Her girdiğim işyerinde sözlü tacizlerden bıktım!!!

Cozumu buldum. Bana asilan yok cunku ben onlara asiliyorum.

Burada secret seysi devreye giriyor. Sanirim bilincaltinda korkularin var ve girdigin isyerlerinde bu basina geliyor. Rahat davranman gerek artik. Kendini ne kadar sikarsan o kadar basina gelir bu isler. Rahat davran dediysem yine mesafeni koru ama soyle giyiniyorum, makyaj yapmiyorum, erkek fatma gibiyim olmasin. Sise kapagini bile cekici bulan bir kesimden soz ediyoruz . O yuzden ise yaramaz.

Aslinda bunlari konusmak cok aci. Keske gaylerde ise alinsa ve acikca soyleseler de erkekler de bu kadar rahat etmese . O zaman anlarlar kadinlarin ne hissettiklerini.

Daha önce açtığınız konulara baktım da...

3 kez burun ameliyatı, göğüs ameliyatları, belden yağ alıp kalçaya doldurtma ameliyatları, saç boyaları vsvs..
Dış görünüşünüze yaptığınız bu yatırım dikkat çekiyor olabilir.

Daha saygın olacağınız bir iş yeri bulmanız dileğiyle.

Aklımdan geçenleri yazmissiniz..
Hoş erkekler için pek farketmiyor ama..

Mağduru suçlamadım yazdıklarımı okursanız
Tacizin haklı bir sebebi olamaz diye de belirttim
Ancak yaşadığımız çevre malum, insanları algıları malum bundan bahsettim, okuyun lütfen

Cikarsinlar
Kimse ac kalmaz ama cikarkende sebebini söyleyip rezil et yaptigi yanina kalmasin

Basiniza gelenlere cok uzuldum. İlla ki ozgurlugunuzu kullanarak istediginiz gibi yasayabilirsiniz. Ama ozel hayatinizi neden patronlariniza duyuruyorsunuz ki? Nerden biliyorlar erkek arkadasiniz oldugunu ya da sevgilinizin maddi durumunu? Ne alaka? Size özel hayatinizi sormak gibi bir hadsizljk yapmis olabilirler ama neden cevap verdiniz ki? "Ben özelimi anlatmayi sevmiyorum kimseyi ilgilendirmez bu durum?" demek zor olmamali. Biraz mesafe koymaliydiniz bu patron denen ayilara. Şakaya vuruyorum ya da cevap vermiyorum demissiniz ama bu öküzler bundan bile bir anlam cikarir. Ya tersleyin ya da ayrilin ordan. Baska bi iş bakin. Yeni iş yerinizde eski hatalarinizi yapmazsiniz. Ne iş arkadaslarinizla ne patronunuzla özel hayatinizi konuşmayin. Mumkunse iş dışında hicbir sey konuşmayin. Elle taciz vs olursa da hukuki yollardan hakkinizi arayin. Sosyal medya diye bir sey var görüntüleri paylaşabilirsiniz. Bi daha da kimse cesaret edenez böyle bir şeye. Ama en gerekli şey mesafe koymak.

ben birlikte yaşadığım kocama "ben çalışmak istemiyorum ben evde yatayım sen bana bak!" diyemiyorum doğrusu. diyemem. çalışmayı da çok seven birisi değilim "ama ben eşşek gibi yatarken sen bana bakmalısın, bu evi tek başına geçindirebilmelisin" di-ye-mem.

kafanızı seveyim. sizin düşünce yapınızda bana göre bir gariplik var, o yüzden tacize bakış açınızın da normal olmayabileceğini düşünüyorum.

Taciz konusunda hiç bir söz soyleyemem erkeklerin bu Coğrafyada ne mal oldugunu hepimiz biliyoruz.

Ana benim takıldığım konu anladığım kadarıyla düzenli bir işiniz yok. Cok borcum var. erkek arkadaşım beni calistirmasin eve ve bana o baksın diyorsunuz. peki estetik paralarını da mı o odesin.

+1 malesef bu gözle bakıyorlar konu sahibi
hafif görüyorlar ne demekse

Tacize ugradiginiz da anlamazdan gelmeyin ters bir bakis atin .
Ayril sevgilin den dediklerinde ozel hayatim kimseyi ilgindirmez deyin.

hmm böyle düşündüğü için tacize uğramıyor, kendisi abartıyor yani öyle mi, yanlış mı anladım?

Bunu uzun süredir ciddi ciddi düşünüyorum ve çok istiyorum ancak kurs ücretlerini ödemem mümkün değil

Cok mu guzelsiniz? İnsanlara karsi cok mu yakin davraniyorsunuz gulmeler vs

hmm böyle düşündüğü için tacize uğramıyor, kendisi abartıyor yani öyle mi, yanlış mı anladım?
Eşşek gibi yatarken derken?Ben de anlayamadım.Yemeği,ev temizliğini genellikle kadınlar yapıyor zaten.Erkeklerin yardımı ne derece olabilir en fazla?
kadınların zaten evde aldığı yük başlı başına bir yük.o yüzden biz evde bunları yaparken bence onların çalışması gerekiyor.Tabi çalışmak isteyen kadınlar çalışabilir.Ama benim düşüncem bu.Bunun üzerine bir de bu sorunlar yüklenince hiç istemiyrum.

ben demedim ki öyle bir şey

Bunları yapmam onların taciz edebileceği anlamına gelmiyor ki zaten giyimimden vücuduma ne gibi yatırım yaptığımı anlamaları mümkün dahi değil.O biçimde giyinimyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…