• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her evlilik böyle midir?

İlk evlendiğimizde ben onun için evde seksi başlatıcı bir sürü şey yaptım. Ama onun gözü ve aklı hep dışarıdaydı. Aynı ortamda çalışıyorduk. Güzel kızlar vardı tabii. Hep onlara ve dışarıda gördüğü her güzele bakardı. İlk bir buçuk yılımız kıskançlık krizleriyle geçti. Sonra hamile kaldım. Çocukla geçti zaman. Cinsel hayatımız hiçbir zaman iyi olmadı. Çünkü deneyimi yok. Bu işten anlamıyor bence. Şimdi roller değişti. Ben istemiyorum onu. Onu beni istiyor cinsel anlamda.
Sizin en başında sorunlarınız varmış zaten yeni olan birşey değil ki

Evet, biliyorum. Çözmeye çalıştım yıllarca da. Yakın arkadaşlarımla da konuştum. İki tanesinin durumu bizimki gibiydi. Bir tanesinin evliliği iyiydi. Ben de evlilikte genelde böyle şeylerin olduğunu düşünüp, boşveriyordum. Sorunları halının altına süpürüp duruyordum. Buraya yazmak inanın, insanı rahatlatıyor. Herkese yorumları için teşekkür ederim.

Nasıl anlatsam? Yapıyoruz bir şeyler ama keyif vermiyor. Ona da söylüyorum nasıl hissettiğimi. Herkes böyle diyor. Evlilik bu diyor. Benim ona karşı bir şeyler yapma isteğim yok. Çocuğumla vakit geçirmek beni mutlu ediyor. Ama eşimle yaptığım şeylerden mutlu olamıyorum. Sevgim mi bitti acaba diyorum yoksa her evlilik bu noktaya mı geliyor.
Hayır, 15 yıllık evliyim ama eşimi sürekli öper koklarım, eve gelirken heyecanlanırım. Onun evde olması bana huzur veriyor ve birlikte güzel vakit geçiriyoruz. Tabi ki bir noktadan sonra monotonlaşıyor, mıç mıç olmuyorsunuz ama sizin ya evlenirken çok yoğun değildi hislerimiz, ya da bitti.

Hiçbirimiz boşanin demedik boşanın demeden bir konunun sonuna geldik bir koca daha eşi giderse çorap teki aramaktan bu arada evi tavaf etmekten ve tv önünde çürümekten şimdilik kurtuldu 😅Şaka bir tarafa umarım karşılıklı ilişki koçu mu olur eşinize spor hocasimi olur bir aydınlanma anımı olur umarım en kısa sürede iyiye doğru gidilecek doğru yolu bulur .

İlk evlendiğimizde ben onun için evde seksi başlatıcı bir sürü şey yaptım. Ama onun gözü ve aklı hep dışarıdaydı. Aynı ortamda çalışıyorduk. Güzel kızlar vardı tabii. Hep onlara ve dışarıda gördüğü her güzele bakardı. İlk bir buçuk yılımız kıskançlık krizleriyle geçti. Sonra hamile kaldım. Çocukla geçti zaman. Cinsel hayatımız hiçbir zaman iyi olmadı. Çünkü deneyimi yok. Bu işten anlamıyor bence. Şimdi roller değişti. Ben istemiyorum onu. Onu beni istiyor cinsel anlamda.
O zaman en baştan sıkıntılı sizinki, çocukla geçti zaman diye bir şey yok ki cinsellik evlilik hayatında devam eden bir şey. Eşinizin bu kadar gözü dışardayken çocuk yapmışsınız, bence ten uyumunuzda yok. Ne o size ne siz ona en baştan çekim hissedememişsiniz.
Çift terapisi deneyin, sevmediğiniz özellikleri bi değişin koku vs eşinizde her evlilik böyle diye sallamasın çabalayacak mı diye bir bakın bence

Biz de 7 sene oldu evleneli hamileyken boğasım geliyordu o kadar yüktü ki dayanamıyordum ilk zamanlar öpesim gelmiyorfu aynı yatakta uyumak istemiyordum konuşmasın istiyordum konuştukça fenalık geliyordu ne yaparsa yapsın batıyordu sonra ben böyle olmaz dedim adamla sevişmeye başladım düzeldi sevişmeyince ne yapsa batıyordu oysa istemeyen bendim. Gayet arzuluyorum onu kaç sene oldu özellikle baba olarak görünce daha farklı oldu hoşuma gitti. İğrenç gelebilir ama bi kere spordan gelmiş terini tişörte silmiş tişörtü de poşette bırakmış ben de aldım çok tişört çok güzel kokuyo koklarken kocam gördü 😂 adamın ter kokusu bile çekici geliyor bana. Evlilikte cinsellik çok önemli yani ağzı kokan bakımsız adamla cidden olmaz. Monotonlaşıyor tabii ama ben hala onun ilgisini görüyorum bana karşı şımarığım malesef şımartılmadığım yerde çok kalamam

Merhaba herkese,
Bir şeyi merak ediyorum. 8 yıllık evliyim, 6 yaşında kızımız var. Evliliğimiz rutinlerle dolu. Sanki böyle sadece hayat arkadaşıymışız gibi geliyor. Eşime karşı heyecan, tutku gibi duygular hissetmiyorum. Eve geldiğinde boynuna sarılıp, öpesim gelmiyor. Ses tonundan bile etkilenmiyorum. Birbirimize süpriz yapasımız da yok. Kurulu bir düzenimiz var sadece, hayatı böyle yaşıyoruz. Onunla olmaktan keyif alamıyorum. Onunla bir şeyler yapmayı hayal etmiyorum. Merak ettiğim şey şu, evlilikler böyle mi oluyor?
Benim eşim beni çok sever ilgilenirdi ikinci bebekten sonra ilgisizleşti aynı sizin hissettiğiniz gibi oldu bence.Dün de sohbet esnasında çocuklardan sonra sevgi azalıyor fedakarlıkla yürür falan dedi.Dün çok üzüldüm bugün ise donuklaştım soğur gibi oldum.Eşiniz de hissederse sizdeki bu durumu soğuyabilir.Kaybedince belki tutku geri gelir ama neye yarar hı

Back
X