- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
insan sever aşık olur mutluluğunu devam ettirmek için evlenir neden her evlenen mutsuz olsun kiMerhaba hanımlar
Çevremde ne kadar evli çift varsa hepsi evlenip napıcaksın otur evinde kendi paranı kazan diyor annemde dahil çok gözümü korkutuyorlar böyle kk deki bdv ye yazılan şeyleri okudukça daha da korkmaya başladım benim sevgilim var tabiki evlenmek istiyorum islami yapım gereği yakınlık yok aramızda yaşamak için benim şartım evlilik evlenip mutlu olan yok mu ?
Olur mu oyle şey ...o kadar mutluyum ki ben ...ki hayatımda nelerden geçtim de ,eşimi sabrıma ödül gibi görürüm. ..o kadar sevip sevilmek..karsindakinin kendinden evvel seni düşünmesi. ..beraber yaşlanma fikri ...Bunlara paha biçilmez. . Ben de çoğu kişiyi mutlu buluyorum evliliğinde. .elbette mutsuz olan da vardır ama işin sırrı ;önce kendine güvenmekte bence...Eğer istediğin hayatı bulamazsanız degistirmekte ozgursunuz. ..dilerim çok mutlu oldugunuz Aşkla geçen bir evlilik yaşarsınız. ..Aksi çekilmez bence ...sevgilerMerhaba hanımlar
Çevremde ne kadar evli çift varsa hepsi evlenip napıcaksın otur evinde kendi paranı kazan diyor annemde dahil çok gözümü korkutuyorlar böyle kk deki bdv ye yazılan şeyleri okudukça daha da korkmaya başladım benim sevgilim var tabiki evlenmek istiyorum islami yapım gereği yakınlık yok aramızda yaşamak için benim şartım evlilik evlenip mutlu olan yok mu ?
Var, ben
Evliliğin iyiliği kötülüğü insanın eşiyle alakalı. Kadına kötü davranan, her işi kadın yapmalı diyen, eve gelip camış gibi yatıp hizmet bekleyen, kötü davranan bir adamla evlenirsen mutsuz olursun tabi.
Ama evlenmeden eşini tanıdıysan, neyle karşılaşacağını bilirsin. E iyi bir adamsa da mutlu olursun tabi. Ama iyi tanımak lazım.
Evlilik kumar işi biraz, şükür ki ben şanslılardanım
Katılıyorum size. Ben çalışan bayanım ama eşim evlenmeden önce herşeyi ben yaparım yorulma sen yardımlasiriz da filan demişti ama tam bi camismis. Evden dışarı adım atsam bile sen benden izin almadan nereye gidiyorsun diye kopuyor kıyamet. Yoruluyorum tüm gün işte gelip bi saat uyusam neden hala yemek hazır değil diye bir sürü afra tafra. Allahım düşmanımın başına vermesin çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?