eşin bu durumdan rahatsız mı sana destek mi eğer öyleyse gül geç, diyorsinki siinirm zıplıyo tahammül edemiyorum değilmiiii
valla bi tane aynı model bende de var, herşeye karışır herşeye herşeyi çok bilir. delirirdim boğazlayasım gelirdi, el bebk gül bebk büyütül herşeyde senin düşünceni merak etsinler ailende çok bilen sensin sonra senden çok bildiğini iddia eden biri vırvır başında olsun hiçbişeyi beğenmesin cahillikle suçlasın
valla eşimle gülmketen kopuyoruz artık o kadar saçma geliyorki, gelir elindeki kaşığı bile düzeletir o derece yani
valla biz çok eğleniyoruz, hatat bide gırgır geçiyoruz onunla
şakayla karışıkda laflarıda geçirim baktım surat asmayla daha çok kendimi yiyorum şakayla karışık gülerekkkkk baaaa baakk yaşlı kadınnnnnn gelim gıdıklıcam şimdi seni ama haaaaaaaaaaa, aaa vırvır vır başımdaaa gitsene sen uzansan otursana dinlenseneeeee derimmm ama gülerekten iyi tamam beeee neeyi nasıl yaparsanız yapın der çeker gider bizde gülerizzz. olmadık yerdede fikrini alacağı tutar, hç bilmediğin bişey mesela dantel şimdi şurdan 2 zincir çeksem 3 girsem çıksam olurmu kızım der , bende bön bönn bakarımm, benmi bilicem anne bunları sen mii, valla annecim prof sensin sen yap. derim olur biterrr
valal hiçbirşey sizden daha değerli değil, günümüzü bunları düşünerek ahlaya uflaya püfleye geçirirsek hayat yaşanırmı, kaç günümüz var dahaa, onlar istedikleri kadar zehir etmeye çalışsınlar, eşinle mutlumusun, gözleirne bakınca kaybolup gidiyomusun, açta açıkta değilmisin boşveeeeeeeeeerrrrr