Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

Evli olmaniz bosanmis olmaniz erkek arkadaşınızla yasiyor olmaniz sebep değil. Sorun sizin mesafe koyamayisinizda gibi geldi. Medeni durumunuz nerde yaşadığınız değişmiş bu durum degismemis. Siz, bey diye hitap etmekle mesafe konulmuyor güleryüz gostermeyin kötü bakış sezdiginiz adamlara. Sohbeti minimum düzeyde tutun ve hep işle alakali olsun. Esprilerine gülmeyin sizle alakali olmasa bile. Onlar zaten alirlar o elektriği is çıkmaz bana bundan diye. Bi de böyle deneyin bakalim. Mesafeyi nasıl koydugunuzu düşünüyorsunuz bunu yazarsaniz bi sürü kadin okuyo sonucta kendi tecrübelerini yazarlar.

Erkek gibiyim şu an.Bir de istediğimi giysem olacakları düşünemiyorum.Yani işyerimde böyleyim.Sırf bu olaylar yaşanmasın diye.Ama olmuyor.
Siz boyle yaptikca onlara koz veriyorsunuz diye dusunuyorum. 1 hafta istediginizi giyin alissinlar canim artik. Dagdan inip calisma hayatinda sizle karsilasmislarsa bu sizin sorununuz degil. Gidip biraz zarafet dersi alsinlar bi akademiden. Ben boyle dusunuyorum bilmiyorum.

Aynen katılıyorum.Benim de bu şekilde oluyor

Örneğin karşı taraf konuşmadıkça asla konuşmam.Nasılsınız dahi demem ki bence normali bu değil aslında.Ben zaten sürekli gülen eden bir insan değilim.Odalarımız dahi ayrı.Ancak yeri geldiğinde çay servisi de yapıyorum.Bu sözleri bazen karşı karşıya geldiğimiz o bir kaç saniyede işitiyorum zaten.Normalde bu günkü yemek teklifi kadar ağır bişey olmadı ama küçük küçük laflar rahatsız ediyor.Ve bu kişi karısından çok korkan biri düşünün.

Karısına söylemekle tehdit edin laf arasında ustu kapali bi şekilde

bende böyle düşündüm..
paspal haliniz sizi aciz ve muhtaç gösteriyor olabilir..
bakımlı şık ve dik olduğunuzda yanaşmaya bu kadar cesaret edemezler..

Erkeklerdeki öküzlüğü durdurmanın tek yolu ciddi ve mesafeli olmaktır. Evet belki dikkat çekici bir güzelliğiniz olabilir ya da samimi ve güler yüzlü olmanız davetkar görünüyor olabilir. Erkeklerin kişiliksizliği yüzünden biz kendimiz olmaktan vazgeçiyoruz. Ama elimizden bu geliyor. Sert olun karşınızdaki insanları azarlayın. Samimi olmayın. Özel hayatınızla ilgili detay vermeyin. Kimseye özel hayatıyla ilgili soru sormayın detay bilmeyin. Sadece iş konuşun ve ciddi olun. Bu hiç gülmeyin eğlenmeyin demek değildir ama Mesela espri seviyesi düşmeye başladığında gülmeyin . Çok seviyesiz hiç komik değil hoşlanmam böyle şeylerden gibi . Yani bir bayana bunları söylemek hoşuma gitmiyor, yani kısıtlanmak hoşuma gitmiyor ama bunların tekrar etmesi demek, mesafe konusunda iyi olmadığınızı gösteriyor. Erkekleri şuan değiştiremiyoruz Yapabileceğimiz 2 şey var bir mesafe koymak , iki çocuklarımızı bu konularda iyi ve bilinçli yetiştirmek.

Ve sakın korkmayin çekinmeyin gözlerinin icine icine sert bi sekilde bakın siz geri cekildikce onlar daha da gelir

cevabınızda yumuşak olmuş ama..
bana ters böyle şeyler demek yerine gidin yemeği karınızla yiyin deyip odadan çıkacaktınız..

Çok haklısınız.Öyle saçma bi zamandayız ki.Ve bahsettiğim kişiler gerçekten okumuş ve iyi yerlerden gelmiş insanlar.Önemli olan İnsan olabilmek işte.Ahlaklı olabilmek.

Bence başka bir iş arayın ve o zaman giyinmek istediğiniz gibi giyinmekle başlayın işe.
Şimdi bu iş yerinde giyiminizi değiştirirseniz daha da pis şeyler düşünür ve konuşur bu mahluklar.
Yeni işinizde de böyle şeylerle karşılaşırsanız "sevgilimin tekrardan adam yaralamaktan ceza yemesini istemiyorum lütfen uzak durunuz" dersin.

bu güzeldi :) ama asla bu şekilde giyinemem yapmadım da zaten.He dışarıda gayet rahat giyinirim o ayrı mesele.burada suçu bana atanlar var ya,normalde aynı yerde çalışsak benim için ne asık suratlı,ne kadar somurtkan derler.Hala acaba seviyeyi koruyamıyor olabilir misiniz gibi laflar işitiyorum.Üzgünüm

Görmeyin duymayin maalesef turkiyede serefsiz adam cok , bana da asilan cok oliyor , yoklarmis gibi davraniyorum kafama da takmiyorum , cok israrci olurlarsa tersliyorum bi daha da cesaret edemiyor terslenen kisi
Siz de ters davranin anliyorlar merak etmeyin , anlamiyorlarsa kendinizi sorgulayin bunu elstiri anlaminda soylemiyorum , yeterince sert davranmiyorsunuzdur anlaminda soyluyorum

Mesleğinizi değiştirin.Akşam kurslarında güzellik, lazer epilasyon,saç bakımı gibi eğitimler alıp erkeksiz ortamlarda çalışabilirsiniz.Belliki güzel ve alımlı bir kızsınız mesleğinizle uyum içinde olursunuz.İstediğiniz gibi giyinir çokta güzel para kazanırsınız.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…