Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

hayır konuşmuyorum dahi doğru düzgün.Güzel olduğumu da düşünmüyorum.Yani benm güzellik anlayışıma göre güzel değilim en azından :)
Baska bayan varmi calisan birde onlara nasil davraniyorlar bir gozlemle ve o erkeklerle muhattap olma ,guler yuz gosterme zaman zaman selam verme sinirlarini bilsinler.

Bunu uzun süredir ciddi ciddi düşünüyorum ve çok istiyorum ancak kurs ücretlerini ödemem mümkün değil
Canım halk eğitim merkezlerinde eğitim ücretsiz üstelik artık verdikleri sertifika ile yurtdışı çalışma geçerliliği bile var.Bir iki ay gittikten sonra işe başlayabilirsin,daha sonra mesleki eğitim okuluna işyerin kendi gönderiyor sigortanı devlet ödüyor.Haftada 2 gün bir kaç saat giderek uzmanlığını da alabilirsin.Bulunduğun ilçeye bağlı halk eğitim merkezi ni arayarak kurslar hakkında bilgi alabilirsin.Gündüz çalışıp akşam kursa gidebilirsin çalışmanı aksatmana gerek bile yok yani.

Bunu mutlaka araştırıcam ya çok teşekkür ederimm

konu sahibine aşırı sinir olduğumdan sırf iki kelime yazmak için üye girişi yaptım.Arkadaşım madem bu kadar tacize uğruyorsun devamlı ne diye yıllarca kazandığın paraları 3 burun ameliyatıbir meme ameliyatıyok bacak yok saç rengi gibi bi sürü saçmalığa harcadın.Bir de burda çok kredi borcum var diye ağlıyorsun.üstüne üstlük bir de anneymişsin.üzüldüm o çocuğa annesiz nerelerde acaba.O kadar parayı isterse banlasınlar beni:kıçına başına harcayacağına eğitimine geleceğine çocuğuna harcasaydın.Elin adamına güvenip günübirlik hayatlar sürmeseydin.Tacize hemen hemen her kadın uğradı bu ülkede.Ama senin sorunun bunun devamlılığı.Ben senin tavırlarından yanlışlarından kaynaklandığını düşünüyorum her zaman tacize uğrama sebebinin.Önce saygıdeğer kadın olmayı sonra anne olmayı becer.ondan sonra sevgili estetik şu bu düşün olur mu.acl psikoloğa gitmeni de tavsiye ediyorum.Hayat böyle gitmez bunu bil

kendini sorgula diye abuk bir yorum yapacağınıza bu zihniyeti nasıl değiştirebiliriz'i düşünseniz yorum yapılmaz elbette.
bir kadın istisnasız her gittiği ortamda tacize maruz kalıyorsa seçtiği işyerlerini ve işyerindeki davranışlarını sorgulamalı bu benim fikrim katılmak zorunda değilsiniz.

bir kadın istisnasız her gittiği ortamda tacize maruz kalıyorsa seçtiği işyerlerini ve işyerindeki davranışlarını sorgulamalı bu benim fikrim katılmak zorunda değilsiniz.
evet katılmıyorum, siz de biliyorsunuz ki bu ülkede kadın olmak başlı başına taciz edilmek için bir sebep maalesef.

1.si senin gibi kadınlardan utanıyorum ki kadın bile değilsin gözümde
2.si benim vücudum ve buna kimse karışamayacağı gibi taciz edilmeyi haketmiyorum
3.sü kredi borcu olmayan bir insan dahi çalışmak zorunda kendi hayatını devam ettirebilmesi için
4.sü ''elin adamına güvenip günübirlik hayatlar'' lafını hiç anlayamadım? 2 senedir düzenli giden bir ilişkim var ve sürekli adam değiştirmiyorum ben
5.si şu anki konuda çocuğumla ilgili hiç bir mesele olmadığı gibi,işin bu yönü seni hiç mi hiç ilgilendirmez.
6.sı sen bir aynaya bak ve şaşır çünkü İNSAN GÖRÜNÜMLÜ YARATIKSIN

kadın ben değilim sensin doğru.ben anneyim .ülkeme faydalı eğitime sahip insanım.aklımı burnumla ya da başka uzuvlarımla da bozmadım.herkes çalışmak zorunda herkesin borcu var.ama para harcama da önceliklerımız farklı.ve de herkes gelirine göre harcamalı.kendine ev kuramayan geçindiremeyen şerefiyle yaşayamayan insan evet memesini burnunu yaptırmamalı .2 senedir ilişkin varmış aman ne uzun alkışşşşşşşş.

Sen kimin şerefine laf söylüyorsun?Kimsin sen?insanlar buraya dertlerini anlatmaya çözüm bulmaya,danışmaya geliyorlar.
Kimin nasıl yaşayacağı kendini ilgilendirir seni değil.Sen benim yaşam tarzıma karışamazsın.Laf da söyleyemezsin.Ayrıca insanlar parayı nereye harcayacağına da kendi karar verir.Eğitimliymiş.Sen önce doğru düzgün konuşmayı öğren sonra ahlak dersi verirsin olur mu

ben maddi durumum iyi olmasına rağmen önce çocuğum onun geleceği mutluluğu sonra ben diyorum konu sahibi.birlikte yaşamaya da karşı değilim isteyen yaşar.Ama mert çe asilce şereflice kişiliklice yaşar.kendi ayakları üstünde durur öncelikle.meme burun için işyerlerinde tacize boyun eğmez çok gerekirse ekmek parası için eğer boynunu .ben anca çaresiz kadınlara destek olurum senin gibilere asla

tacize hepimiz uğradık konu sahibi.Ama bu duruma hemen dur dedik.engel olduk.sorun sen de ve yaşam tarzında kafa yapında istedığın kadar yırtın fikrim değişmez

Çocuğuma yaptığım destekten,onun nasıl bir hayat yaşadığından senin haberin var mı?İşin çocuk bölümü seni asla ve asla ilgilendirmez.Bana ettiğin hakaretlerin tamamını sana iade ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…