- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
Amin insallahDaha çok yeni evlisiniz sen bizim esimle kavgalarimizi gorseydinnn ama bi kere bile bosanma lafı olmadi herşey gonlunce olur insallahhh
Baslarda bende oyle degildim kavga ediyoruz bi saat sora gelip barismaya calisiyodu cok tuhafima gidiyodu nasil yapiyo diye benide kendine benzerti el oglu iste huyumu suyumu herseyimi degistirmeye calisti bundada basarili oldu. Oysa ben gunlerce konusmayip surundurmek isterdim ama yapamiyorum bana karsi iyi olunca tekrar kavga uzatilmiyo gercekten bu ondan kaynaklaniyo yoksa bana kalsa hic konusmadan aylarca dururdum. Bi coguna gore bu huy iyiymis guya kin tutmuyomus uzatmiyomus esim.. her neyse sinir krizi fln gibi asamalarda degiliz sukur sadece ufakta olsa mutlaka bi kavgamiz oluyo son bulsun istiyorum
Belliki hic kavgaci bi tip degilsin en iyisi en guzelini yapiyosun. Ben kendim cok asabi birisiyim ama durduk yere kavga cikarmam esim gibi onun cani biseyeke sikilsa eve yansiyo huzursuzluk cikariyo ben dedigi dedik birisiyim oda cok ters bu yuzden kaybediyoruz galiba. Senin gibi olmayi cok isterdim bugunden itibaren sinirlenmemeye calisicam tekrardan.Aylarca küs kalmak daha da kötü,
Ortada cozumlenebilecek bir sorun varsa konusularak çözülür, cozulmeyecekse saygiyi kaybetmeden yollar ayrilir, ama koskoca iki yetiskinin kavga etmesi, cocuk gibi kusmesi sonra barismasi falan cok tuhaf geliyor bana. Herhalde en son 10 yasindayken abimle kavga etmisimdir :)
Saygisizca degil ama duymak istemedigimiz kelimeler kullaniliyo bazen kufur icerikli degil ama yinede insanin zoruna gidiyo daha dun bir birimizi severken cok guzel bi gun gecirmisken ertesi gun kavga etmek insani uzuyoEvli değilim henüz ama kavga etmeyen çift yoktur bence, haftada 2 kez birbirimizi yeriz biz mesela.
Önemli olan saygısızca tartışmamak, kırmamak, ağızdan çıkan lafı bazen 2 kez düşünmek..
Kalıcı yaralar vermeyin birbirinize.
Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.
Ciddi bi sekilde demek istemiyorum aslinda istemsizce cikiyo agzimdan onu duyunca sakinlesiyo bianda konuyu kapatiyo kavgayida uzatmiyo bilmiyorum tehdit amacli kullaniyorum galibaTartışma ilk yıl daha fazlaydı şu an öyle kavgamiz vs olmuyor. Sesimiz yükselmesi bir iki cümle söyler susariz. Kusluk de olmaz. Ve boşanma lafı hiç geçmedi eşim de öyle düşünüyor yani boşanma lafı böyle kolay dillenmemeli
Sorunda bu olgun degiliz, bazen dusunuyorumdq o kadar sacma sapan seyler icin huzurumuzu kaviriylruzkiHer evlilikte kavga normaldir laflarını çok komik buluyorum ben bazıları bunun çok doğal olduğuna nasıl da inanmislar.
Bence birbirini seven saygı duyan olgun çiftler kavga etmezler. Biz eşimle hiç kavga etmedik.
16 yıldır birlikteyiz, 12 yıl olacak evliyiz, hiç saygı sınırını aşacak kavgamız olmadı, nadiren tartışırız ama asla sesler yükselmez, hakaret edilmez, tuhaf el kol hareketleri yapılmaz (tiksinirim o triplerden, duvar yumruklayan, k.çı başı, kaşı gözü ayrı oynayan, yalandan sinir krizi geçiren tiplerden)
ikimiz de mükemmel değiliz, hatta baya bir arızayız, ama birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip, değiştirmeye çalışmayan, saygı duyan, bunu zoraki değil içinden gelerek yapan, en önemlisi karakter olarak huzursuzluğu, gerginliği sevmeyen insanlarız ikimiz de.
bir de ben çok mu hassasım bilmiyorum, ama dün bana bağırıp çağıran, öfkeyle bakan adamın bugün yüzüne bakamam, biter yani orda, o yüzdendir kavga olmaz bizde, kavga edip barışabilene de hayret ederim.
Bizdede durum ayni, biz cam cerceve indiriyoz bu aralar. Konularimda var, cama yumruk attim misal ben. Suan sıkıntısinj yasiyorum o ayri da ayni sizin gibiyiz. 3yil olacak onumuzdeki aylarda. Ama hic bosanalim demedim. Asla da demem. Tartisma oluyo 1saate bitiyo sonra biz kuzu gibiyiz. Ne zaman duzelir bilmiyorum , sizinde yaş gencmis. Sanirim bizim yaşlarimizdan dolayi oluyo ya. Eşim benden olgundur, yasi buyuk benden ama ben hala tez canliyim. Sana tavsiyem su, bidaha sakin bosanma lafi etme esine. Simdi biriktirir onumuzdeki yillarda adamin kafasina oturur sen uzulursun canim. Bebiste varmis sizde, biraz alttan almaya calis canim, her zaman olmasada arada bi sen ufak yumusat esini.. Tatli cekismeler illaki olur :)Esimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Her evli ciftlerde baslarda boylemiydi? Bir bucuk sene oldu evleneli. Bi tartisma olunca hemen annemleri ve kendi abisiyle yengesini cagiriyo guya dert yaniyo. Onlarda cocuksunuz ilerde duzelir diye gecistiriyolar daha yenisiniz diyolar bu arada ikimizinde yasi 23.
Simdi bunlar normalse nezaman duzelicek nezaman butun hafta boyunca hatta aylar yillar boyunca hic tartismadan gecinip gidicez o gunler gelicekmi cok merak ediyorum.
Eşimle 11 yıldır beraberim. 1.5 yıldır da evliyim. 17 yaşımda tanıdım. O zamanlar gençtik, asiydik haftada 2 kez ayrılırdık. O kıskanç ben asi anlaşamıyoduk. Evlendik ilk 7 8 ay hiç tartışmadık, noluyo la demeye başladıkEsimle cok kavga ediyoruz. Bes gün cok iyi oluyoruz sonra mutlaka o besinci gunun sonunta bi kavga oluyo genelde ailesi yuzunden cikiyo. Ben cok cabuk sinirlenen birisiyim hemen herseyi silip bi anda bosanmak istiyorum fln diyorum ama bisey oluyo ertesi gun okadar iyi geciniyoruzki sanki dün o kavgayi biz yapmamisiz gibi. Dört bucuk aylik bi kizimiz var bide. Eskidende boyleydik hafta basi yada sonu mutlaka bi tartisma oluyo.
Kesinlikle katılıyorum aynı anlayıştayız.Ailemde kavga gürültü görmediğim içindir belki, istesem de beceremem , çok kırılırsam mühürlenir ağzım asla açamam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?