Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

Cok ilerlemis konu kacirdim ben konu sahibinin cocugu annesine birakmasinin sebebi neymis?

Kibledim canım o üyeyi.alır banını merak etme.

İnsanların hayat şartlarını bilemeyiz, neler yaşadılar, ne zorluklar çektiler bilmeden yargılamak bize yakışmıyor.
Bir kadın estetik oldu diye, saçı sarı, mavi, mor olduğu için, ruju kırmızı, eteği mini diye, ayağında topuklu ayakkabı var diye, eşinden ayrıldı ve sevgilisi var diye, çocuğunu annesine bıraktı diye, en önemlisi kadın diye tacizi hak etmez edemez.

Her kadının yaşam standartı, biçimi farklıdır, bizden farklı diye tacizi hak edemez.

Önce kadınlar kategorize etmeyi bırakacak, önce kadınlar yargılamayı bırakacak, önce kadınlar kadınlara sahip çıkacak yoksa bizler erkek terörüne dur diyemeyeceğiz.

Anladim ki her sari sacliyi her mini etekliyi her kendine bakan alimli kadini taciz etme hakkini kendinde bulan hanzolar beyinlerindeki bu virusu buradaki bazi kadinlara da bulastirmislar.
Yaziklar olsun bu konuda bile iste boyle yaparsan bilmem ne seni taciz ederler yorumlari yapiliyor. Gercekten yaziklar olsun.

Bence de. Kocamin bana tecavüz hakkı olmadığı gibi bir hayat kadınına dahi taciz hakkı olamaz. Ne acıdır ki toplumumuz kadınıyla erkeğiyle kötü.

Kimse tacizi haketmez elbette ama neden bi kadın gördüğü tacizi şikayet etmez haddini bildirmez ağzına geleni sayıp yerin dibine sokmaz

Konu sahibini tenzih ederim ; gördüğü tacize ses çıkarmayan kadına ben sahip çıkmam sırf hemcinsim diye

Her sari sacli her mini etekli taciz edelir diye bisey yok bende sari sacliyim mini de giyerim kimse tacize yeltenemez bile kihameti kopartirim.
Esas sorun bence tavir koyamamasin da konu sahibinin.her is yerin de diyor bu ciddi bir skandal.
Ne haddine sevgilin den ayril dah parali birini bul diyebilir ne curret.anlamaz dan gelmek ve ya sakaya vurmak o hanzolara bu hakki vermek demek malesef.
Bir cok isten ayrilmis bu sebeple zTen ayriliyorsun gider ayak bir cingar cikarsaymis .
taciz tck da suctur.direk sikayet edin ilgili mercilere.
Bu arada cutemon u cok severim naif bir uyedir ya hesabini biri ele gecirmis ya da hamilelikten hormonlarin etkisi ile cocuk konusun da hashasiyetinden boyle yazdi diye dusunuyorum

Çok ayıp ya yazılanlar. Hiç beklemezdim kendisinden, herhalde iyi bir gününde değil. Normalde böyle bir üye değil kendisi.

Konu sahibi, bu tarz erkeklere ağzının payını vermediğin sürece bunlar güç bulacak. Ez geç hepsini.

Çocuğunla ilgili mevzuda ve erkek arkadaşım beni neden çalıştırıyor kısmında hatalı olduğunu düşünüyorum umarım bu konuları kendin için düzenlersin.

Ama.. Ne olursa olsun tacizi meşru gösteremeyiz. Asla. Mesafeni koru elinden geldiğince kimseyle konuşma buna da çok odaklanma iş yeri tacizine maalesef tek uğrayan sen değilsin. İnsanlardan kendini izole et artık iş taciz boyutuna gelince de sert tepki ver bence.

Erkek arkadaşım beni niye çalıştırıyor çok yanlış bir düşünce ama ya. İş varsa, her birey çalışmalı. Kadın olmanız çalışmamanızı sağlayacak bir özellik değil. Bence bunalmışsın. Yıllık izin ya da birkaç günlük izin hakkın varsa kullan. Değişik bir şeyler yap.

Ay ben de buna cevap vermek için giriş yaptım.
Kusura bakmayın da size ne kadının götünden başından. Koca kadın iş yerinde nasıl giyineceğini nasıl davranacağını gayet iyi biliyordur.
Çocukluğunda bir çok defa tacize uğramış bir insan olarak söylüyorum.
Sapık ruhlu dolu insan var.
Ben çocukken tahrik edecek neyim vardı da taciz edildim ben.

İnsanların basit olup olmadığına siz mi karar vereceksiniz? Hatta yaşadıklarını hak edip hak etmediklerine? Bu ne cüret yarabbi.

Sözlerinize istinaden konuşuyorum; o zaman biz de diyebiliriz ki "acaba cutemom nasıl bir kadın ki ilk eşi arkasına bakmadan kaçtı kendisinden, evladını bile arayıp sormadı adam. " Demem o ki bu tip yargılara varmak hiçbirimizin haddine değil. Benim sözlerim nasıl rahatsız ediciyse sizinkiler de öyle. Düşünmeden konuşmamanızı dilerim.

Şu kafadan hiç vazgeçmeyeceğiz.
Kadının estetik yaptırması taciz edilmesi gerektiği anlamına gelmiyor ya. Bu nasıl saçma düşünce. Çocuğu ile ilgili yorum yapamam belki çocuk öyle mutlu kardeşim sanane.
Siz o insanın iç dünyasında ne yaşadığını ne biliyorsunuz da "basit" "tacize uygundur" damgası yapıştırıyorsunuz. Ayrıca bu da size kapak olsun.

Eklentiler

• IMG_7880.webp
    33 KB · Görüntüleme: 141
Hiç bir canlı tacizi haketmez. bu ülkede 40 yasindaki adama da tecavüz edildi 20 yaşındaki erkek üniversite öğrencisine de, sadece travesti olduğu için gencecik bir insan işkence edilerek öldürüldü. çocukları, hayvanları gece 3te sokakta oldugu icin tecavuz edilen ogrenciyi saymıyorum bile ve daha niceleri. taciz tecavüz en adi suç. en ağır ceza ile toplumdan uzaklaştırilmalı.

Gel gelelim kendi adıma aklima yatmayan konu taciz konusu değil asla. düzenli bir işi olmayan ve çok miktarda kredi veya kredi kartı borcu olan kişinin bu kadar estetik yaptırması ve sabıkalı olan (adam yaralamaktan) sevgilisinden evi tek başına gecindirmiyor diye yakinmasi. en azindan ben buna takıldım.

Kesin ördek kuyruk sallamıştır.

Bankın boyaları soyulmuştur.

Damacana yarısına kadar doludur, boş yer kalmıştır.

Evet, yanlış okumadınız.

Bunlar ülkemizde erkeklerin cinsel ilişkiye girmeye çalıştığı garip şeylerden yalnızca 3ü.

Bence her iş yerinde aynı davranışlarla karşılaşıyorsanız biraz kendinizi değiştirmeniz gerekiyor. Erkeklerimiz her şeyi yanlış anlamaya müsait o yüzden çok samimi olmayın, işiniz dışında çok muhabbete girmeyin yani sizden biraz çekinsinler mesafe koyun. Zira bende bi çok şirkette çalıştım ama hiç böyle şeylere maruz kalmadım belki de fırsat vermedim.

Şu yoruma göre estetikten şekil değiştiren Kylie Jenner'ın, Ajda Pekkan'ın, dikkat çekici giyinen hayat kadınlarının falan taciz ya da tecavüze uğraması normal. Anneliğine kadar sorgulanarak kendisine taciz ya da tecavüz edilmesi normal bulunmuş. Ben cidden bu yorumu bir kadının yapmasına çok üzüldüm. Bir başkasına göre de sizin sarı saçınız ya da giydiğiniz kıyafet dikkat çekici bulunabilir, şimdi siz de mi taciz edilmelisiniz buna göre? Cidden aşırı sığ bir yorum, kimseye sırf bu yüzden taciz ya da tecavüzü reva göremezsiniz, kusura bakmayın.

böyle bir üslup yok ya. hoşt nedir Allah aşkına siz ne sanıyorsunuz kendinizi, yazıklar olsun. basit kadın ifadesini yeni gördüm, söyleyecek söz bulamıyorum. yazıklar olsun az gelir size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…