Her evlenen mutsuz mu ?

Mutlu evlilik demek hiç tartismamak herseyin mukemmel ve kusursuz oldugu birsey degil cogu zaman. 21 yasinda evlendim 3 senelik evliyim. 5-6 kere buyuk tartisma yasadik. Ilk zamanlar aileyle olan dengeler filan derken... Eşiniz arkanizda saglam durursa ailede problem cikaramiyor biyerden sonra ve sular duruluyor. :) Simdi mutluyum sukur. Evlilik, imza sizi mutsuz kilmaz karsinizdaki dogru ve duzgun biriyse.

Kisiye gore degisen bir soru sormuşsunuz.. Ben gorucu usulu ile evlendim cok sukur su an mutluyum iyiki evlenmisim diyorum..

Sevdiginiz adama guveniyor inaniyor ve de seviyorsaniz evlenin tabiki.. Tek basina kazansan yesen nereye kadar devam edecek kurulu bir duzeniniz hayatiniz olsun..

"Ama cok seviyorum" diye sacma sapan bir adamla evlenmezseniz gayet de mutlu olursunuz. Burdaki mutsuzlarin %90 i şöyleydi böyleydi ama cok seviyordum diyenler. Kalan %10 sanssiz azinlik, poker face adamlara denk gelenler...
Benim kriterlerim vardi, onlara uygun olmayan bir insani hayatima sokmazdim, dolayisiyla dogru adami bulmam zor olmadi, 12 yillik evliyim bir an bile keske demedim.

Amin inşallah

23 yasindayim. 2 yildir evliyim. Cok da mutluyum. Cocugumda var. Kafam rahat, negatif degilim. Enerjim var. Her seye yetisebilecek sabrim var. Kafa yapiniza uygun birini bulduysaniz ne yasi bekleyin ne de isi gucu.

Okudum mesleğimi elime aldım 28 yaşında evlendim 5 sene çocuk yapmadım evliliğimi anlamak istedim suan 5.5 aylık hamileyim ve İnan cok mutluyum kişisine göre değişiyor sanıeım eşim beni ailesine hiç bir zaman ezdirmedi

Evlilik çok güzel bir şey. Eğer karşındaki doğruysa ama sadece karşındakine iş düşmüyor senin de doğru olman gerekir.. Evlenince kaprisi nazı bırakmalı iki taraf da ve gururu da kenara atmalı.
İyi olmalı sevmeli, işte o zaman dünyanın en mutlu insanı olursunuz.
Ve evet evlilik gerçekten çok güzel. Kimseyi dinleme bunun kararını sen verirsin.

Aklına gelecek herşeyi sor önemse ayrıntılarını öğren işi nerde kaldığı kimlerle problem yaşadığı ve nedeni evlendikten sonra seni nelerin beklediğini.... en sevdiği hareket en sevmediği özelliği vs...
Ve bi ilişkide kavgada tanırsın en iyi... sana küfrediyor mu çok kıskanç mı gibi.. nişanlılıkta herkese ipucu verir bi adam nasıl karaktere sahip olduğunu. Evlenen herkes mutsuz demiyorum ama Çok iyi tanı hayal kırıklığı yaşama.

Ben varım, harika bir şey evlilik.

Hayatım şuan berbat durumda. Hastalığım tetikledi, işyerimde sıkıntılar yaşıyorum, arkadaşlarımı tanıyamıyorum ve en önemlisi kendi ailemle konusmuyorum. Hayatta tek güzel şey kocam. O da olmasa bilmiyorum tekrar ilaçlara başladım büyük ihtimalle

Hayatım şuan berbat durumda. Hastalığım tetikledi, işyerimde sıkıntılar yaşıyorum, arkadaşlarımı tanıyamıyorum ve en önemlisi kendi ailemle konusmuyorum. Hayatta tek güzel şey kocam. O da olmasa bilmiyorum tekrar ilaçlara başladım büyük ihtimalle

Evlilik çok kolay ama bizler zorlusturuyoruz bence. Sevdiin bir adamla evleniyosun hergun isten gelmesini bekliyosun sonra en sevdigin asik oldugun adamdn 1de bebegin oluyor. Ama bunlarin yani sira atlatamam dedigin hungur hungur agladigin zamanda oluyor.

Var tabi ki:))) Ben ben ben. Sakına yaşama zaten günaha girme. Ben öyle entel görüneyim diye evlenmeden ilişkiye olumlu bakamam.. Zina olduğunu inkar edemem! Doğru insansa evlilik en güzel şey. İllaki sorun olur ama ilk bir kaç ayda.. Sonra yoluna girer her şey:) Doğru insansa eğer işe bile gitmek istemezsin, yanından ayrılmayayım diye.. şahsen ben 2,5 yıllık evliyim ve bir kaç saat geçmeden eşimi özlüyorum.. Evlilik iyidir doğru eşle dünyada cenneti yaşarsın

mutlaka birbirimizden sorumluyuz

Sen maddi manevi kendi başına varolmayi başardığın sürece ister evli ister bekar ol mutlu olursun.
Öyle canım kocam cicim kocam iki saat gormezsem özlüyorum bitiyorum lafları da hikaye. Anne babayla nasıl kavga gürültü olursa esle de oluyor. Bir farkı var Anne baba ölene dek var ama o kocis bir gün ansizin aldatip seni mahvedebiliyor. Bazen kocan dan nefret ediyorsun bazen iyi ki var diyorsun. Ama yalnız geldik dünyaya yalnız gideceğiz. Sana senden başka dost olamaz bil. Ve hep cok güçlü ol. Ben acı tatlı herşeyini yaşadım.

Beklentiyle alakali bence mutluluk 50 yasinda bir insanda olsan beklemtin fikir yapin farkliysa mutlu olamazsin mutsuz olacak biseyler bulursun mutlaka .. bn cocuklugumdan beri hep olgun dusunurdum yeri geldiginde anneme akil verirdim evliligimde boyle oldu sukur. Duaundugum gibi oldum hemen pes etmedim esimi hep saydim ikili oynamayi becerebildim mesela esimi heo ovdum o her geldifinde sarildim optum hep cocuk gibi sevdim onu hala daha oyle arkadas olmayi basardim sanirim ki bizim armizda coook sorunlar olmasina ragmen blki bazilari olsa bosanirdi ama biz esimle basardik sanirim bunu. Oda bana saygi duyiyor istegimi yaoiyor kirmak istemiyor bende oyle.. beklentiler le alakali evlillik..

Biliyorum evden dışarı adım atmıyorlar babasını da çok işleri var adam tatil bile yapamıyor hem annesi ile aynı dili konuşmuyoruz gelip 1 ay kalsa hiçbir şey yapamaz

Cok kesin konusuyorsun hayal kirikligi olabilir.Suprizler olur.Ben de oyle zannediyordum binlerce km uzaktaydim simdi ise diplerindeyim.Uzsktayken bile surekli bende idiler.

Bekarlığımda hep mutlu olmadığım gibi evlendiğimde de hep mutlu olmadım.

Ama 4. evlilik yıldönümüm olan bugün diyebilirim ki iyi ki evlenmişim , iyi ki evliliğimdeki sorunlara sabırla yaklaşmışım ve iyi ki bugün eşimle el eleyim.

7/24 süper bir hayat, %100 anlaşma bekleme evlilikten, evlilik zor yani biriyle birlikte devamlı yaşamak zor ama aynı zamanda güzel. Ama mesleğin kesinlikle olsun , ister çalış ister çalışma ama kendi ayakların üzerinde duracak gücün olsun mutlaka

İnsanlar mutlu değil
Evli ya da bekar
Nedeni çok açık aslında. Ne istediğimizi bilmeden, kendimizi vw karşımızdakini tanımadan, bir rakım fedakarlıkları göze almadan, yapıcı ve pozitif yaklaşımdan uzak karakterle dalıyoruz ilişkilere. İster sosyal işter kadın erkek ilişkilerinde olsun bu böyle.

Bekar kadın ve erkeklerde beklenti çok yüksek
Evlilerde de mevzu düzeni oturtmaya çalışmak değil, kv yi nasıl alaşağı ederim, kp bana bağırdı, görümce değil bir bela içerikli bir hayata odaklanmak oluyor.

Mutlu evlilikler var evet.
Evlilik ciddi derecede akıllı ve mantıklı insanların işi bence. Zor kurulan ve çmğrlük bir ortaklık neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…