her gardropta olması gerekenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi srsy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srsy

gülümseee :)
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
1.336
447
198
Ya o kadar üzülüyorum ki
Giyinmeyi bilmiyorum sanırım ben.
Güzel giyiniyosun diyenler de oluyor bazen ama bilmiyorum
buraya neden yazıyorum? Çünkü sizden her kadınjn gardrobunda olması gerekenler nelerdir?
Mutlaka olmalı dediklerinizi yazar mısınız rica etsem

beyaz gomlek ve siyah darpaça pantalon :)

Ooo benim konum :) bu sezon kesinlikle kirmizili siyahli kareli bi gomlek al. Vucut tipin nasi ? Bacaklarin dolma gibi degilse etek giy uzun cizmelerle ve lacivert rengine aşik bi insan olarak herkese yakistiririm. Ve paran varsa tommy lacoste al zaten badic seyler yani bi yerlerini yirtip moda olan seyi alip giymektense iyi para verip basic seyler almak daha makul. Bi sisme mont bi gomlek bi sisme yetek kot gomlek bunlarin modasi gecmez. 15 senelik house dizisinde kiyafetler goze batmaz iken aski memnu da kiyafetlere bakip guluyoruz benden bu kadar

Siyah kalem etek, beyaz gömlek, dar kalıp ceket, hiç bir şey bulunamadığında giyilebilecek
acil durum elbisesi..

Her kadının dolabında olması gerekenler için en fazla renk tavsiyesi verilebilir.

Çünkü vücut tipine göre aynı kilo ve boydaki kadınlara bile aynı kıyafet uygun olmayabiliyor.

Mesela çarpık bacaklı ya da geniş basenli kadınlar sırf bol diye daracık kumaş pantolonları giyiyorlar.

Sonuç hüsran.

Yani vücut tipiniz, saç ve ten renginizden yani kendinizden bahsederseniz sağlıklı tavsiyeler gelebilir.

Şifon gömlekler renk renk.
Sonra, güzel koyu renk bi kot,
Siyah küçük elbise, dantel detaylı olabilir,
Kalem etek,
Renk renk tunikler de olabilir boyun uzunsa taytlarla kombinlersin.

Saydıklarının çoğu bende var lacoste ve tommy hariç insan öğrenci olunca o kadar para veremiyo

1.65 boyum 58 kiloyum
Güzel bi vücudum var açıkcası
Yeşil gözlüyüm siyah saçım var kumralım:)
Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Şifon gömlekler renk renk.
Sonra, güzel koyu renk bi kot,
Siyah küçük elbise, dantel detaylı olabilir,
Kalem etek,
Renk renk tunikler de olabilir boyun uzunsa taytlarla kombinlersin.
Eskiden tayt giyerdim çok fazla ama şu aralar pek fazla giymiyorum

1.65 boyum 58 kiloyum
Güzel bi vücudum var açıkcası
Yeşil gözlüyüm siyah saçım var kumralım:)
Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Tarifiniz forumdaki kadın kılığındaki oğlanları harekete geçirebilecek kadar net olmuş...

Sıra moda sever kızlarda, onları da harekete geçirecektir...

Tarifiniz forumdaki kadın kılığındaki oğlanları harekete geçirebilecek kadar net olmuş...

Sıra moda sever kızlarda, onları da harekete geçirecektir...
Aaa var mıdır ki erkeklerrr
Ne anlayacaklar ki kk dan

Şu saydıklarının yüzde 90ı var bende Ama baksan yine giycek bişey bulamıyorum Ay bugün hiç güzel giyinemedime dönüyor iş

her gardıropta bir kaşmir kazak, beyaz gömlek ve jean pantolon olmalı kızlar. tabi benim görüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…