Evrimleşmemiş bir canlıymış demek ki kendisi.
Evlilik kumar işi dediğim bu işte. Ev işine yardım ederim diyip eden adam da var etmeyip bunu marifet sayan da.
Allah yardımcınız olsun inşallah. Eşiniz de evrimini tamamlar umarım
Merhaba hanımlar
Çevremde ne kadar evli çift varsa hepsi evlenip napıcaksın otur evinde kendi paranı kazan diyor annemde dahil çok gözümü korkutuyorlar böyle kk deki bdv ye yazılan şeyleri okudukça daha da korkmaya başladım benim sevgilim var tabiki evlenmek istiyorum islami yapım gereği yakınlık yok aramızda yaşamak için benim şartım evlilik evlenip mutlu olan yok mu ?
Beklentiyle alakali bence mutluluk 50 yasinda bir insanda olsan beklemtin fikir yapin farkliysa mutlu olamazsin mutsuz olacak biseyler bulursun mutlaka .. bn cocuklugumdan beri hep olgun dusunurdum yeri geldiginde anneme akil verirdim evliligimde boyle oldu sukur. Duaundugum gibi oldum hemen pes etmedim esimi hep saydim ikili oynamayi becerebildim mesela esimi heo ovdum o her geldifinde sarildim optum hep cocuk gibi sevdim onu hala daha oyle arkadas olmayi basardim sanirim ki bizim armizda coook sorunlar olmasina ragmen blki bazilari olsa bosanirdi ama biz esimle basardik sanirim bunu. Oda bana saygi duyiyor istegimi yaoiyor kirmak istemiyor bende oyle.. beklentiler le alakali evlillik..Merhaba hanımlar
Çevremde ne kadar evli çift varsa hepsi evlenip napıcaksın otur evinde kendi paranı kazan diyor annemde dahil çok gözümü korkutuyorlar böyle kk deki bdv ye yazılan şeyleri okudukça daha da korkmaya başladım benim sevgilim var tabiki evlenmek istiyorum islami yapım gereği yakınlık yok aramızda yaşamak için benim şartım evlilik evlenip mutlu olan yok mu ?
Biliyorum evden dışarı adım atmıyorlar babasını da çok işleri var adam tatil bile yapamıyor hem annesi ile aynı dili konuşmuyoruz gelip 1 ay kalsa hiçbir şey yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?