- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Love_Women
-
Ay yok artık şaka mı bu!!?Buarada esınızden ayrıldıgınızdan berı kucuk kızınızı annenıze bırakmıssınız. Sırf baska bır erkekle yasadıgınız ıcın ustelık kendı yazdıgınız acıklama bu.
Ve bır yandan eskı esınızle barısmayıda dusunuyorsunuz .
Kusura bakın zaten sız basıt bır kadınsınız sızı degılde benımı tacız edecekler ?
Hoşt
Ay yok artık şaka mı bu!!?
Buarada esınızden ayrıldıgınızdan berı kucuk kızınızı annenıze bırakmıssınız. Sırf baska bır erkekle yasadıgınız ıcın ustelık kendı yazdıgınız acıklama bu.
Ve bır yandan eskı esınızle barısmayıda dusunuyorsunuz .
Kusura bakın zaten sız basıt bır kadınsınız sızı degılde benımı tacız edecekler ?
Hoşt
Bızım ulkemızde bılırsın kı anneler ozeldır , analık cok onemsenır bır olguNe kadar boş bir yorum,banlanırsam da banlanayım!
Ne olursa olsun kim olursa olsun hiçbir kadın bu muameleyi hak etmez hanımefendi,size göre hakettiğini yaşayan insanlarla dolu bir dünyada mıyız?öyleyse hepimiz hak ettik başımıza gelenleri öyle mi?buna cevap verirken iyi düşünün?basit kadın,tacize uğramayı da tecavüzü de her şeyi hak eder mi?ne kadar kolaycıyız damgala gönder!zaten taciz yapan kafalar sizin gibilerin de oğludur mutlaka!Bakın düz mantık çok kolay değil mi?
Nolursa olsun hic bir kadın basit damgasını haketmez yani.host falan demiş ne kadar ayıp.kalp kırmamak gerek.hakkına girilmiş oluyor.simdi estetik yaptirdi diye herkes üstüne mi cullansin,uye resmen bunu soyluyor cok ayıp gercekten.yakismadiHesabi ele gecirilmis heralde normalde gayet naif bir kadinCuteMom :)
Hayat kadını olsam kimse bana istemedigim biseyi yaptiramamali yani ne sacma.
Estetik konusu evet ama epey dikkat cekio ve zaten dikkat cekmek icin yapilmiyor mu yani birinij dikkatini cekince guzel görünmek icin. Yoksa fazladan popoya memeye ne gerek var ki?
Nolursa olsun hic bir kadın basit damgasını haketmez yani.host falan demiş ne kadar ayıp.kalp kırmamak gerek.hakkına girilmiş oluyor.simdi estetik yaptirdi diye herkes üstüne mi cullansin,uye resmen bunu soyluyor cok ayıp gercekten.yakismadi
Nolursa olsun hic bir kadın basit damgasını haketmez yani.host falan demiş ne kadar ayıp.kalp kırmamak gerek.hakkına girilmiş oluyor.simdi estetik yaptirdi diye herkes üstüne mi cullansin,uye resmen bunu soyluyor cok ayıp gercekten.yakismadi
Bızım ulkemızde bılırsın kı anneler ozeldır , analık cok onemsenır bır olgu
cocugunu erkek arkadasıyla yasayabılmek ıcın 2 senedır annesınde bırakan bır kadının varlıgına ısyerındekı erkekler neden saygı duysun kı sahsen benım arkadasım bıle olamaz. Hem sevgılısıyle yasayıp hemde cocugunu yanında buyutseydı bakıs acım bu olmazdı ama ben masum bakamıyorum. Evet basıt goruyorum tacızı tecavuzu hakedıyor demıyorum ama sebebler bunlar , bu tacızı ben yemeyecegım ya elbette.
Ve ayrıca bu surecte eskı esıyle basırmaya calısıyor ısyerınde buna sahıt olan erkeklerde elını uzatabılecegını dusunuyor cunku normal bır hayat yasamıyor , asla
Bızım ulkemızde bılırsın kı anneler ozeldır , analık cok onemsenır bır olgu
cocugunu erkek arkadasıyla yasayabılmek ıcın 2 senedır annesınde bırakan bır kadının varlıgına ısyerındekı erkekler neden saygı duysun kı sahsen benım arkadasım bıle olamaz. Hem sevgılısıyle yasayıp hemde cocugunu yanında buyutseydı bakıs acım bu olmazdı ama ben masum bakamıyorum. Evet basıt goruyorum tacızı tecavuzu hakedıyor demıyorum ama sebebler bunlar , bu tacızı ben yemeyecegım ya elbette.
Ve ayrıca bu surecte eskı esıyle basırmaya calısıyor ısyerınde buna sahıt olan erkeklerde elını uzatabılecegını dusunuyor cunku normal bır hayat yasamıyor , asla
O adamların tek bakışımla dengesini bozarım , yok öyle her önüne gelen beni taciz edecek
Niye bu cesareti veriyorsunuz ki o adam bozuntularına
Adam ( cinsiyet ifadesi manasında) dedim dikkat ederseniz adamlık etmek başka birşeyAdam degillerki öyleleri okadar adam adam diye hitap etmissiniz
20. de bitti diye biliyorum ben. Önden mi gidiyorum acaba.Cevaplarınız çok çirkin.
Okurken ben sizden utandım.
Sizin gibi zihniyetler yüzünden bu ülke de her gün tecavüze veya tacize uğrayan kadınlar var.
Her insan, ister kadın olsun ister erkek olsun istediği miktarda kendine estetik yapma özgürlüğüne sahiptir.
Sevgilisi ile yaşamak, nikahsız yaşamak insanların kendi tercihidir.
Çocuğu anneannesinin evinde yaşaması, anne nin anne görevini doğru yapmadığını yansıtmaz.
Her şeyi geçtim.
Tüm bunlar yüzünden hiç kimse allahın günü sözlü bir şekilde taciz edilmeyi hakketmez.
Sizin taciz eden pislikler den ne farkınız kaldı, şimdi ? Kusura bakmayın ama sizde aynısınız.
Isterse sokağa çıkar ve çıplak dolaşır, bunu yapan bir insan dahi ne tacizi ne tecavüzü hakketmez. (Bu sadece bir örnektir).
Herkesin hayata karşı açısı farklıdır, bunu kabullenin.
Ben Ülke dışı bir çok ülke de bulundum ve bu şekilde yaşayan bir sürü insan var.
Nedense sadece bizim ülkemizde, hayat yaşamı farklı insanlar görünce, bu insanlar taşlanıyor.
Burası türkiye, biz kabul etmeyiz demek en kolayı. Ama dememelisiniz.
Sizene, bizene insanlar istediği gibi yaşar ve ölür.
Siz kendi hayatınıza bakın.
Artık insanları dışlamayı bırakın da kendi algılarınızı açın. Değişime ve 21 nci yüz yıla uyum sağlayın.
Jenerasyonlar değişiyor, dünya değişiyor ayak uydurun. 19ncu yüzyıl bitti. Kendinize gelin.
Bıktım!!!çalışmak zorunda olmasam asla çalışmayacağım.Ama çok zor durumdayım.Hem de çok.Bir ton borcum var.Her girdiğim işyerinde patron tarafından dokunarak değil ama alttan alttan sözlü tacizlere maruz kalıyorum.Sırf bu yüzden sürekli pantolon tshirt giyiyorum.Makyaj yapmıyorum.Ortamdaki iş arkadaşlarımla bey'li siz'li biz'li konuşuyorum mesafe koyuyorum ama yok.Şaka yollu veya ağız aramak için sürekli sözlü tacize maruz kalıyorum!!!Sözlü taciz derken,yemeğe davet edilme,erkek arkadaşımdan ayrılmamı söyleme,(zengin birisini bulmalıymışım yapamazmısım onunla,bunlara neyse!!!!!!)çok güzelsin,biri omuzlarıma masaj yapsın(bana bakarak diyor-küfür etmek istiyorum ya)Ve bunu yapanlar da hep evli ve yeni çocuklular oluyor.Adamın karısı duysa ne tepki verir acaba!!!!Anlamamazlıktan gelmekten ve şakaya vurmaktan bıktım artık.ilk iş deneyimimde 18 yaşlarındaydım ve 50li yaşlarda bi çalışan tarafından elle tacize uğradım ve ortalığı ayağa kaldırarak oradan defolup gittim.
Birlikte yaşadığım erkek arkadaşımdan dahi bu yüzden ayrılmak istiyorum,soğuyorum.Çalışmak istemediğimi ve sürekli bu şekilde olaylara maruz kaldığımı bile bile çalışmama izin vermesinden,evi tek başına geçindirememesinden nefret ediyorum.Uzaklaşıyorum soğuyorum,ayrılmayı düşünüyorum.Bıktım şeytan diyo ayrıl işten güçten çalışma ya yok böyle bi şans!!!!!!
Bunlar sadece şimdiki işyerimde değil istisnasız her işyerimde oluyor.Bi tanesi çalışmamın 3. ayında cvmden ev telefonumu bulup evi aramıştı yaa
20. de bitti diye biliyorum ben. Önden mi gidiyorum acaba.
Bu yüzden 21.ci yüzyıldayız yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?