Her gelen evime birşey diyor :(

gelinciK8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
441
1
48
Diğer
Biz kendi gücümüzle ailelerden destek almadan yuvamızı kurduk.. Beyaz eşyalarımız mobilyalarımız var ama yemek odası takımıdır tv dr bunları almaya paramız yetmedi, aksesuar desen yok denecek kadar az.. Ama evim yinede güzel,, alınan eşyalar kaliteli ve uyumlu.. Ama gelen misafirleirimizden kimisi evin çok sade boş gibi diyor. Annem bile dedi, kızım geçen düğüne gittim kızın her eşyası vardı evinde sana üzüldüm dedii, iyide ne yapıyım benimkisi bu akdar oldu, bana bu kadarı alındı ( kendimi damdan mı atıyım

Son düzenleme:
üüüff akıl vereceğine para versinler sizde istersiniz , bilirsiniz elbet herşeyin en iyisini almayı 4-4 lük ev kurmayı ama insanlar iştte laf anlatmak zor bile bile konuşuyorlar. Hiç takmayın sizi anlıyorum bizde desteksiz evlendik kimi eşyalarımız iyisi oldu kimisi en adisi oldu zamanla daha güzellerini alırız dedik. Evimde mutluyum huzurluyum alıştım böyle istedim de geç, konuşur konuşur susarlar. Sizde zamanla herşeyinizi tamamlarsınız 3-5 eşya alıcam diye parasızlık çekmeye değmez en güzelini yapmışsınız sevgi,huzur olsun yeter

huzurun yerindeyse takma canım kafana amma illa eşyam da olsun istiyosan düğün paketleri var hem yemek odası hem koltuk takımı var içinde görmüşsündür zaten. taksitle alın vade de çok yapıyolar aslında konsol du vitirindi evin içinde yer daraltıyor yemek masası al bitane salona koyarsın bulunduğu yere bi de bi tablo yada ayna asarsın şimdilik ucuza halletmiş olursun ama canını sıkma böyle şeyler için

Son düzenleme:

Aman boş ver ne takıyorsun..Mutlumusun geri boş ister az eşyan olsun ister çok ne farkeder anlamıyorum bazen bu eleştıren insanları..mutluluktan daha önemlı bişey olamaz bence ..
Hiç dert etme kendıne.. herşeylerı A dan Zye tam olucakta ne oluca mutlu olamadıktan sonra yada borça gircen herşeyin tam olucak kolay mı borcları ödemek bence takma bende herseyı kendımız yaptık borc ödüyoruz eltılermın normal evlerı var hepsının hiçbiri borc ödememiş hazır evlere eşyalara gelmışler gelın
ben eşimle hem dugun hem ev bıde ustune mobilya taksıtlerını ödüyoruz bu arada çatı katında oturuyorum şükür mutluyum kım ne derse desın takmıyorum bende görüyorum arkadaşlarımın yenı evlerı yerı gelıyor imreniyorum fakat umrumda degıl ben kocamla mutlu olduktan sonra genıs evde alırız Adan Z ye donatırız da:)
YALAN DÜNYAAAAAAAAAA BOŞVERRRRRRRRR hepsi gelip geçiçi:)

Akıl verecegınıze para verın dıyın sızde ...
Sankı sız ıstemezdınız evınızde en guzellerı olsun hey Allah 'ım ya ne ınsanlar var ...
dunde bı konu vardı kadının esının durumu gayet ıyı annesı onu alma bunu alma dıye baska yapıyodu ınsanlar tuhaf gercekten

Feng Shui Felsefesi anneciğim ya da sevgili dostlarım deyin sizde :)
Yemek odası aksesuarlar zamanla alınacak şeyler. Sakın dert etmeyin.
Benim evimdede aksesuardır şudur budur çok fazla yok. Orta sehpa bile almadım tercihen.
Seviyorum böyle boş olunca.

Evinizi seviyorsanız, mutluysanız ötesi berisi yok..

bu yazıyı sanki ben yazmış gibiyim bizimde herşeyi eşim aldı zar zor yeni evlendiğimde herkes diyodu yeni gelin evine benzemiyo hiç diye yemek odası falan yok bi koltuk takımı bide oturma grubu kayınpederim halı aldı güya eski küçücük bi işe yaramaz evinin eşyası eskimiş yaşlı insanların evi bile benimkinden güzel eşim tek oğlan babası bize yapmadı kendi evini yeniledi halılar vitrin aldı yeni evlendiğimde çok üzülüyodum bide millet böyle söyleyince şimdi takmıyorum huzurum var yeter bana evim saray geliyo gözüme allah sağlığımızı götürmesin tek evim de eşya eksik olsun önemli değil

annende böyle diyorsa yuhh artık anne akıl verme para ver diyeceksin :))
Bir anne eksigini tamamlar kızının açığını aramaz boşver takma kafana siz mutluysanız kime ne Allah zamanla herseyi verir sen üzülme
ben sadeligi seviyorum hatta bunları bile kaldıracagım de (küçük süs eşyalarını) yapıştır lafı ağızlarına bir daha birsey diyemezler.

Ohhhh mis gibi allah sağlıkla, huzurla oturmayı nasip etsin. Azıcık aşım ağrımaz başım diye boşa dememişler.

En güzeli insanın kendi emeği, alın teriyle yaptığıdır arkadaşım, ne güzel böyle yavaş yavaş her şeyinizi tamamlarsınız inşallah. Az olsun benim olsun, alın terim olsun.Takmayın kafanıza yeter ki ağzınızın tadı bozulmasın.

cnmm böyle şeylerle moralini bozmamaya çalış......
bizim önceki evimizde boş gibiydi.... kaç yıl oturduk önemli olan huzur. şimdi evimizde oturuyoruz...

bizde ilk evlendiğimizde beyaz eşyamız yoktu eski bir buz dolabı
set üstü ocak vardı makinayı bile 1 yıl sonra alabildik
ama zamanla hepsi oldu yavaş yavaş yemek odam yok
olmasın zaten kiracıyım ben taşınırken yıpranıyor eşyalar
allah kısmet edrde evim olursa alınır sorunda değil benim için
insanın sağlığı mutluluğu yerinde olsun herşey olur gider zamanla

Ne mutlu sana kimseden yardım almadan evlenmiş yuvanı kurmuşsun ne dert edersin ki bunları.
Ben de çocuk doğunca yemek odası takımımı (masa ve sandalyeler hariç) orta sehpamı v.s. birsürü şeyimi verdim, evim ferahladı, ne gereksizlermiş, ömrüm onların tozunu alarak mı geçecekti yani. Bunca yıldır evimde tuttuğuma pişmanım, yemek masası sandalyesi yeter, şimdi de tv ünitesi gözüme batıyor fena halde atasım var

Bu arada anneler hiiiiiiiç tatmin olmaz, biz ilk evlendiğimizde 90 m2 2+1 bir evimiz vardı, annem görünce ağlamıştı bu minnacık evde nasıl yaşayacaksın diye, at koşturucam sanki...
Şimdi şehrin biraz uzağında ve epey geniş bir ev aldık, ama annem hala bilmemkimin kızı 500 m2 villada oturuyor, bilmemkimin oğlunun 300 m2 yalısı var, benim çocuklarım çok talihsiz der durur. (çok şükür abim de ben de ev sahibiyiz, evlerimiz de vasatın oldukça üzerinde üstelik) ama kadın hep daha fazlasıyla kıyaslıyor, anladım ki atlı köşkü de alsam annemi memnun edemicem, ben de he diyip geçiyorum.

Bu durum benim içinde geçerli. Evim yeni gelin evi gibi hiç olmadı. Yok şu marka iyi yok bubub yemek odası takımı iyi gibi bir muhabbete hiç giremedim ben. n ücra yerden sadece sırf almış olmak için (yatak odasınada çok lazımsa gerek varsa alalım denerek) alınmış iki parça eşya. ne halı ne perde hiiçbişiyim istediğim gibi olmadı. Hala da yok. Ordan burdan topladığım eskilerin perdelerinden , mahalle aralarında satılan 50 100 tl bile etmeyen 2 naylon halının üzerndeyim hala. Tabloymuş aksesuarmış onlar ne kiii ben hiç bilmiyorum bile.
Ne yapayım almadılar benimde gücümün yettiği bu kadar.
Sen mutlumusun... gerisini boşver.
Haa olsa fena mı olurdu herkes gibi bizde gönlümüze göre serseydik evimizi , onun halısında , bunun bilmem nesinde hevesimiz kalmasaydı ama olmayınca olmuyor işte...

valla benim nevresim takimlarim ve havlularim (3-5 taneler) disinda hic bir esyam yok. esyali ev kiraliyorum.oyle de mutluyum huzurluyum ki ohhh. kimsenin lafini takma kafaya. insanlar huzur vermeyi degilde huzur kacirmayi seviyorlar nedendir bilinmez. saglikli ve birarada yasadiginiz surece en guzel ev sizinki bosverin.

sonradan düşüne düşüne en içine sineni alırsın.birden acelece almaktan hep daha iyi.bu da iyi tarafı.eger senin içinde bir şey kalmamışsa takılacak bir şey yok.

gerçekten cok üzüldüm ne dieyceğimi bilemiyorum

cnm tek değilsin...
bizde ilk evlendiğimiz zaman, süper eşyalı bi ev kuramadık...
zamanla hepsini teker teker hallettik.. aman elalem ne der diye kendimizi hiç bi zaman kasmadık..
işimizi görüyomuydu, evet.. bizim için de önemli olan buydu..
herkes aynı şartlarda olmuo malesef... zaman geçtikce, yavaş yavaş, kendi çabalarımızla, kendi zevkimize göre döşedik evimizi...
o evin içinde tencere kaynıyo mu, odalarından mutlu çocuk sesleri yükseliyo mu, içinde ki herkes sağlıklı mı? kısacası evin içinde huzur var mı?
cevabın evetse, oh misss....
önemli olan bunlar aslında...

3 senelik evliyim söylediğin eşyalar bendede yok bizde evlendiğimizde kredi çekip evimizi alıp düğünümüzü yapabildik eşimle halada borç ödüyoruz evimde eşyam yok evimiz olsun dedik önce bana da çok söylediler yeni gelin evi gibi durmuyor evin diye bende diyordum madem rahatsız oldunuz para verin alayım. Aman takma kimsenin lafını huzurlumusun o yeter

boşver canım kimseyi takma insanlar her zaman konuşacak eleştirecek birşey bulurlar
sen evindeki huzuruna bak eşinle mutluysan sağlığınız yerindeyse gerisi teferruat
eşya her zaman alınır ama huzur kayboldu mu bir daha zor bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…