Her gece rüyamda görüyorum

Sevgilipitircik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
3.880
5.273
198
31
Kızlar ben sevgilimden 3 aydır ayrıyım, 3 ay boyunca hergün ama hergün rüyamda onu görüyorum. İlk zamanlar hep onu mutlu görürdüm. Son bi kaç gündür mutsuz görüyorum uykumdan korkarak uyanıyorum. Ayrılık acısını atlatmış olmama rağmen, son bi kaç gündür çok geç uyuyorum eskiden böyle değildim erkenden uyurdum. Ama bu aralar çok geç uyuyorum ve hep kötü görüyorum onu rüyamda. Bilinç altı olsa sevgiliykende çok düşünürdüm, ama hergün rüyalarıma girmezdi bu yaşadığım ne? Benim gibi olan var mıo_O

Ne kadar sürdü uyku uyuyamıyorum tuhaf bişey:KK43:

Ben 2-3 kere gordum ilk aylarda, zaten dahada gormedim.
Seninki gibi fazla gormedim yani, ama belki bu benden kaynaklaniyor.
Cunku biliyordum bu ayrilikta benim sucum yoktu, elimden gelen herseyi yapmistim ben.
Bazende bi hala israr mesajlari yolladiginda gordum.
Sonrada bitti.

Ben 2-3 kere gordum ilk aylarda, zaten dahada gormedim.
Seninki gibi fazla gormedim yani, ama belki bu benden kaynaklaniyor.
Cunku biliyordum bu ayrilikta benim sucum yoktu, elimden gelen herseyi yapmistim ben.
Bazende bi hala israr mesajlari yolladiginda gordum.
Sonrada bitti.
Siz neden ayrıldınız ki canım anlatırmısın ve nasıl döndü? Benim ki çok farklı bişey..Ben hergün hergün görüyorum ayrılmamızda benimde bi suçum yok hatta nefret ediyorum ondan ben ama yine de rüyalarımda..

Dusunmeyi biraktiginda gecer dusunmuyorum gecmiyor diyorsan sen dusunmeyi biraktigini saniyirsun sadece
Düşünüyorum ama sevgiliyken de sürekli aklımdaydı ve ilk kez başıma böyle bişey geliyo 3 ay boyunca sürekli onu görüyorum bu son zamanlarda kötü görüyorum ağlayarak uyanıyorum nerdeyse

ara ara bende görüyorum rüyalarimda onu.. bazen o Kadar gercekci oluyorki rüya.. etkisinden kurtulamiyorum bütün gün..

ben cogu zaman onun bana sarildigini yada biryerlerde beni bekledigini, benimde onuna yanina gitmek istedigimi ama hep bir sekilde engel ciktigini görürdüm.. :KK42::KK42:

onunla hic iyi bir sekilde ayrilmadik.. kendime itiraf etmekde bile zorlansam bazen onu cok özlüyorum, onunla gecirdigim zamani.. ama yeniden beraber olsak bile, hic birseyin eskisi gibi olmayacagini bildigim icin uzak duruyorum..cok canimi yakti cünkü...

Ben 2 sene boyunca her gece gördüm.. gün boyu iyiyim hoşum, işimdeyim gücümdeyim, ama sabah bi uyanıyorum gene aynı his.. ve beni çok etkiliyordu bu rüyalar. sadece rüyamda görüyordum.. sonra ben de üstüne gittim bu durumun onu uyanıkken düşündüm, onu derken yaşananları.. baya sürdü bu.. kafamın içinde çözmeye çaliştim sindirmeye çaliştim.. sanırım başardım. şimdi 6 ay kadar çok iyiyim. sadece bi kez gördüm onda da pek etkilenmedim.

rüyalarınızda gördüğünüz şeyler gerçekleşir mi peki bundan dolayı mı rahatsızsınız .gün içinde çok sık onu düşünüyorsanda sık görebilirsin .

Siz neden ayrıldınız ki canım anlatırmısın ve nasıl döndü? Benim ki çok farklı bişey..Ben hergün hergün görüyorum ayrılmamızda benimde bi suçum yok hatta nefret ediyorum ondan ben ama yine de rüyalarımda..

Donmedi :). ayrilan bendim. Cunku beni aldatti karaktersiz herif...
Mesaj atti biseyler yaz bi cevap yaz nolur diye. Ben hic yazmadim.
Kendimden biliyordumki eger bir kez yazarsam hep yazicaktim ve yine ikna edecekti beni.
Bende cabuk bitti ruyalar cunku beynimde bitirmistim onu tamamen.
Sen demekki hala silip atamamissin beyninden.

Back
X