- 23 Ağustos 2012
- 51.853
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.504
- 898
- Konu Sahibi gelinciK8787
-
Biz kendi gücümüzle ailelerden destek almadan yuvamızı kurduk.. Beyaz eşyalarımız mobilyalarımız var ama yemek odası takımıdır tv dr bunları almaya paramız yetmedi, aksesuar desen yok denecek kadar az.. Ama evim yinede güzel,, alınan eşyalar kaliteli ve uyumlu.. Ama gelen misafirleirimizden kimisi evin çok sade boş gibi diyor. Annem bile dedi, kızım geçen düğüne gittim kızın her eşyası vardı evinde sana üzüldüm dedii, iyide ne yapıyım benimkisi bu akdar oldu, bana bu kadarı alındı( kendimi damdan mı atıyım
Biz kendi gücümüzle ailelerden destek almadan yuvamızı kurduk.. Beyaz eşyalarımız mobilyalarımız var ama yemek odası takımıdır tv dr bunları almaya paramız yetmedi, aksesuar desen yok denecek kadar az.. Ama evim yinede güzel,, alınan eşyalar kaliteli ve uyumlu.. Ama gelen misafirleirimizden kimisi evin çok sade boş gibi diyor. Annem bile dedi, kızım geçen düğüne gittim kızın her eşyası vardı evinde sana üzüldüm dedii, iyide ne yapıyım benimkisi bu akdar oldu, bana bu kadarı alındı( kendimi damdan mı atıyım
En güzeli insanın kendi emeği, alın teriyle yaptığıdır arkadaşım, ne güzel böyle yavaş yavaş her şeyinizi tamamlarsınız inşallah. Az olsun benim olsun, alın terim olsun.Takmayın kafanıza yeter ki ağzınızın tadı bozulmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?