhaba hanımlar
Kriterleriniz nelerdir"Ama cok seviyorum" diye sacma sapan bir adamla evlenmezseniz gayet de mutlu olursunuz. Burdaki mutsuzlarin %90 i şöyleydi böyleydi ama cok seviyordum diyenler. Kalan %10 sanssiz azinlik, poker face adamlara denk gelenler...
Benim kriterlerim vardi, onlara uygun olmayan bir insani hayatima sokmazdim, dolayisiyla dogru adami bulmam zor olmadi, 12 yillik evliyim bir an bile keske demedim.
Sen maddi manevi kendi başına varolmayi başardığın sürece ister evli ister bekar ol mutlu olursun.
Öyle canım kocam cicim kocam iki saat gormezsem özlüyorum bitiyorum lafları da hikaye. Anne babayla nasıl kavga gürültü olursa esle de oluyor. Bir farkı var Anne baba ölene dek var ama o kocis bir gün ansizin aldatip seni mahvedebiliyor. Bazen kocan dan nefret ediyorsun bazen iyi ki var diyorsun. Ama yalnız geldik dünyaya yalnız gideceğiz. Sana senden başka dost olamaz bil. Ve hep cok güçlü ol. Ben acı tatlı herşeyini yaşadım.
Kriterleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?