benim kaynanamda herşeyi hep ben iyi bilirim der en iyi dolmayı o yapar en güzel böreği o açar evlilik arefesinde bana sormadan gidip bana gelinlik bile beğenmiş gitmiş evime halı almiş tabi ben beğenmedim aldığı halıları çok açık renk almışınız dedim dediki ben böyle beğendim sen öylemi beğenirsin aldığı halıyı 1 ay kullandım sonra kapıcıya verdim yenisini aldık.tabi soruyo durmadan halıyı niye hiç sermiyosun diye diyorum çok açık renk uğraşamam onunla gelinliğimide hanımefendi uzun kollu beğenmişti ben gittim straplez aldım bana birşey diyemedi ama eşime karın bizi elaleme rezil etti demiş daha o kadar çok şey varki anlatsam bitmez şimdide çocuğumun üstünde bilmişlikler yapıyo ben çocuğumun yemeklerini blendırdan çekmeden yedirmeye çalışıyorum o tutturmuş blendırdan çek rahat yutsunmuş sana ne be kadın cahil geri kafa doktorlar bile söylüyö çekmeyin çocuk yutmayı öğrensin diye çok bunalıyorum varya bazen evine gidesim hiç yok amane yapıyım kocam dünya iyisi annesini hiç savunmaz allah için zavallım hep teselli eder beni allah hepimize sabır versin