Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

Şaka yollu geçiştirmek hata en başta. Bu cesaret verir karşıya çünkü. Mesafeliyseniz neden şaka yollu geçiştiriyorsunuz ki?

Bir diğer mevzu sevgiliniz çalışıp size bakmak zorunda değil. Bazen burada kocalarınız bile size bakmak zorunda değil diyoruz, çalışın diyoruz. Ekmek elden su gölden yaşamayın diyoruz. Kaldı ki sevgili yani bu...

Çok enterasan bir olay. Tamam bu tür can sıkıcı olaylar herkesin başına gelebilir ama sizin sürekliliğiniz tuhaf geldi bana.

12 sene aralıksız çalıştım hiç tacize uğramadım.. Tekrar eden olaylar varsa lütfen bir de kendinize bakın

Bende yasiyorum bunu sürekli ve zorunlu olunca inanin daha zor oluyor bir is danismani bile bana güzelliginiz yüzünden patronunuz vs olsun asilmalara maruz kalacaksiniz demisdi o yüzden tam hatirlamiyorum tavsiyelerde bulunmusdu bana .
Ama erkek arkadasindan kesinlikle ayril benim esim öyle durumlarda hemen birak o isi diyordu cünkü.

+1500

Konulariniza baktim ve beni lütfen yanlis anlamayin ama herhalde bir cok estetikler gecirmissiniz
ee haliyle herseyiniz düzgün ve baya güzellestiniz bundan dolayida baya ilgi cekiyorsunuz.
burun estetigi gögüs diklestirme, kalca enjeksiyonu vs bunlar olunca nekadar makyajda yapmazsaniz giyiminize
önemde vermezseniz haliyle ilgi cekeceksiniz .

Her seyi üstünüze allinan birisiniz galiba.
Ay bana bakti,ay lafi bana soyledi diye düşünüyorsunuz herkes için.

Eşin olsa neyse niye sevgilin evi gecindirsin canım..........

Yargılamak değil bence burda çoğu kadının amacı. Sebep bulunmadan, çözüm üretemiyiz ki. Erkekleri değiştirmek gibi bir imkanımız yok şu an için, bu yüzden konu sahibesinin üzerinden gidip, bir çözüm üretebiliriz sadece.
Ben şimdi kendi üzerimden düşündüm olayı, ben iş yerinde hiç tacize uğramadım açıkçası; ama yolda sözlü tacize her kadın kadın gibi. Çok ahım şahım bir güzelliğiniz olsa zaten sokakta iş yerindekinin on katı fazla tacize maruz kalırdınız. Ben o yüzden zaten kılık, kıyafet, dikkat çekicilik, güzellik kısmını eledim. Siz sürekli şöyle mesafeliyim böyle mesafeliyim, dışarda görseler somurtkan derler demişsiniz; ama her ne hikmetse erkek arkadaşınızın maddi durumuna kadar biliyorlar. Bunun avans çekmekle ilgisi nedir ki? Mesafeli olsanız sadece bekar olduğunuzu bilirlerdi, bu kadar özelinize dair soru sorma cürretinde bulunamazlardı. Siz kendinizi mesafeli sanıyorsunuz sadece, mesafeli davranmamışsınız hiç.

Son düzenleme:
Yüzüme yüzüme beni sevmediğini söyleyip orama burama bakan ve ileri geri konuşan erkekler gördüm. Sert ve mesafeli olunca da oluyor. Sevmedikleri için oluyor zaten.

Siz anlatırken aklıma her gece pavyona giden , sokakta gördüğü kızlara hayvan gibi bakan ve her fırsatta karısını aldatmaya çalışan erkekler geldi.

Sizi suçlayan aile terbiyesi almamışlar da tacize uğramaz umarım.

o bu değilde
bu akşam bizde kavga var
bu eşim neden beni çalıştırıyormuş
sen sevgiliden beklediğine göre benim eşim hayli hayli yapmak zorunda

Konu sahibi burayı okuyorsa daha çok kadın veya çocuk ağırlıklı bir iş yerinde çalışmasını tavsiye ederim. Sevgilinizden de ayrılın inşallah ileride sizi ve çocuğunuzu kimseye muhtaç etmeyecek birisi çıkar karşınıza.

Benim de başıma geliyor. Sadece iş yeri değil girdiğim her ortamda.

Ama ben mesafe koymasını çok iyi bilirim ve aynı kişi ikinciye tekrar etmez sözlü tacizi.

İlk etap' ta sorun taciz i yapan kişiden kaynaklanır.
Ama eğer taciz tekrarlanıyorsa, sorun sizde olabilir.
Her yerde kötü zihniyetli insanlar var, ister kadın olsun ister erkek. Ama siz mesafe koymayı bilmelisiniz. Diyaloglarınızdan, hareketlerinizden beli etmeniz gerekiyor insanlara rahatsızlıklarınızı.

Bu arada konunuzda erkek arkadaşınızdan nefret ettiğinizi söylemişsini, yaşadıklarınızı bilerek çalışmanıza izin verdiği için. Yorumlarda tepki gördüğünüz için "hiç birşey bilmiyor" yazmışsınız... Eh bir karar verin biliyor mu bilmiyor mu ?

3 kere burun yaptırmıssınız , gogus dıklestırme ve sılıkon taktırmıssınız kalcanıza yag enjekte etmıssınız , belınızede estetık yapılmıs. Bu durumda ben sızı cok ozur dılerım ama kedıcık gıbı hayal edebılıyorum ancak

O değilde biz calıstıgımız için ortalık malı oldugumuz ıcın kocalarımız masallah yayla gıbı mıdeyle bızı calıstırıyorlar ya , hırslandım bende.

Ve ben hıc ısyerınde sozlu veya fızıksel tacıze hıc ugramadım , cırkın bırıde degılım

+1

Buarada esınızden ayrıldıgınızdan berı kucuk kızınızı annenıze bırakmıssınız. Sırf baska bır erkekle yasadıgınız ıcın ustelık kendı yazdıgınız acıklama bu.

Ve bır yandan eskı esınızle barısmayıda dusunuyorsunuz .

Kusura bakın zaten sız basıt bır kadınsınız sızı degılde benımı tacız edecekler ?
Hoşt

Hakli olabilirsiniz ama lütfen sizde bir kadinsiniz su "Basit" kelimesini kullanmasaymissiniz keske.

Kirmadan yorum yapin, ricamdir.

Ne kadar boş bir yorum,banlanırsam da banlanayım!
Ne olursa olsun kim olursa olsun hiçbir kadın bu muameleyi hak etmez hanımefendi,size göre hakettiğini yaşayan insanlarla dolu bir dünyada mıyız?öyleyse hepimiz hak ettik başımıza gelenleri öyle mi?buna cevap verirken iyi düşünün?basit kadın,tacize uğramayı da tecavüzü de her şeyi hak eder mi?ne kadar kolaycıyız damgala gönder!zaten taciz yapan kafalar sizin gibilerin de oğludur mutlaka!Bakın düz mantık çok kolay değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…