- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Love_Women
-
Aklımdan geçenleri yazmissiniz..Turkiyede yasiyorsunuz diye var sayiyorum.
Yanlis anlamazsaniz bi sebep olrak ben evlilik disi beraber kalmanizdan dolayi diyorum.
Sizin hayatiniz sizin kararlariniz bana gore.
Ama egerki is yerinin erkeklerine " sevgilimle ayni evde kaliyoruz' diyorsaniz o an hemen " kolay kiz" diye aniliyorsunuzdur.
Ve buda size yavsamalarina sebep oluyordur.
Soyledinizmi hic onlara bu ev mevzusunu?
Magduru suclamak bizim en buyuk hobimizdir degil mi?
Siz hic taciz yasamadiniz deme ki magdur hatali....vs vs
Profesyonel cevreler belirli bir sosyal alisverir icerir, duvar cekmek her kapmsamda mumkun olmayabilir. Ama magduru suclamak ne demektir ne buyuk yanlis farkinda misiniz
Aynen zaten hep kadında suç aranır şekil A'daki gibi.Bu hep bir kısırdöngü biliyormusun.Çalıştığım yerlerin çoğundan sert cvp verdiğim ve terslediğim için saçma bi sebep bulup çıkarttılar.Ve başka bir iş buldum ve yine aynısı ve yine aynısı.Dönüp duruyor
Basiniza gelenlere cok uzuldum. İlla ki ozgurlugunuzu kullanarak istediginiz gibi yasayabilirsiniz. Ama ozel hayatinizi neden patronlariniza duyuruyorsunuz ki? Nerden biliyorlar erkek arkadasiniz oldugunu ya da sevgilinizin maddi durumunu? Ne alaka? Size özel hayatinizi sormak gibi bir hadsizljk yapmis olabilirler ama neden cevap verdiniz ki? "Ben özelimi anlatmayi sevmiyorum kimseyi ilgilendirmez bu durum?" demek zor olmamali. Biraz mesafe koymaliydiniz bu patron denen ayilara. Şakaya vuruyorum ya da cevap vermiyorum demissiniz ama bu öküzler bundan bile bir anlam cikarir. Ya tersleyin ya da ayrilin ordan. Baska bi iş bakin. Yeni iş yerinizde eski hatalarinizi yapmazsiniz. Ne iş arkadaslarinizla ne patronunuzla özel hayatinizi konuşmayin. Mumkunse iş dışında hicbir sey konuşmayin. Elle taciz vs olursa da hukuki yollardan hakkinizi arayin. Sosyal medya diye bir sey var görüntüleri paylaşabilirsiniz. Bi daha da kimse cesaret edenez böyle bir şeye. Ama en gerekli şey mesafe koymak.Bıktım!!!çalışmak zorunda olmasam asla çalışmayacağım.Ama çok zor durumdayım.Hem de çok.Bir ton borcum var.Her girdiğim işyerinde patron tarafından dokunarak değil ama alttan alttan sözlü tacizlere maruz kalıyorum.Sırf bu yüzden sürekli pantolon tshirt giyiyorum.Makyaj yapmıyorum.Ortamdaki iş arkadaşlarımla bey'li siz'li biz'li konuşuyorum mesafe koyuyorum ama yok.Şaka yollu veya ağız aramak için sürekli sözlü tacize maruz kalıyorum!!!Sözlü taciz derken,yemeğe davet edilme,erkek arkadaşımdan ayrılmamı söyleme,(zengin birisini bulmalıymışım yapamazmısım onunla,bunlara neyse!!!!!!)çok güzelsin,biri omuzlarıma masaj yapsın(bana bakarak diyor-küfür etmek istiyorum ya)Ve bunu yapanlar da hep evli ve yeni çocuklular oluyor.Adamın karısı duysa ne tepki verir acaba!!!!Anlamamazlıktan gelmekten ve şakaya vurmaktan bıktım artık.ilk iş deneyimimde 18 yaşlarındaydım ve 50li yaşlarda bi çalışan tarafından elle tacize uğradım ve ortalığı ayağa kaldırarak oradan defolup gittim.
Birlikte yaşadığım erkek arkadaşımdan dahi bu yüzden ayrılmak istiyorum,soğuyorum.Çalışmak istemediğimi ve sürekli bu şekilde olaylara maruz kaldığımı bile bile çalışmama izin vermesinden,evi tek başına geçindirememesinden nefret ediyorum.Uzaklaşıyorum soğuyorum,ayrılmayı düşünüyorum.Bıktım şeytan diyo ayrıl işten güçten çalışma ya yok böyle bi şans!!!!!!
Bunlar sadece şimdiki işyerimde değil istisnasız her işyerimde oluyor.Bi tanesi çalışmamın 3. ayında cvmden ev telefonumu bulup evi aramıştı yaa
Taciz konusunda hiç bir söz soyleyemem erkeklerin bu Coğrafyada ne mal oldugunu hepimiz biliyoruz.Daha önce açtığınız konulara baktım da...
3 kez burun ameliyatı, göğüs ameliyatları, belden yağ alıp kalçaya doldurtma ameliyatları, saç boyaları vsvs..
Dış görünüşünüze yaptığınız bu yatırım dikkat çekiyor olabilir.
Daha saygın olacağınız bir iş yeri bulmanız dileğiyle.
+1 malesef bu gözle bakıyorlar konu sahibiTurkiyede yasiyorsunuz diye var sayiyorum.
Yanlis anlamazsaniz bi sebep olrak ben evlilik disi beraber kalmanizdan dolayi diyorum.
Sizin hayatiniz sizin kararlariniz bana gore.
Ama egerki is yerinin erkeklerine " sevgilimle ayni evde kaliyoruz' diyorsaniz o an hemen " kolay kiz" diye aniliyorsunuzdur.
Ve buda size yavsamalarina sebep oluyordur.
Soyledinizmi hic onlara bu ev mevzusunu?
hmm böyle düşündüğü için tacize uğramıyor, kendisi abartıyor yani öyle mi, yanlış mı anladım?ben birlikte yaşadığım kocama "ben çalışmak istemiyorum ben evde yatayım sen bana bak!" diyemiyorum doğrusu. diyemem. çalışmayı da çok seven birisi değilim "ama ben eşşek gibi yatarken sen bana bakmalısın, bu evi tek başına geçindirebilmelisin" di-ye-mem.
kafanızı seveyim. sizin düşünce yapınızda bana göre bir gariplik var, o yüzden tacize bakış açınızın da normal olmayabileceğini düşünüyorum.
Bunu uzun süredir ciddi ciddi düşünüyorum ve çok istiyorum ancak kurs ücretlerini ödemem mümkün değilMesleğinizi değiştirin.Akşam kurslarında güzellik, lazer epilasyon,saç bakımı gibi eğitimler alıp erkeksiz ortamlarda çalışabilirsiniz.Belliki güzel ve alımlı bir kızsınız mesleğinizle uyum içinde olursunuz.İstediğiniz gibi giyinir çokta güzel para kazanırsınız.Tavsiye ederim.
Cok mu guzelsiniz? İnsanlara karsi cok mu yakin davraniyorsunuz gulmeler vsHayır dile getirmedim ama belli bir süre sonra anlaşılıyor sürekli iç içe ortamda olduğumuz için.
Ancak olayın bu olduğunu düşünmüyorum.Ben yaklaşık 2 yıldır bu şirketteyim.Ondan önce evliydim ve evliyken tüm işyerlerimde aynı problemleri yaşadım.Gerçekten bıktım artık
kadını yerme mi?? bu sözden bu anlamı çıkarıyorsanız pes...yine kadını yerme, bravo. sapıklar sorgulasın kendini, sapıklar.
Eşşek gibi yatarken derken?Ben de anlayamadım.Yemeği,ev temizliğini genellikle kadınlar yapıyor zaten.Erkeklerin yardımı ne derece olabilir en fazla?hmm böyle düşündüğü için tacize uğramıyor, kendisi abartıyor yani öyle mi, yanlış mı anladım?
hayır konuşmuyorum dahi doğru düzgün.Güzel olduğumu da düşünmüyorum.Yani benm güzellik anlayışıma göre güzel değilim en azından :)Cok mu guzelsiniz? İnsanlara karsi cok mu yakin davraniyorsunuz gulmeler vs
ben demedim ki öyle bir şeyEşşek gibi yatarken derken?Ben de anlayamadım.Yemeği,ev temizliğini genellikle kadınlar yapıyor zaten.Erkeklerin yardımı ne derece olabilir en fazla?
kadınların zaten evde aldığı yük başlı başına bir yük.o yüzden biz evde bunları yaparken bence onların çalışması gerekiyor.Tabi çalışmak isteyen kadınlar çalışabilir.Ama benim düşüncem bu.Bunun üzerine bir de bu sorunlar yüklenince hiç istemiyrum.
Bunları yapmam onların taciz edebileceği anlamına gelmiyor ki zaten giyimimden vücuduma ne gibi yatırım yaptığımı anlamaları mümkün dahi değil.O biçimde giyinimyorumDaha önce açtığınız konulara baktım da...
3 kez burun ameliyatı, göğüs ameliyatları, belden yağ alıp kalçaya doldurtma ameliyatları, saç boyaları vsvs..
Dış görünüşünüze yaptığınız bu yatırım dikkat çekiyor olabilir.
Daha saygın olacağınız bir iş yeri bulmanız dileğiyle.
neden ben diye hiç kendini sorguladınız mı, demişsiniz. evet düpedüz kadını yerme.kadını yerme mi?? bu sözden bu anlamı çıkarıyorsanız pes...
yok alıntı yaptığınız mesajı alıntılamaya çalıştım da ben yanlış yaptım sanırım :) kusura bakmayınben demedim ki öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?