Benim hala öyle herhalde bidaha tartışmıycaz diıyorum bi hafta ya tartısacak bişey kesin çıkıyı o birazda bizden kaynaklı hemen sinirlendiğimiz için olabilir belkiEsimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.
Yeni evlisiniz huyunuzu suyunuzu yeni öğreniyorsunuz zamanla taslar otururEsimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.
Gerçektn tebrik ederim masaallah böyle çiftleri çok takdir ediyorum bende hiç sevmem kavgayı ama eşim hep bi neden bulur3 buçuk yıldır evliyim daha 3 kere kavga etmedik. Eşimle de 7 yildir beraberim bir kere bile ayrılık lafı gecmedi aramizda. Ben bosanma sözünün sudan sebeplere kullanılmasına cok karsiyim. Çünkü o soz bir kere kullanıldıysa o evlilikten bir daha hayir gelmiyor. Ben o sözü kullanirsam bir daha geri dönmem...
Tum gun birlikte olmaktan degil aslinda nisanliyken bir hafta gorusmedigimiz olurdu yine birbirimizi yerdikevli değilim ama yaşlarımız yakın sayılır biz de erkek arkadaşımla sürekli birlikte olduğumuz zamanlar illaki kavga ediyoruz normali de bu insanız birini 7/24 görünce sürekli onunla olunca kavga etmek çok normal :) önemli olan ayarı tutturmak kavgaları sizin için mesela hemen boşanmaya getirmemek ya da hemen ayrılma lafını ağza almamak gerek kavga etmek,tartışmak çok normal şeyler olabilir yani sıkmayın canınızı yeterki o kavgalar birbirinizi yıpratacak seviyeye gelmesin.
Canım aile bireylerine bu konuyu anlatmayın ama , iyice büyür sıkıntı. Başlarda kavgalar oluyor ama sen de hemen boşanalım deme. Bu aranızda bişeyleri yitirmeye sebep olur. Kendi içinizde kalsın.Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
bebek dahi olsa yaninda kavga etmemeye calisiyoruz zaten ama neden bilmiyorum hersey tam cok guzel gidiyo derken bi konu atiliyo ortaya sonra basliyo iste herseySizde esiniz de kendini tutmayı dizginlestirmeyi öğrenecek.
Hemen boşanalım demeniz tevri şekilde hareket etmekten vazgeçerek başlayın derim. Eşinizde sizi gördükten sonra oda biraz kendini değiştirir. Cocugunuza yansır. Olabildiğince kavga etmeyin.
Ve cocuk gibi baskalarindan medet ummayın duzeltsinler diye. Ne olursa olsun iki gun küs kalin ama baska insanqlra icinizdeki olayları yansitmayin derim.
Zmanla değişir ama sizinde değişmeniz gerek
Donmek istemiyorum bende bi sekilde beni ikna ediyo halbuki kimsesizde degil ailem var arkamda her konuda bazen beni kimsesiz yanliz ve ondan baska kimsem yokmus gibi goruyo galiba ve ondan vazgecemiycem saniyo bu sekilde davraninca kendine geliyo birazda olsa3 buçuk yıldır evliyim daha 3 kere kavga etmedik. Eşimle de 7 yildir beraberim bir kere bile ayrılık lafı gecmedi aramizda. Ben bosanma sözünün sudan sebeplere kullanılmasına cok karsiyim. Çünkü o soz bir kere kullanıldıysa o evlilikten bir daha hayir gelmiyor. Ben o sözü kullanirsam bir daha geri dönmem...
Iki seneye yakin tanidim evlenmeden once , cok dedi ailem yapma etme daha kucuksun diye zaten huyunu sevmiyolardi cok kiskanc cok bunaltiyodu herseye karisiyodu babam cok ugrasti siz yapamazsiniz zitsiniz diye dinlemedim. Bazen diyorum iyiki dinlememisim diye ama iste yeri geliyo ah kafam diyorumEvet cocuksunuz keske bunu evlenmeden önce deselermiş de bu kadar erken evlenmeseymissiniz.Bir de daha birbirinize alışmadan bebek sahibi olmussunuz o da katmerlemiş olayı.Düzelir tabi ama bu en güzel yıllar geri gelir mi onu bilemem
Ben yengecim bilmiyorum pek burclarla alakasi olduguna inanmiyorum ben ama o bana baski kurmaya ugrasti baslarda olmadi ben ona kurmaya calistim gibi oldu sonra bilemiyorum cok tuhaf bi iliskimiz var bizim bazen anlatamiyorum derdimibizde sizin gibiyiz.ama ben bunun ikimizinnde baskın karakterler oldugu için yasandıgını düsünüyorum . bende azcık sinirliyim ama oda terstir ben biriktiri patlarım.o koc ben basak inatcılık ta var . herkesin evliliği bir degil ama zor oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?