- Konu Sahibi gelinciK8787
-
huzurun yerindeyse takma canım kafana amma illa eşyam da olsun istiyosan düğün paketleri var hem yemek odası hem koltuk takımı var içinde görmüşsündür zaten. taksitle alın vade de çok yapıyolar aslında konsol du vitirindi evin içinde yer daraltıyor yemek masası al bitane salona koyarsın bulunduğu yere bi de bi tablo yada ayna asarsın şimdilik ucuza halletmiş olursun ama canını sıkma böyle şeyler içinBiz kendi gücümüzle ailelerden destek almadan yuvamızı kurduk.. Beyaz eşyalarımız mobilyalarımız var ama yemek odası takımıdır tv dr bunları almaya paramız yetmedi, aksesuar desen yok denecek kadar az.. Ama evim yinede güzel,, alınan eşyalar kaliteli ve uyumlu.. Ama gelen misafirleirimizden kimisi evin çok sade boş gibi diyor. Annem bile dedi, kızım geçen düğüne gittim kızın her eşyası vardı evinde sana üzüldüm dedii, iyide ne yapıyım benimkisi bu akdar oldu, bana bu kadarı alındı(
Biz kendi gücümüzle ailelerden destek almadan yuvamızı kurduk.. Beyaz eşyalarımız mobilyalarımız var ama yemek odası takımıdır tv dr bunları almaya paramız yetmedi, aksesuar desen yok denecek kadar az.. Ama evim yinede güzel,, alınan eşyalar kaliteli ve uyumlu.. Ama gelen misafirleirimizden kimisi evin çok sade boş gibi diyor. Annem bile dedi, kızım geçen düğüne gittim kızın her eşyası vardı evinde sana üzüldüm dedii, iyide ne yapıyım benimkisi bu akdar oldu, bana bu kadarı alındı( kendimi damdan mı atıyım
Biz kendi gücümüzle ailelerden destek almadan yuvamızı kurduk.. Beyaz eşyalarımız mobilyalarımız var ama yemek odası takımıdır tv dr bunları almaya paramız yetmedi, aksesuar desen yok denecek kadar az.. Ama evim yinede güzel,, alınan eşyalar kaliteli ve uyumlu.. Ama gelen misafirleirimizden kimisi evin çok sade boş gibi diyor. Annem bile dedi, kızım geçen düğüne gittim kızın her eşyası vardı evinde sana üzüldüm dedii, iyide ne yapıyım benimkisi bu akdar oldu, bana bu kadarı alındı( kendimi damdan mı atıyım
bu yazıyı sanki ben yazmış gibiyim bizimde herşeyi eşim aldı zar zor yeni evlendiğimde herkes diyodu yeni gelin evine benzemiyo hiç diye yemek odası falan yok bi koltuk takımı bide oturma grubu kayınpederim halı aldı güya eski küçücük bi işe yaramaz evinin eşyası eskimiş yaşlı insanların evi bile benimkinden güzel eşim tek oğlan babası bize yapmadı kendi evini yeniledi halılar vitrin aldı yeni evlendiğimde çok üzülüyodum bide millet böyle söyleyince şimdi takmıyorum huzurum var yeter bana evim saray geliyo gözüme allah sağlığımızı götürmesin tek evim de eşya eksik olsun önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?