Her evlenen mutsuz mu ?

Çok şükür mutluyum ama çok zor günleri de oldu. Sevdiğin adamla uyuma güzelliği hiçbirşeyle değiştirilemez. Beraber gezmek yemek film izlemek... Sorumlulukları birlikte üstlenmek bir üzüntü nde hep yanında olan...

Sana öyle diyenlerin kocaları odun dur ondan. Bende evliyim çokta mutluyum. Yaşın ı bilmiyorum ama 25 den büyüksen evlenmeni tavsiye ederim.

Kocası ev işlerine yardım eden kadın mutludur :) Mutlu olması gerekir yani :)

Değil :) ben üniversiteyi bitirdiğim sene evlendim. 4 yılı geçti, çok mutluyum. Hiç pişman olmadım.
Ama bu biraz da insanın beklentisiyle alakalı. Dizilerdeki fırtınalı, ihtiraslı, tutkulu aşkı arıyorsanız biraz zor olabilir

Ben mutluyum

Evlilik zoooor bir is be kardesim
Ya bizden ya onlardan yada dis mihraptan cikan sesler beyni yoruyor
Tabi farkli cinsler fsrkli yasamlardan kulturlerden geliyor
Bunlari bir eve koyunca elbetteki catisicak seyler oluyor
Aileler zamnla mutlak bir sorun

Neyse ya bos ver dediklerimi bugun depresyonda esimle kusumde

Ne sizi mutlu eder? Nasıl bir hayat arkdaşı istiyorsunuz? Evliliğin sorumluluklarını kaldırabilecek misiniz o da siz de? Eşinizin size olan tutumu.. Ailesi ile eşi arasındaki dengeyi kurabilmesi...Aynı şey siizn için de geçerli elbette.. say say bitmez ki.. Evlilik bir sürü şeyi barındırır içinde.. Eşler bunları güzel bir şekilde harmanlayabilirse mutlu evlilik çıkar ortaya.. Allaha şükür mutluyuz.. Saygı birçok eş arasında olduğu gibi bizde de demirbaştır:) 5 yıl bitti.. Bir gün bile pişmn olmadım.. Allah kimseyi pişman etmesin.. Herkes mutlu yaşasın dilerim.. Siz de tabi ki..

Hayır. Birbirinizin hayatını kolaylaştıracaksanız ve ailelerinize bağımlı tipler değilseniz evliliğinizde çok mutlu olursunuz.
Tabi ki arada sevgi olduğunu ve denk olduğunuzu varsayıyorum. İnsan evlilikten ne istediğini bilmeli biraz da. Örneğin eşim ben her gün sıcak yemek isterim'ci bir adam olsaydı çok mutsuz olurdu. Ya da ben erkek doktora bile görünemezsin diyen -bana göre aşırı kıskanç- bir adamla evlenseydim asla yapamazdım.
Ama kiminin beklentisi tam tersidir, eşim beni kıskansın der, her gün özene bezene yemek yapmaktan hoşlanır vs gibi. Kişi önce kendi tanımalı, ne istediğini bilmeli. Sonra karşısındakini tartmalı. Puzzle gibi olmalı eşler bana göre.

bu soruyu şöyle değiştirebilir miyiz? peki her bekar mutlu mu? elbette mümkün değil... evlilik emek ister... özen ister... dolayısıyla beslerseniz bakarsanız güzel gider. diğer türlü böyle yargılamalarla yol almak evliliğin tadını kaçırır.
10 küsur yıllık biri olarak güzel olduğunu söyleyebilirim mesela:) ama insan tek başına mutsuzsa, iki kişie üç kişi dde mutsuz oluyor.

Evet etrafına ne evleniyorsunuz yaaa ne gereği var diyen benim mutsuzluktan falan değil de özellikle çocuktan sonra sorumluluk artışı ve taşıyamamak.. Yani yapısal bir şey.. Ben kaldıramıyorum bazen.. Ama musmutlu harika çiftler de var. Maşallah onlara

yooo evlilik gayet güzel bir sey aslinda... elbette bekarlik dönemine göre eksileri var ama artilari da var :) bir de hersey zamaninda güzel. yaşın gencse bekarligin tadını çıkar, yaşın gelince de evlen. kişiden kişiye değişebilir ama bana göre bi bayan 23-24 yaşından önce evlenmemeli. o yaşa kadar güzel bi bekarlik dönemin olursa, evlilik için de dogru insani bulursan evlenince de gayet mutlu olur bekarlik günlerini aramazsin. ayrica doğru (anlayisli, sabirli, mantikli vs.) eşi bulursan evlenince de gayet de calismaya devam etip kariyer yapabilirsin.

Bence evlilik guzel şey. Bende çok mutluyum. Ama sorun eşle bitmiyor malesef. Kv derdi elti görümce derdi. Anlayacağın bir yerden olmazsa bir yerden sorun çıkabiliyo. Bunun da önüne gecmek için olgun biri lazım

Erkek arkadaşınız anneci abla-abici değilse kimsenin ağzına bakmazsa hep arkanızda olursa sorun olmaz.

Evlilikten çok korkan biriydim -anne babam ayrı, anne tarafımda herkes boşanmış- bu gözümü çok korkuttu. Ama şimdi çok şükür diyorum bende mutlu oldum.

Karşınızdakini tanıyın sevgi yetmiyor malesef. Eminseniz eğer inşallah rabbim yar ve yardımcınız olur. :)

Bende 24 yaşındayım sizin gibi sevgilim vardı ama yakınlaşma asla olmadi ve ben mesleğim aile yapim gereği ve kendi istegi le hiç yakinlasmadik. 1 ay görüştük sonra nisanlandik 16 ay nişanlı durduk şimdi 2 yillik evliyim elhamdülillah çok mutluyuz keşke daha önce evlenseydik diyoruz ikimizde bence kader kısmet bu işler herkes mutsuz değil bence şahsen anlaştıktan sonra evlilik çok guzel bisey.

Ben de çok korkardım evlilikten ama evlendim. Yeni evliyim daha çok tecrübeli sayılmam ama o kadar da kötü değil.

2 haftalık evliyim şuanlık gayet memnunum.İyi ki evlenmişim diyorum.Evlendiğin kişiylede alakalı bi durum ailesiyle sorun yaşadanda o seni koruduğu sürece sorun yaşamazsın.

Her zaman şuna inanmışımdır.
Birbirini kaybetme, mutsuz etme korkusu olacak çiftlerin.
Sadece evlilik de değil, tüm insan ilişkilerinde geçerli bence.
Bu varsa gayet de mutlu olunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…