- 10 Nisan 2014
- 43.727
- 116.256
- 798
- Konu Sahibi Love_Women
-
burası serbest platform fikrimi yazarım.sen karışamazsın sadece yöneticiler karışır.onu da göze aldım zatenSenin gibi birinin fikrini değiştirmek değil muhattabım dahi değilsin
Az kaldı tacizi haklı çıkarmana,kim ne olursa olsun sence bir kadın hakediyor mu bu muameleyi?tacize hepimiz uğradık konu sahibi.Ama bu duruma hemen dur dedik.engel olduk.sorun sen de ve yaşam tarzında kafa yapında istedığın kadar yırtın fikrim değişmez
hanımefendi çok sert ve büyük konuşuyorsunuz, yapmayın. incitmeyin insanları.burası serbest platform fikrimi yazarım.sen karışamazsın sadece yöneticiler karışır.onu da göze aldım zaten
Sen bana şerefsiz dersen ben buna karışırım sana da aynen lafını iade ederim.Önce ağzını toplamayı öğreneceksin.Yüz yüze değilsin diye bu cesareti alıyorsun sanırım.burası serbest platform fikrimi yazarım.sen karışamazsın sadece yöneticiler karışır.onu da göze aldım zaten
Malesef biliniyor.Telefonda bir yerle görüşürken,en ufak şey bile duyuluyor.zaten evli olmadığımın bilinmesi mümkün değil
İster istemez duyuluyor ve biliniyor.en basitinden bir yerle telde konuşurken
Evet?
Sabıka nedeni önemlidir diye düşünüyorum.Çocuk tacizcisi vs değil.Merak etmeyin.Daha önce tam da böyle bir sebepten dolayı adam yaralama suçundan sabıkalı.
Ya kardeşim 80 yaşında nine,çobanlık yaparken tecavüze uğrayıp öldürülmüştü,nereden bakıyorsun mevzuya,ne bu kin?yesinler senin kredi kartı borcunu ve bu uğurda tacize uğrayıp kadınların değerini düşürmeni toplumda...Aç değilsen başını sokacak evin varsa akşama kapıyı çarpıp çıkacaksın tacize uğradığında.yapamıyosan suçlu hem tacizci hem de sensin
Bahsettiğim elle taciz değil sözle tacizden bahsediyorum canlıCIK.Sen her sana ters gelen kelimede işten ayrılıyorsan bu senin sorunun.Ben savaşıp inatla işten çıkmamayı ve söylediklerini yedirmeyi tercih edeceğimyesinler senin kredi kartı borcunu ve bu uğurda tacize uğrayıp kadınların değerini düşürmeni toplumda...Aç değilsen başını sokacak evin varsa akşama kapıyı çarpıp çıkacaksın tacize uğradığında.yapamıyosan suçlu hem tacizci hem de sensin
Muhattap olmaya değmez.Yukarıdaki konuşma tarzıyla nasıl bir kişilik olduğunu belli ediyor zatenYa kardeşim 80 yaşında nine,çobanlık yaparken tecavüze uğrayıp öldürülmüştü,nereden bakıyorsun mevzuya,ne bu kin?
Zavallının ne işvesi ne cilvesi nede dik göğüsü kalmış,o da suçludur şimdi otlak da dolaştı ya.....Sorun vajina kafalılarda bu kadar zor mu bunu anlamak!Muhattap olmaya değmez.Yukarıdaki konuşma tarzıyla nasıl bir kişilik olduğunu belli ediyor zaten
şerefsiz demedim iyi ok fliouSen bana şerefsiz dersen ben buna karışırım sana da aynen lafını iade ederim.Önce ağzını toplamayı öğreneceksin.Yüz yüze değilsin diye bu cesareti alıyorsun sanırım.
kişiye özel yazıyorum arkadaşım.eski konularına bakaraktan .kredi borcum var işten çıkamıyorum taciz olsa bile yazmış..paraları 5 tane estetik ameliyata vermiş.benim sinirim buna.tacize uğrayan kadınlara değil.Ya kardeşim 80 yaşında nine,çobanlık yaparken tecavüze uğrayıp öldürülmüştü,nereden bakıyorsun mevzuya,ne bu kin?
Böyle kafalar oldukça çok tacize uğrarız daha.Bir insan estetik yaptırdıysa kendine yaptırıyor insanlar gelsin de beni taciz etsin diye değil.En başta kendi için yapıyor bunu.Zavallının ne işvesi ne cilvesi nede dik göğüsü kalmış,o da suçludur şimdi otlak da dolaştı ya.....Sorun vajina kafalılarda bu kadar zor mu bunu anlamak!
Tam bi terbiyesizsin . istedigin kadar kendini avut asilim süperim diye. Aynen aynen "prensesler gibiydin sen baba evinde" sanane be kadin istedigi yerini yapturir parasini istedigi yere harcar sana mi soracakti? Estetik yaptirdi diye tacize ugramasibi hakli mi cikaracaksin? Söylesene nihat doğanla akrabaligin var mi senin? Sanane özel hayatindan? Tutup tacizde bulunan adama tek bi laf etmeyip tacize uğrayana yardirman da ayri bi "asalet" . kadinin degerini dusuren sensin burda ilkel fikirlerinle. Hayret bi sey. Bi de kendi kendini övüyo ya burdayesinler senin kredi kartı borcunu ve bu uğurda tacize uğrayıp kadınların değerini düşürmeni toplumda...Aç değilsen başını sokacak evin varsa akşama kapıyı çarpıp çıkacaksın tacize uğradığında.yapamıyosan suçlu hem tacizci hem de sensin
Estetiğe verdiği paraya mı bu tepkin?hiç öyle anlaşılmıyor!Gel diye çağırmıyor bu kadın tacizciyi öyle olsa rahatsızlık duymaz değil mi?şerefsiz demedim iyi ok fliou
kişiye özel yazıyorum arkadaşım.eski konularına bakaraktan .kredi borcum var işten çıkamıyorum taciz olsa bile yazmış..paraları 5 tane estetik ameliyata vermiş.benim sinirim buna.tacize uğrayan kadınlara değil.
Bi de begeniyo yaTam bi terbiyesizsin . istedigin kadar kendini avut asilim süperim diye. Aynen aynen "prensesler gibiydin sen baba evinde" sanane be kadin istedigi yerini yapturir parasini istedigi yere harcar sana mi soracakti? Estetik yaptirdi diye tacize ugramasibi hakli mi cikaracaksin? Söylesene nihat doğanla akrabaligin var mi senin? Sanane özel hayatindan? Tutup tacizde bulunan adama tek bi laf etmeyip tacize uğrayana yardirman da ayri bi "asalet" . kadinin degerini dusuren sensin burda ilkel fikirlerinle. Hayret bi sey. Bi de kendi kendini övüyo ya burdasenin gibilerden tiksiniyorum. Erkek olsan kesin ağzi salyali bi tecavüzcü olurdun. Bundan şüphem yok. Kesin kiskandin dimi bakimli diye direkt olayi oraya yormuşsun. Bakimsiz olsa yine calismak zorunda kalacakti o zaman neye bahane bulacaktin acaba? Ya kadin kadinin en buyuk dusmani ya yemin ediyorum sejin gibilerden korkulur.
ben sizin hatanızı buldum hanımefendi. tacize verilecek en iyi tepki kesinlikle sert çıkmaktır. bağırın, çağırın, küfredin, kavga edin ama susmayın ve sakın şaka yapılmış gibi davranmayın. sert bir karşılık vermeniz lazım yani böyle şeylere, hem de çok sert olmalısınız. siz sert davrandıktan sonra kimse sizi taciz edemez. böyle şeylere karşıyım filan demeyeceksiniz işte, ne diyorsun sen, terbiyesiz, haddini bil, seni mahvederim, seni şikayet ederim, süründürürüm, yaptığının hesabını çok kötü ödetirim, ahlaksız, sapık herif bilmem ne demeniz lazım, kibarlıktan anlamazlar.Ben direk böyle şeylere karşıyım diyorum veya karşı tarafın yaptığını şakaymış gibi göstermeye çalışıyorum,Bazen de cevap vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?