Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

Ay yok artık şaka mı bu!!?

Ay yok artık şaka mı bu!!?

Hesabi ele gecirilmis heralde normalde gayet naif bir kadin CuteMom :)

Hayat kadını olsam kimse bana istemedigim biseyi yaptiramamali yani ne sacma.

Estetik konusu evet ama epey dikkat cekio ve zaten dikkat cekmek icin yapilmiyor mu yani birinij dikkatini cekince guzel görünmek icin. Yoksa fazladan popoya memeye ne gerek var ki?

Kız "çok güzelsin" dediler yazdı ya. Belliydi bu tarz cevaplar geleceği.

Bızım ulkemızde bılırsın kı anneler ozeldır , analık cok onemsenır bır olgu
cocugunu erkek arkadasıyla yasayabılmek ıcın 2 senedır annesınde bırakan bır kadının varlıgına ısyerındekı erkekler neden saygı duysun kı sahsen benım arkadasım bıle olamaz. Hem sevgılısıyle yasayıp hemde cocugunu yanında buyutseydı bakıs acım bu olmazdı ama ben masum bakamıyorum. Evet basıt goruyorum tacızı tecavuzu hakedıyor demıyorum ama sebebler bunlar , bu tacızı ben yemeyecegım ya elbette.

Ve ayrıca bu surecte eskı esıyle basırmaya calısıyor ısyerınde buna sahıt olan erkeklerde elını uzatabılecegını dusunuyor cunku normal bır hayat yasamıyor , asla

Nolursa olsun hic bir kadın basit damgasını haketmez yani.host falan demiş ne kadar ayıp.kalp kırmamak gerek.hakkına girilmiş oluyor.simdi estetik yaptirdi diye herkes üstüne mi cullansin,uye resmen bunu soyluyor cok ayıp gercekten.yakismadi

samantha hayır benım ben cutemomın

Benım laflarım yaptırdıgı uygulamalara degıl, erkek arkadasıyla yasayabılmek ıcın cocugunu annesıne bırakmasına konuşuyorum. Hakkına gırıp gırmemem cokta umurumda degıl, bır erkek ıcın cocugu ananede yasatmak bencıllıktır , kötülüktür , evlenmeyip bu sevgılılık hayatını devam ettırıp cocugu devam eden surectede yıne yanlız bırakmak evet ahlaksızlıktır. bunlar benım fıkırlerım ve tartısmaya acık degıl , ben boyle dusunurum

Kadinlar anne olunca cocuklar konusunda acayip bi hassasiyete burunuyorlar. Bunu anlamaya benim kapasitem yetmio sahsen. Bana yanlis gelmio hatta anneannesi daha iyi bakar bence. Konu sahibi adina cok üzüldüm. Çünkü eski eşi olcak sahsiyetsiz kadinin ruhunu mahvetmis. Kendini iyi hissetmek adina defalarca ameliyat olmus. Yani insanların ilgi gosterdigi kadar eline yuzune bakilir biriyse zaten ne gerek var bu kadar aci cekmeye. Parasindan vaktinden sagligindan olmus. Cok üzücü.

KUSURA BAKMAYIN AMA erkekler hemen kime nasıl davranacagını biliyor
ben karsıdaki adamı gözümle çig çig yerim yaa
kimse ne bir ima nede bir harekette bullundu
helde patronumuz babam gibidir o tür seylerin bizim burda lafı olmaz
bence tavır ve hareketlerinizi gözden geçirin

Ne hikmetse hep sizi bulmuş her girdiğiniz yerde tacizler falan neden başka kimseye olmuyor neden başkaları rahatça çalışıyor acaba onların hepsi yüzüne bakılmayacak insanlar mı bir siz mi güzelsiniz bir siz mi kaldınız kadın olarak her yerde de olmaz herhalde. Ayrıca sevgilinizle rahat etmek için çocuğunuzu bıraktıysanız artı karakterinizde bellidir bana göre kendimi bilen insanı hiçte taciz edemezler hem de işyerinde hem de her girdiği yerde. İşin enteresanı sevgilim bir şey yapmıyor beni işten almıyor beni geçindirmiyor demişsiniz de zorunda mı? evli bile değilsiniz bu ne beklenti? tüm erkekler sizi bekliyor evet.. Önce çocuğunuza anne olsaydınız bir erkekle rahat olucam diye çocuğunuzu gözden çıkarmasaydınız millet biliyor demek ki birşeyleri öyle muamele ediyor.

Cevaplarınız çok çirkin.
Okurken ben sizden utandım.

Sizin gibi zihniyetler yüzünden bu ülke de her gün tecavüze veya tacize uğrayan kadınlar var.

Her insan, ister kadın olsun ister erkek olsun istediği miktarda kendine estetik yapma özgürlüğüne sahiptir.

Sevgilisi ile yaşamak, nikahsız yaşamak insanların kendi tercihidir.

Çocuğu anneannesinin evinde yaşaması, anne nin anne görevini doğru yapmadığını yansıtmaz.

Her şeyi geçtim.
Tüm bunlar yüzünden hiç kimse allahın günü sözlü bir şekilde taciz edilmeyi hakketmez.

Sizin taciz eden pislikler den ne farkınız kaldı, şimdi ? Kusura bakmayın ama sizde aynısınız.

Isterse sokağa çıkar ve çıplak dolaşır, bunu yapan bir insan dahi ne tacizi ne tecavüzü hakketmez. (Bu sadece bir örnektir).

Herkesin hayata karşı açısı farklıdır, bunu kabullenin.
Ben Ülke dışı bir çok ülke de bulundum ve bu şekilde yaşayan bir sürü insan var.
Nedense sadece bizim ülkemizde, hayat yaşamı farklı insanlar görünce, bu insanlar taşlanıyor.

Burası türkiye, biz kabul etmeyiz demek en kolayı. Ama dememelisiniz.
Sizene, bizene insanlar istediği gibi yaşar ve ölür.
Siz kendi hayatınıza bakın.

Artık insanları dışlamayı bırakın da kendi algılarınızı açın. Değişime ve 21 nci yüz yıla uyum sağlayın.

Jenerasyonlar değişiyor, dünya değişiyor ayak uydurun. 19ncu yüzyıl bitti. Kendinize gelin.

20. de bitti diye biliyorum ben. Önden mi gidiyorum acaba.

Konu sahibinin yaşam tarzı onun taciz edilmesinin sebebi olamaz olmamalı ..
Bunlar Nasıl cevaplar inanamadım ..çocuğunu sokağa atmamış annesine bırakmış sık sık görüyordur eminim ..herkesin kendi hayatı doğru bulmayabilirdiniz ama bu kadar sert eleştiriye oh iyi olmuş demeye Hakkınız yok ..iş yerinde taciz sözlü fiziksek çok yaygın ülkemizde ..
Benim çok ciddi profosyonel muhafazakar hayat yaşayan arkadasım tacize uğradı iş yerinde sizin mantığınızda bu kızın tacize uğramaması gerekir ..ama öyle değil ..
Adamlar sekreter arıyorum diyor kendine metres arıyor bu ülkede ..biraz güzel ve alımlıysanız yandınız zaten ..

Buralarda gecenlerde konu vardi. Calismasaniz esleriniz sizinle evlenir mi diye... orda yazilanlari okuyun sonra bence bir daha dusunun. Sevgiliniz evi tek basina gecindirebilmeli gecindirmemeli mi...
Adamin geliri bu kadarsa ne yapsin calsin mi?
Siz sevgilinizden sizi calistirmadan evi gecindirmesini tum yuku sirtlamasini beklerken iyi de adamlar size "ondan ayril zengin birini bul" diyince neden gucunuze gidiyor? Bence de isteginiz zaten bu yonde.
Tabii bunlar tacizi asla hakli cikarmaz. O apayri bir yon. Ona girmiyorum. Genc bir kadin tabii ki taciz edilmeden calisma sansina sahip olmali. Patronsuz yerlerde calisin. Kurumsal, mesela benim patronum türk degil mesela. Sanirim turkiyeye de hic gelmemistir. Her turlu lackalik zevzeklik yalakalik o tarz yerlerde.

Kucuk buyuk baya farkli yerlerde calistim. Baya da guzelim bence kimse taciz etmedi. Sizin is secimleriniz de yanlis olabilir.

hoşt ne ya??kızı bulsanız parçalatacaksınız ..ne bu hırs bu öfke ??
Hayır neden ban almıyor bu şahıs anlamadım ..
Hayatta hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın .,neyin başımıza geliceği belli olmaz ..çocuğa misler gibi ananesi bakar aç mı açıkta mı ??sanki sokağa atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…