Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

tacize hepimiz uğradık konu sahibi.Ama bu duruma hemen dur dedik.engel olduk.sorun sen de ve yaşam tarzında kafa yapında istedığın kadar yırtın fikrim değişmez
Az kaldı tacizi haklı çıkarmana,kim ne olursa olsun sence bir kadın hakediyor mu bu muameleyi?

burası serbest platform fikrimi yazarım.sen karışamazsın sadece yöneticiler karışır.onu da göze aldım zaten
Sen bana şerefsiz dersen ben buna karışırım sana da aynen lafını iade ederim.Önce ağzını toplamayı öğreneceksin.Yüz yüze değilsin diye bu cesareti alıyorsun sanırım.

Evli olmadığınız demedim ki boşanmış olduğunuz dedim. Malesef toplumumuzun bazı kendini bilmez kesimi için bu ikisi arasında çok fark var. 'Boşanmış bakire değil rahat ilişkiye girilir bununla' deniyor.

Bir de sevgilinle aynı evde yaşadığını duyarlarsa kaymaklı ekmek kadayıfı pislikler için.

yesinler senin kredi kartı borcunu ve bu uğurda tacize uğrayıp kadınların değerini düşürmeni toplumda...Aç değilsen başını sokacak evin varsa akşama kapıyı çarpıp çıkacaksın tacize uğradığında.yapamıyosan suçlu hem tacizci hem de sensin

Ya kardeşim 80 yaşında nine,çobanlık yaparken tecavüze uğrayıp öldürülmüştü,nereden bakıyorsun mevzuya,ne bu kin?

Bahsettiğim elle taciz değil sözle tacizden bahsediyorum canlıCIK.Sen her sana ters gelen kelimede işten ayrılıyorsan bu senin sorunun.Ben savaşıp inatla işten çıkmamayı ve söylediklerini yedirmeyi tercih edeceğim

Muhattap olmaya değmez.Yukarıdaki konuşma tarzıyla nasıl bir kişilik olduğunu belli ediyor zaten
Zavallının ne işvesi ne cilvesi nede dik göğüsü kalmış,o da suçludur şimdi otlak da dolaştı ya.....Sorun vajina kafalılarda bu kadar zor mu bunu anlamak!

Sen bana şerefsiz dersen ben buna karışırım sana da aynen lafını iade ederim.Önce ağzını toplamayı öğreneceksin.Yüz yüze değilsin diye bu cesareti alıyorsun sanırım.
şerefsiz demedim iyi ok fliou
Ya kardeşim 80 yaşında nine,çobanlık yaparken tecavüze uğrayıp öldürülmüştü,nereden bakıyorsun mevzuya,ne bu kin?
kişiye özel yazıyorum arkadaşım.eski konularına bakaraktan .kredi borcum var işten çıkamıyorum taciz olsa bile yazmış..paraları 5 tane estetik ameliyata vermiş.benim sinirim buna.tacize uğrayan kadınlara değil.

öncelikle şunu söylemeden geçmek olmaz, sevgilinize laf edecekseniz, memnun değilseniz ayrılırsınız olur biter. öyle beni neden çalıştırıyor, neden evi geçindiremiyor gibi laflar kimsenin haddine değil. kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok. kimse de size bakmak zorunda değil. birlikte olduğun adamı böyle ezip rezil edecekseniz kimse sizi tutmuyor, ayrılıp zengin biriyle beraber olabilirsiniz. o zaman çalışmanıza da gerek kalmaz, beraber olduğunuz adama laf edecek kadar düşürmemelisiniz seviyenizi, ayıp.

biz de zaman zaman taciz ediliyoruz, bazıları sadece teşebbüste kalıyor filan ama sizdeki anormal. yani her kadın sizde olduğu kadar çok tacize maruz kalmıyor. taciz büyük bir sorun ama sizin başınıza gelenler fazla anormal. bu kadar üst üste taciz olunca biraz da kendinize bakmanız lazım. acaba neden taciz ediliyorum? diye. ya tacizcilere haddini bildiremiyorsunuz, ya milletin gözünde "taciz edilebilir" gibi bir imaj çiziyorsunuz farkında olmadan, bu ikisinden biri bence sizdeki sorun. herkesin mi kanı bozuk Allah aşkına? herkes mi sizi taciz etmeye meraklı? işi gücü bırakıp bütün erkekler sizi taciz etmek için mi uğraşıyor? muhtemelen siz istemdışı olarak karşı tarafa farklı bir mesaj gönderiyorsunuz, bu sizin auranız, enerjiniz bile olabilir ne yazık ki. sözüm yanlış anlaşılmasın, kimse tacizi hak etmiyor, zaten kimse taciz edilmemeli. ama biraz da sebebi düşünmek lazım, belki de daha derin düşünmek lazım. mesela iş ortamınızdakiler sizin sevgilinizle birlikte yaşadığınızı biliyorlarsa zaten kurtulamazsınız bu olaylardan. burada hata sizde, neden sizin özel hayatınızı elalem biliyor? kiminle yaşadığınız kimseyi ilgilendirmez. sevgilisiyle birlikte yaşayan kadına toplumda farklı gözle bakılıyor halen daha ne yazık ki. bunu biliyorlarsa yandınız.

iş ortamınızı değiştirmeyi denediniz mi? sizden başka taciz edilen var mı? sorun belki de ortamdadır. ortamdaki diğer kadınlar biraz "kolay ulaşılabilir" izlenimi veriyorsa bir süre sonra herkesi aynı sanmaya başlıyor o ortamın erkekleri.

Zavallının ne işvesi ne cilvesi nede dik göğüsü kalmış,o da suçludur şimdi otlak da dolaştı ya.....Sorun vajina kafalılarda bu kadar zor mu bunu anlamak!
Böyle kafalar oldukça çok tacize uğrarız daha.Bir insan estetik yaptırdıysa kendine yaptırıyor insanlar gelsin de beni taciz etsin diye değil.En başta kendi için yapıyor bunu.

Tam bi terbiyesizsin . istedigin kadar kendini avut asilim süperim diye. Aynen aynen "prensesler gibiydin sen baba evinde" sanane be kadin istedigi yerini yapturir parasini istedigi yere harcar sana mi soracakti? Estetik yaptirdi diye tacize ugramasibi hakli mi cikaracaksin? Söylesene nihat doğanla akrabaligin var mi senin? Sanane özel hayatindan? Tutup tacizde bulunan adama tek bi laf etmeyip tacize uğrayana yardirman da ayri bi "asalet" . kadinin degerini dusuren sensin burda ilkel fikirlerinle. Hayret bi sey. Bi de kendi kendini övüyo ya burda senin gibilerden tiksiniyorum. Erkek olsan kesin ağzi salyali bi tecavüzcü olurdun. Bundan şüphem yok. Kesin kiskandin dimi bakimli diye direkt olayi oraya yormuşsun. Bakimsiz olsa yine calismak zorunda kalacakti o zaman neye bahane bulacaktin acaba? Ya kadin kadinin en buyuk dusmani ya yemin ediyorum sejin gibilerden korkulur.

Estetiğe verdiği paraya mı bu tepkin?hiç öyle anlaşılmıyor!Gel diye çağırmıyor bu kadın tacizciyi öyle olsa rahatsızlık duymaz değil mi?

her kadın hayatında tacize uğramıştır.önemli olan devamlılığa sebebiyet vermemektir.dik durmaktır.konuyu okuyup bana kızanlar kişiye özel yazdığımı da anlasınlar.meme borcu burun borcu bacak borcu için avans istenmez durmadan işverenden .ağız eğilmez.özel hayat anlatılmaz işyerınde.sevgilinle yaşadığından işyerine niye bahsedıyorsun. onlara ne.

sevgiliniz için nasıl "beni çalıştırıyor" gibi bir ifade kullanabiliyorsunuz?
siz yetişkin bir kadın değil misiniz? kendi hayatınız, kendi sorumluluklarınız, idealleriniz, kararlarınız yok mu? çalışıp çalışmamanıza nasıl başkasının karar vermesini bekleyebiliyorsunuz, bu herşeyden önce insan onuruna ters...
yapmayın, kendine saygısı olmayana kimsenin saygısı olmaz, önce kendinize saygı duymayı öğrenin.

Kadin tacize ugramis.

Kabul edemeyecegim kadar korkunc bir durum.

O halde bunu kabul etmenin bir yolunu bulmaliyim.

Tamam buldum!

Tacize ugrayan kadin kotu kadindir.

Ben iyi bir kadinim

Oyleyse ben tacize ugramayacagim!!!

Ek: Ironiden anlamayan nesile asina degiliz.

Bi de begeniyo ya

Ben direk böyle şeylere karşıyım diyorum veya karşı tarafın yaptığını şakaymış gibi göstermeye çalışıyorum,Bazen de cevap vermiyorum
ben sizin hatanızı buldum hanımefendi. tacize verilecek en iyi tepki kesinlikle sert çıkmaktır. bağırın, çağırın, küfredin, kavga edin ama susmayın ve sakın şaka yapılmış gibi davranmayın. sert bir karşılık vermeniz lazım yani böyle şeylere, hem de çok sert olmalısınız. siz sert davrandıktan sonra kimse sizi taciz edemez. böyle şeylere karşıyım filan demeyeceksiniz işte, ne diyorsun sen, terbiyesiz, haddini bil, seni mahvederim, seni şikayet ederim, süründürürüm, yaptığının hesabını çok kötü ödetirim, ahlaksız, sapık herif bilmem ne demeniz lazım, kibarlıktan anlamazlar.

siz bu dediğimi bi yapın, hemen size "tamam abla, kızma" falan deyip geri vites yaparlar. tecrübeyle sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…