- 28 Mart 2017
- 449
- 854
- 18
- Konu Sahibi Love_Women
-
Bıktım!!!çalışmak zorunda olmasam asla çalışmayacağım.Ama çok zor durumdayım.Hem de çok.Bir ton borcum var.Her girdiğim işyerinde patron tarafından dokunarak değil ama alttan alttan sözlü tacizlere maruz kalıyorum.Sırf bu yüzden sürekli pantolon tshirt giyiyorum.Makyaj yapmıyorum.Ortamdaki iş arkadaşlarımla bey'li siz'li biz'li konuşuyorum mesafe koyuyorum ama yok.Şaka yollu veya ağız aramak için sürekli sözlü tacize maruz kalıyorum!!!Sözlü taciz derken,yemeğe davet edilme,erkek arkadaşımdan ayrılmamı söyleme,(zengin birisini bulmalıymışım yapamazmısım onunla,bunlara neyse!!!!!!)çok güzelsin,biri omuzlarıma masaj yapsın(bana bakarak diyor-küfür etmek istiyorum ya)Ve bunu yapanlar da hep evli ve yeni çocuklular oluyor.Adamın karısı duysa ne tepki verir acaba!!!!Anlamamazlıktan gelmekten ve şakaya vurmaktan bıktım artık.ilk iş deneyimimde 18 yaşlarındaydım ve 50li yaşlarda bi çalışan tarafından elle tacize uğradım ve ortalığı ayağa kaldırarak oradan defolup gittim.
Birlikte yaşadığım erkek arkadaşımdan dahi bu yüzden ayrılmak istiyorum,soğuyorum.Çalışmak istemediğimi ve sürekli bu şekilde olaylara maruz kaldığımı bile bile çalışmama izin vermesinden,evi tek başına geçindirememesinden nefret ediyorum.Uzaklaşıyorum soğuyorum,ayrılmayı düşünüyorum.Bıktım şeytan diyo ayrıl işten güçten çalışma ya yok böyle bi şans!!!!!!
Bunlar sadece şimdiki işyerimde değil istisnasız her işyerimde oluyor.Bi tanesi çalışmamın 3. ayında cvmden ev telefonumu bulup evi aramıştı yaa
+1500öncelikle şunu söylemeden geçmek olmaz, sevgilinize laf edecekseniz, memnun değilseniz ayrılırsınız olur biter. öyle beni neden çalıştırıyor, neden evi geçindiremiyor gibi laflar kimsenin haddine değil. kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok. kimse de size bakmak zorunda değil. birlikte olduğun adamı böyle ezip rezil edecekseniz kimse sizi tutmuyor, ayrılıp zengin biriyle beraber olabilirsiniz. o zaman çalışmanıza da gerek kalmaz, beraber olduğunuz adama laf edecek kadar düşürmemelisiniz seviyenizi, ayıp.
biz de zaman zaman taciz ediliyoruz, bazıları sadece teşebbüste kalıyor filan ama sizdeki anormal. yani her kadın sizde olduğu kadar çok tacize maruz kalmıyor. taciz büyük bir sorun ama sizin başınıza gelenler fazla anormal. bu kadar üst üste taciz olunca biraz da kendinize bakmanız lazım. acaba neden taciz ediliyorum? diye. ya tacizcilere haddini bildiremiyorsunuz, ya milletin gözünde "taciz edilebilir" gibi bir imaj çiziyorsunuz farkında olmadan, bu ikisinden biri bence sizdeki sorun. herkesin mi kanı bozuk Allah aşkına? herkes mi sizi taciz etmeye meraklı? işi gücü bırakıp bütün erkekler sizi taciz etmek için mi uğraşıyor? muhtemelen siz istemdışı olarak karşı tarafa farklı bir mesaj gönderiyorsunuz, bu sizin auranız, enerjiniz bile olabilir ne yazık ki. sözüm yanlış anlaşılmasın, kimse tacizi hak etmiyor, zaten kimse taciz edilmemeli. ama biraz da sebebi düşünmek lazım, belki de daha derin düşünmek lazım. mesela iş ortamınızdakiler sizin sevgilinizle birlikte yaşadığınızı biliyorlarsa zaten kurtulamazsınız bu olaylardan. burada hata sizde, neden sizin özel hayatınızı elalem biliyor? kiminle yaşadığınız kimseyi ilgilendirmez. sevgilisiyle birlikte yaşayan kadına toplumda farklı gözle bakılıyor halen daha ne yazık ki. bunu biliyorlarsa yandınız.
iş ortamınızı değiştirmeyi denediniz mi? sizden başka taciz edilen var mı? sorun belki de ortamdadır. ortamdaki diğer kadınlar biraz "kolay ulaşılabilir" izlenimi veriyorsa bir süre sonra herkesi aynı sanmaya başlıyor o ortamın erkekleri.
+13 kere burun yaptırmıssınız , gogus dıklestırme ve sılıkon taktırmıssınız kalcanıza yag enjekte etmıssınız , belınızede estetık yapılmıs. Bu durumda ben sızı cok ozur dılerım ama kedıcık gıbı hayal edebılıyorum ancak
O değilde biz calıstıgımız için ortalık malı oldugumuz ıcın kocalarımız masallah yayla gıbı mıdeyle bızı calıstırıyorlar ya , hırslandım bende.
Ve ben hıc ısyerınde sozlu veya fızıksel tacıze hıc ugramadım , cırkın bırıde degılım
Buarada esınızden ayrıldıgınızdan berı kucuk kızınızı annenıze bırakmıssınız. Sırf baska bır erkekle yasadıgınız ıcın ustelık kendı yazdıgınız acıklama bu.
Ve bır yandan eskı esınızle barısmayıda dusunuyorsunuz .
Kusura bakın zaten sız basıt bır kadınsınız sızı degılde benımı tacız edecekler ?
Hoşt
Ne kadar boş bir yorum,banlanırsam da banlanayım!Buarada esınızden ayrıldıgınızdan berı kucuk kızınızı annenıze bırakmıssınız. Sırf baska bır erkekle yasadıgınız ıcın ustelık kendı yazdıgınız acıklama bu.
Ve bır yandan eskı esınızle barısmayıda dusunuyorsunuz .
Kusura bakın zaten sız basıt bır kadınsınız sızı degılde benımı tacız edecekler ?
Hoşt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?