- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi Love_Women
-
Cok ilerlemis konu kacirdim ben konu sahibinin cocugu annesine birakmasinin sebebi neymis?hoşt ne ya??kızı bulsanız parçalatacaksınız ..ne bu hırs bu öfke ??
Hayır neden ban almıyor bu şahıs anlamadım ..
Hayatta hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın .,neyin başımıza geliceği belli olmaz ..çocuğa misler gibi ananesi bakar aç mı açıkta mı ??sanki sokağa atmış
Kibledim canım o üyeyi.alır banını merak etme.hoşt ne ya??kızı bulsanız parçalatacaksınız ..ne bu hırs bu öfke ??
Hayır neden ban almıyor bu şahıs anlamadım ..
Hayatta hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın .,neyin başımıza geliceği belli olmaz ..çocuğa misler gibi ananesi bakar aç mı açıkta mı ??sanki sokağa atmış
Konu sahibinin yaşam tarzı onun taciz edilmesinin sebebi olamaz olmamalı ..
Bunlar Nasıl cevaplar inanamadım ..çocuğunu sokağa atmamış annesine bırakmış sık sık görüyordur eminim ..herkesin kendi hayatı doğru bulmayabilirdiniz ama bu kadar sert eleştiriye oh iyi olmuş demeye Hakkınız yok ..iş yerinde taciz sözlü fiziksek çok yaygın ülkemizde ..
Benim çok ciddi profosyonel muhafazakar hayat yaşayan arkadasım tacize uğradı iş yerinde sizin mantığınızda bu kızın tacize uğramaması gerekir ..ama öyle değil ..
Adamlar sekreter arıyorum diyor kendine metres arıyor bu ülkede ..biraz güzel ve alımlıysanız yandınız zaten ..
Bence de. Kocamin bana tecavüz hakkı olmadığı gibi bir hayat kadınına dahi taciz hakkı olamaz. Ne acıdır ki toplumumuz kadınıyla erkeğiyle kötü.Anladim ki her sari sacliyi her mini etekliyi her kendine bakan alimli kadini taciz etme hakkini kendinde bulan hanzolar beyinlerindeki bu virusu buradaki bazi kadinlara da bulastirmislar.
Yaziklar olsun bu konuda bile iste boyle yaparsan bilmem ne seni taciz ederler yorumlari yapiliyor. Gercekten yaziklar olsun.
Ay ben de buna cevap vermek için giriş yaptım.konu sahibine aşırı sinir olduğumdan sırf iki kelime yazmak için üye girişi yaptım.Arkadaşım madem bu kadar tacize uğruyorsun devamlı ne diye yıllarca kazandığın paraları 3 burun ameliyatıbir meme ameliyatıyok bacak yok saç rengi gibi bi sürü saçmalığa harcadın.Bir de burda çok kredi borcum var diye ağlıyorsun.üstüne üstlük bir de anneymişsin.üzüldüm o çocuğa annesiz nerelerde acaba.O kadar parayı isterse banlasınlar beni:kıçına başına harcayacağına eğitimine geleceğine çocuğuna harcasaydın.Elin adamına güvenip günübirlik hayatlar sürmeseydin.Tacize hemen hemen her kadın uğradı bu ülkede.Ama senin sorunun bunun devamlılığı.Ben senin tavırlarından yanlışlarından kaynaklandığını düşünüyorum her zaman tacize uğrama sebebinin.Önce saygıdeğer kadın olmayı sonra anne olmayı becer.ondan sonra sevgili estetik şu bu düşün olur mu.acl psikoloğa gitmeni de tavsiye ediyorum.Hayat böyle gitmez bunu bil
Buarada esınızden ayrıldıgınızdan berı kucuk kızınızı annenıze bırakmıssınız. Sırf baska bır erkekle yasadıgınız ıcın ustelık kendı yazdıgınız acıklama bu.
Ve bır yandan eskı esınızle barısmayıda dusunuyorsunuz .
Kusura bakın zaten sız basıt bır kadınsınız sızı degılde benımı tacız edecekler ?
Hoşt
Hiç bir canlı tacizi haketmez. bu ülkede 40 yasindaki adama da tecavüz edildi 20 yaşındaki erkek üniversite öğrencisine de, sadece travesti olduğu için gencecik bir insan işkence edilerek öldürüldü. çocukları, hayvanları gece 3te sokakta oldugu icin tecavuz edilen ogrenciyi saymıyorum bile ve daha niceleri. taciz tecavüz en adi suç. en ağır ceza ile toplumdan uzaklaştırilmalı.Taciz konusunda hiç bir söz soyleyemem erkeklerin bu Coğrafyada ne mal oldugunu hepimiz biliyoruz.
Ana benim takıldığım konu anladığım kadarıyla düzenli bir işiniz yok. Cok borcum var. erkek arkadaşım beni calistirmasin eve ve bana o baksın diyorsunuz. peki estetik paralarını da mı o odesin.
hmm böyle düşündüğü için tacize uğramıyor, kendisi abartıyor yani öyle mi, yanlış mı anladım?
3 kere burun yaptırmıssınız , gogus dıklestırme ve sılıkon taktırmıssınız kalcanıza yag enjekte etmıssınız , belınızede estetık yapılmıs. Bu durumda ben sızı cok ozur dılerım ama kedıcık gıbı hayal edebılıyorum ancak
O değilde biz calıstıgımız için ortalık malı oldugumuz ıcın kocalarımız masallah yayla gıbı mıdeyle bızı calıstırıyorlar ya , hırslandım bende.
Ve ben hıc ısyerınde sozlu veya fızıksel tacıze hıc ugramadım , cırkın bırıde degılım
böyle bir üslup yok ya. hoşt nedir Allah aşkına siz ne sanıyorsunuz kendinizi, yazıklar olsun. basit kadın ifadesini yeni gördüm, söyleyecek söz bulamıyorum. yazıklar olsun az gelir size.Buarada esınızden ayrıldıgınızdan berı kucuk kızınızı annenıze bırakmıssınız. Sırf baska bır erkekle yasadıgınız ıcın ustelık kendı yazdıgınız acıklama bu.
Ve bır yandan eskı esınızle barısmayıda dusunuyorsunuz .
Kusura bakın zaten sız basıt bır kadınsınız sızı degılde benımı tacız edecekler ?
Hoşt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?