Bence o ailesini bi kenara birakip bi dusunse daha iyi onlar yuzunden surekli bi tartisma cikiyo cunku, hic birisiyle bi problemim yok ama beni onlara karsi degisik gostermeye calisiyo oldugum gibi gorunmek varken onun istedigi gibi olmak istemiyorul bu konularda hep zit dusuyoruzEvlilikte bu kadar kavganın olması normal değil. Ama hiç olmaması da anormal. Her şey de olduğu gibi orta çizgiyi tutturmak gerek. Yaşlarınız çok küçük. Kendinizi kesfedemeden evliliği çözmeye çalışıyorsunuz. Kavgalar siz olgunlaşana kadar devam edecek.
Okadar kavga ettikki iki uc defa kullanmistirim bu kelimeyi ama bunlar sudan sebep degildi simdi uzatmak istemiyorum burnuma kadar getirdigi zamanlarda mecbur kaliyorum. Kendisi herkese duyurur herseyi sonra herkes toplanip dinledikten sonra yine beni hakli bulurlar olan ona oluyo bende herseferinde utaniyorum aile icinde olan evimizde olan seyleri anlattigimiz icinCanım aile bireylerine bu konuyu anlatmayın ama , iyice büyür sıkıntı. Başlarda kavgalar oluyor ama sen de hemen boşanalım deme. Bu aranızda bişeyleri yitirmeye sebep olur. Kendi içinizde kalsın.
Baslarda bende oyle degildim kavga ediyoruz bi saat sora gelip barismaya calisiyodu cok tuhafima gidiyodu nasil yapiyo diye benide kendine benzerti el oglu iste huyumu suyumu herseyimi degistirmeye calisti bundada basarili oldu. Oysa ben gunlerce konusmayip surundurmek isterdim ama yapamiyorum bana karsi iyi olunca tekrar kavga uzatilmiyo gercekten bu ondan kaynaklaniyo yoksa bana kalsa hic konusmadan aylarca dururdum. Bi coguna gore bu huy iyiymis guya kin tutmuyomus uzatmiyomus esim.. her neyse sinir krizi fln gibi asamalarda degiliz sukur sadece ufakta olsa mutlaka bi kavgamiz oluyo son bulsun istiyorum16 yıldır birlikteyiz, 12 yıl olacak evliyiz, hiç saygı sınırını aşacak kavgamız olmadı, nadiren tartışırız ama asla sesler yükselmez, hakaret edilmez, tuhaf el kol hareketleri yapılmaz (tiksinirim o triplerden, duvar yumruklayan, k.çı başı, kaşı gözü ayrı oynayan, yalandan sinir krizi geçiren tiplerden)
ikimiz de mükemmel değiliz, hatta baya bir arızayız, ama birbirimizi olduğumuz gibi kabul edip, değiştirmeye çalışmayan, saygı duyan, bunu zoraki değil içinden gelerek yapan, en önemlisi karakter olarak huzursuzluğu, gerginliği sevmeyen insanlarız ikimiz de.
bir de ben çok mu hassasım bilmiyorum, ama dün bana bağırıp çağıran, öfkeyle bakan adamın bugün yüzüne bakamam, biter yani orda, o yüzdendir kavga olmaz bizde, kavga edip barışabilene de hayret ederim.
Bendende kucuk evlenmissin. Herkes boyle diyo ama uzuluyorum yazik degilmi boyle kayvgali gecen gunlereBende 22 yasindayim ve 4 senelik evliyim
Bizim de ilk 2 sene cook kavgamiz oldu ana simdi cok iyiyiz karsilikli birbirini iyi tanimak onemli olan
Utanır insan haklı olsa da .. inş kısa zamanda toparlarsınız ve bebeğiniz daha huzurlu bir ortamda büyürOkadar kavga ettikki iki uc defa kullanmistirim bu kelimeyi ama bunlar sudan sebep degildi simdi uzatmak istemiyorum burnuma kadar getirdigi zamanlarda mecbur kaliyorum. Kendisi herkese duyurur herseyi sonra herkes toplanip dinledikten sonra yine beni hakli bulurlar olan ona oluyo bende herseferinde utaniyorum aile icinde olan evimizde olan seyleri anlattigimiz icin
Olabildiğince sakin bir şekilde, onu alttan alarak bunları söyle. Araya çocuk gibi başka insanları katıp özel hayatınızın ifşa edilmesinden utandığını söyle ama sakın sinirlenme. Yoksa yine standart kavgaya döner.Bence o ailesini bi kenara birakip bi dusunse daha iyi onlar yuzunden surekli bi tartisma cikiyo cunku, hic birisiyle bi problemim yok ama beni onlara karsi degisik gostermeye calisiyo oldugum gibi gorunmek varken onun istedigi gibi olmak istemiyorul bu konularda hep zit dusuyoruz
Bir maşallah demeye geldim :))) tüm evlilikler sizin evliliğiniz gibi olsun ...3 buçuk yıldır evliyim daha 3 kere kavga etmedik. Eşimle de 7 yildir beraberim bir kere bile ayrılık lafı gecmedi aramizda. Ben bosanma sözünün sudan sebeplere kullanılmasına cok karsiyim. Çünkü o soz bir kere kullanıldıysa o evlilikten bir daha hayir gelmiyor. Ben o sözü kullanirsam bir daha geri dönmem...
Cooook yazik hemde canimBendende kucuk evlenmissin. Herkes boyle diyo ama uzuluyorum yazik degilmi boyle kayvgali gecen gunlere
Malesef. Bazen boyle dusunup karamsarlasiyorum boyle geldik boyle gidicez diye korkuyorum.Kavgasiz gunlerde karar alin mesela aileleri aramak cok komik siz ikiniz bir ailesiniz evinizdeki herseyi ikiniz halletmelisiniz.
Baslarda kavga cok oluyor zamanla azaliyor ama sizinki azalirmi sanmam olaylati buyuttugunuz cok belli.
Tek amacimiz bu zaten onun varligi bazen bizi susturuyo.Utanır insan haklı olsa da .. inş kısa zamanda toparlarsınız ve bebeğiniz daha huzurlu bir ortamda büyür
Zaten konusuyoruz bunlari hep sakin zamanlarda diyorum nolursa olsun kimse bilmesin eninde sonunda kendimiz halladiyoruz niye katiyosunki herkesi ben zaten basina buyruk birisiyim aileme bana istedigi kadar yapma kizim etme kizim desin ben kimseyi dinlememki bunu bildigi halde topluyo herkesi basimiza nefret ediyorum birileri gelip bize akil verince sanki cok dinliyomusuz gibiOlabildiğince sakin bir şekilde, onu alttan alarak bunları söyle. Araya çocuk gibi başka insanları katıp özel hayatınızın ifşa edilmesinden utandığını söyle ama sakın sinirlenme. Yoksa yine standart kavgaya döner.
Kavga çıkarmaya çalıştığında görmezden gelmeyi denedin mi? Bir de senin bu söylediklerine kendini haklı çıkaracak ne diyor çok merak ettim.Zaten konusuyoruz bunlari hep sakin zamanlarda diyorum nolursa olsun kimse bilmesin eninde sonunda kendimiz halladiyoruz niye katiyosunki herkesi ben zaten basina buyruk birisiyim aileme bana istedigi kadar yapma kizim etme kizim desin ben kimseyi dinlememki bunu bildigi halde topluyo herkesi basimiza nefret ediyorum birileri gelip bize akil verince sanki cok dinliyomusuz gibi
Nisanliyken kiskancligiydi en cok kavga sebebi simdide ailesi kayinvalide sorunu degil tamamen kendisinin abartmasi ben gelin geldim ve onlara sanki tapmak zorundayim havasinda olmasi beni sinir ediyoBiz iki yılı doldurduk tartışmasız tek haftayı doldurmuyoruz. Yaslarimiz 27-29 yaşla alakalı değil bence.evlilik sevgililik gibi değil öyle hadi eyvallah deyip çıkamıyorsun malesef :)bizimde tartışma sebepleri aileler.evlilik 5 yılda oturuyormuş ben de 5 yılın dolmasını bekliyorum bakalım ne olacak.gerçi bu süreçte birbirimizi çok fazla yıpratıyoruz umarım düzelir.
Denedigimde oldu ama cok baslarda. Simdi hareketlerinden anliyorum bazen bunun sonu kotuye gidiyo diye ve bazen oyle anlar geliyoki alttan alamiyosun. Ornek olarak sunu soyleyim sana, ablam evlenicek ve gecen hafta bekarliga veda partisi yaptik beraber. Aksam beni almaya geldi bende ablamin evinin yerini begenmedigimi soyledim cok kalabalik fln dedim ben sakin yerleri sevdigim icin. Bana dedigi cumle aynen soyle; bosver zaten bidaha nerde gelicenki diyo? Bu ne demek nasil ben ablamin evine gelemicem o kim oluyo bana bunu soyluyo iste orda ben kopuyorum nesini alttan aliyimkiKavga çıkarmaya çalıştığında görmezden gelmeyi denedin mi? Bir de senin bu söylediklerine kendini haklı çıkaracak ne diyor çok merak ettim.
Acikcasi kv fln bana bisey yapmaz bi laf diyemez hatta tartismayi onlara anlatinca hep benden yana olurlar ama bazen onlari okadar abartiyoki dogal olarak onlara karsi bi kin besliyorum kendi kendimeHe aynen benimki de öyleydi. Neymiş kaynanam dan habersiz dışarı cikamazmisim.sabah 7 de kalkıp onlara kahvaltı hazırlamam gerekiyormuş,tek başıma markete bile gidemezmisim. Sanki kaynanamla evliydim.ayrı eve çıktık ta kurtuldum cadıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?