ay canim kiyamam ya bende kücükken öleydim ama atlattim allaha sukur yasin beya olgun sayilir canim atlatmaya calis destek felan al harab etmme kendini böle iyi seyler dusun mutlu ol bide ben kucukken aklima geldikce kosardim annem babama sarilip öperdim onlari o zaman aglamazdimmm o guzel yuregine yazik canim yapmaarkadaşlar ben 17 yaşındayım ve 5 yaşımdan beri her gece ama hiç aksatmadan her gece aklıma annemin babamın ve kardeşimin ölmesi geliyo.eğer onlar ölürse bu acıya nasıl katlanırım,dayanamam ben.onların acısını görmeden ben ölsem..Allah gecinden versin ama her gece her gece aklımda artık yıprandım..bi ara intihar etmeyi bile düşünmedim değil
hani 1 yıl olsa tamam ama kendimi bildim bileli bu böylee.annemlere bu konuyu açmalı mıyım bilemiyorum? gece olmasını hiç istemiyorum.geceler resmen 1 gün gibi geliyo bana.psikologa g,d,y,m desem neden diye sorcaklar napıyım ki ben
ahhcanım buna ne sebep oldu peki?
önemli bir hastalık mı geçirdiler? kaza falan?
bir ara ben de ağır bir depresyon geçirmiştim. ve hep annem ölücek diye korkuyordum. ve anneme sarılıp ölme tamam mı söz ver diyip ağlıyordumepey bir tedavi gördüm geçti şimdi iyiym. ama aklıma getirince yine fena oluyorum. aynı şeyi eşime ve köpeklerimize yapıyorum. ölmesinler diye...
ama herşey ilahi takdir bir ne düşünürsek düşünelim vakit saat dolunca ne yaşayacaksak yaşanacak.
annene bu korkundan bahset. ve mutlaka bir uzman yardımı al.
hani 1 yıl olsa tamam ama kendimi bildim bileli bu böylee.annemlere bu konuyu açmalı mıyım bilemiyorum? gece olmasını hiç istemiyorum.geceler resmen 1 gün gibi geliyo bana.psikologa g,d,y,m desem neden diye sorcaklar napıyım ki ben
yok Allaha şükür hastalık kaza falan yok..ne kadar süre gttin sen canım.ya ben de bi de şu sorun var duygularımı söylemeyi sevmiyorum..nasıl anlatsam ki
çok doğru söylüyosunuz aslına içimi rahatlattınız..Allah hepinizin sevdiğini size bağışlasın..
arkadaşlar ben 17 yaşındayım ve 5 yaşımdan beri her gece ama hiç aksatmadan her gece aklıma annemin babamın ve kardeşimin ölmesi geliyo.eğer onlar ölürse bu acıya nasıl katlanırım,dayanamam ben.onların acısını görmeden ben ölsem..Allah gecinden versin ama her gece her gece aklımda artık yıprandım..bi ara intihar etmeyi bile düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?