Her evlenen mutsuz mu ?

Allah a sükür mutluyuz ama mutluluğumuzda tek gölge kaynanam. Tek sıkıntıyı onun yüzünden yaşıyoruz ama eşim annesini dizginliyor. Yani eğer görgülü hanımefendi bi kaynananız olursa mutlu olursunuz küçük problemler mutsuz etmez

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 26 yaşında evlendim benimde çevremde hep kötü evlilikler vardı ama evlendikten sonra anladım ki her evlenen mutsuz olmuyor ama evlilik kolay değil çok beklentiye girilmezse ve her konuda empati kurulursa iletişimle sorunlar çözülüyor ayrıca 25 yaşından önce evlenmeyi tavsiye etmiyorum B bezu

Ben mutluyum. Mutluluk sessiz yaşanıyor dertler sesli. O yüzden hep dert varmış gibi görünüyor :)

Çok çok çok mutluyken pasamizla taçlandırdı evliliğimiz sahada mutlu olduk. Şu 3 aydır yaşadığım mutluluğu 25 senedir yaşamadım :))))

Benim çevremde de var mutsuz evlilikler, ayrılanları duyuyorum annesinin evine gidenleri falan ama büyük bir kısmında sorunu yok o yüzden duymuyoruz. Sosyal medya kullanmıyorum ama WhatsApptan insanların durumlarına bakıyorum mutsuz olanlar devamlı birşeyler paylaşıyor sorunu olmayanlar sessiz.

Bende 22 yaşında evlendim başlarda küçük sorunlar yaşadık bizde ama iyi ki evlenmişim diyorum yine olsa yine aynı adamla evlenirim. 9 sene oldu ama daha yeni evliymişim gibi hissediyorum :)

Karşılıklı saygı sevgi ve fedakarlıkla çok mutlu olunabilir insanların kendi elinde yani.

Bence evlilik kumar gibi bisey bazen iyi gorunen kisi daha sonra kotu biri cikiyor,kotu gorunen biride daha sonra iyi biri cikabilir birazda sans isi

insan sever aşık olur mutluluğunu devam ettirmek için evlenir neden her evlenen mutsuz olsun ki

Bikere bile pişman olmadım. Evlilik güzel şeydir hayat arkadaşını doğru seçersen. İnsanlar genelde derdini paylaşıyor ondan bu hisse kapilmişsin.

Mutsuz evlilikler olduğu gibi mutlu evlilikler de var.

Bunun için önce çok küçük yaşta evlenip hemen hamile kalmak çok iyi bir seçenek değil. Olgunluğun tam olarak oturması çok önemli (her iki taraf için)

Doğru insanı bulmak, doğru iletişimi yakaladigin insanla evlenmek. Evlenince geçer diye düşünmemek. Sorunları çozmeden nikah masasına oturmamak çok önemli.

Duygusal hisleriniz önemli, ama mantık tarafı her zaman olsun. Sürekli ilişkinizi kontrol edin, iletisiminizi gözden geçirin. Sorunları ertelemek yerine çözmeye odaklanın.

Mutlu bir evliligim var, her gün yeniden iyi ki diyorum.

Karşındaki insan gerçekten sana uygunsa evliliğin iki kişilik olduğu bilincinde yuva kurarsanız mutlu olursun
Ama şu kv kp eltisi görümcesi var olan aileye eklenerek evlilik gerçekleştiriliyorsa o işten hayır gelmez

Bu arada yaş , karşılıklı beklenti , sorumluluk bilinci vs de en önemli etkenler

Bence beklentilerini çok yüksek tutmaZsan,bazı huylarını görmezden gelirsen mutlu olabilirsin. Her evlilik mutsuz diye birşey yok. Tabi ki mutsuz olduğumuz anlar da var. Ama genelde mutsuzluklar daha çok dile getirildiği için evlenenler hiç mutlu değil gözüyle bakılıyor. Benim mutlu olduğum anlar çok,mutsuz olduğum anlarda var.

Evli iken de mutsuzuz, bekarken de. Evli iken de mutluyuz, bekarken de. Hayatı yaşadığımız sürece mutlu da olacağız mutsuz da. Vasıflarımız, medeni durumumuz vs. sonlu ya da sonsuz bir mutluluk ve mutsuzluk getirmeyecek. Hayatın akışı içerisinde gerçekleştireceğimiz eylemleri mutluluk koduna göre yapmak, hayal kırıklığına uğratabilir bizi. (uğrattı.)

Olur mu oyle şey ...o kadar mutluyum ki ben ...ki hayatımda nelerden geçtim de ,eşimi sabrıma ödül gibi görürüm. ..o kadar sevip sevilmek..karsindakinin kendinden evvel seni düşünmesi. ..beraber yaşlanma fikri ...Bunlara paha biçilmez. . Ben de çoğu kişiyi mutlu buluyorum evliliğinde. .elbette mutsuz olan da vardır ama işin sırrı ;önce kendine güvenmekte bence...Eğer istediğin hayatı bulamazsanız degistirmekte ozgursunuz. ..dilerim çok mutlu oldugunuz Aşkla geçen bir evlilik yaşarsınız. ..Aksi çekilmez bence ...sevgiler

Biz mutluyuz, elbette kavga ediyoruz, tartışıyoruz.. Ama saygısızlık yapmıyoruz.

Beklentiniz ne evlilikten? Yani böyle her gün mumlar çiçekler lay lay lom harika değil elbette. Ama ne olursa olsun yanında sevdiğin insan, aynı yastığa baş koyuyorsun, sevdiğin kişiyle birliktesin. Tabi ekonomi de önemli öyle 2 Gönül bir olunca samanlık seyran olur yalan yani

2.5 aylık evliyim en az iki ya da üç kere boşanma dilekçesi aradım netten bir kere de adliyeye gittim boşanmak için. Benim için tamamen hayal kırıklığı oldu. Çok değişti ya nasıl bu hale geldik hala aklım almıyor. Bende çok değiştim. Her arayışında heyecanla telefonu açardım. Çok aşıktım şu an igreniyorum ondan ya

Var, ben
Evliliğin iyiliği kötülüğü insanın eşiyle alakalı. Kadına kötü davranan, her işi kadın yapmalı diyen, eve gelip camış gibi yatıp hizmet bekleyen, kötü davranan bir adamla evlenirsen mutsuz olursun tabi.
Ama evlenmeden eşini tanıdıysan, neyle karşılaşacağını bilirsin. E iyi bir adamsa da mutlu olursun tabi. Ama iyi tanımak lazım.
Evlilik kumar işi biraz, şükür ki ben şanslılardanım

Katılıyorum size. Ben çalışan bayanım ama eşim evlenmeden önce herşeyi ben yaparım yorulma sen yardımlasiriz da filan demişti ama tam bi camismis. Evden dışarı adım atsam bile sen benden izin almadan nereye gidiyorsun diye kopuyor kıyamet. Yoruluyorum tüm gün işte gelip bi saat uyusam neden hala yemek hazır değil diye bir sürü afra tafra. Allahım düşmanımın başına vermesin çok zor.

Mutsuz olanlar kadar bir o kadar da mutlu olanlar var, ben mesela şükrediyorum böyle bi eşim olduğu için.
Tabiiki zor zamanlarımız da oluyor, kimse dört dörtlük değil.

Evlilik bildiğin kumar :)

Evrimleşmemiş bir canlıymış demek ki kendisi.
Evlilik kumar işi dediğim bu işte. Ev işine yardım ederim diyip eden adam da var etmeyip bunu marifet sayan da.
Allah yardımcınız olsun inşallah. Eşiniz de evrimini tamamlar umarım

Şimdi şöyle bir düşünelim? Evlilik ve mutluluk o kadar ters orantılı ki.
Bekarım. Para kazansam kontrolü bende olur. Kilo alıp vermemi problem edecek biriyle uğraşmak zorunda kalmam. Kendi ailem yetmiyormuş gibi birde onun ailesiyle zoraki protokol ilişkilerine girmek zorunda kalmam. Herhangi bir hayal kurduğumda aman kocam ne der, ona ve çocuklarıma uyar mı kaygısı taşımam. Vücudunun üçte ikisi kılla kaplı olmasına rağmen benden kılsız olmamı talep edecek bir elemanla uğraşmak zorunda kalmam. Cinsellikten az biraz mahrum kaldığında bana hayatı dar edecek biriyle uğraşmak zorunda kalmam. Ordinaryusta olsam bana ev işlerinin ve çocuk bakımının kadının işi olduğunu söyleyen ve bu şekilde davranan biriyle uğraşmak zorunda kalmam. Toplum denen bireylerin ruhen iflasını hızlandıran yapının birçok taciziyle uğraşmak zorunda kalmam. Evde kalmış der seslerini keserler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…