- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 183
- 163
- 42
- Konu Sahibi altinerpinar
-
neden birtanem?neden öyle düşünüyorsun?neden anne olmayasın????
buarada tebrik ederim eleştiri aldın diye " ay onlar beni kıskanıyo" pozlarına girmeyecek kadar özgüvenli ve kendinle barışıksın aslında sen farkında olmasanda..yalnız cidden şu konuya çok sinirlendim insanlardaki cürrete bakarmısın o zaman herkes birbirine "senin yüzün güzel aslında ama burnun bozuyor", "boyun kısa olmasa fiziğin idare eder","gözlerin pörtlek olmasa çirkin değilsin","popon büyük yoksa fiziğin gayet iyi" gibi cümleler kursun..bir başkasının fiziksel görüntüsünü eleştirmek kimin haddine..insanlar kendilerimi seçiyolar nasıl yaratılcaklarını töbe töbe..icinden ne düsünüyosan düsün ama karsındaki insanın duygularını önemsemeden böyle densizce ve saygısızca yorum yapanlar inan bana kendi kudurlarını ve komplekslerini kontrol altına alamayan tipler .ben senin yerinde olsam ciddi terslerim bidaha agzını acamaz
bunu aynen bu şekilde ona sorup mağaza sahibinle konuşmak istediğinizi belirtirseniz bir dahakine sizi kapıda karşılar...bazen sert olmak gerekir...kesinlikle beni kıskandıklarını söylemem. yaratan ALLAH bir! benim gücüme giden kendilerini eleştirmeden bana yöneltmeleri oklarını. yahu kendilerini teselli etmelerinden midir nedir anlamadım gitti bakımlıyımdır aslında giyinişime de özen gösteririm. hani kilo herşey demek değildir ki! zayıf olup kendine giydikelrini yakıştıramayanlar, bakımsız olanlar var. ama ben dememki git bi allık sür öyle güzel olursun. kırıcı birşey. o öyle olmaktan memnun olmasa çıkar mı dışarı? herkes yemek yiyip kilo almıyor ki. herşeyden önce sabahtan akşama kadar sıralarda oturuyoruz. hareketsizim sürekli. amaan şu an azra akın ol deseler olmam! ben rabbimin bana layık gördüğnden memnunum. canımı sıkan şu insanların sözleri. kadın gömlek şeçerken o sana göre dilikmemiş deme hakkını nasıl kendinde bulabiliyor anlamıyorum..
bunu aynen bu şekilde ona sorup mağaza sahibinle konuşmak istediğinizi belirtirseniz bir dahakine sizi kapıda karşılar...bazen sert olmak gerekir...
pardon ben yanlış anladım...yine de sorardım ben o vakit:'siz kendinizi çok mu güzel sanıyosunuz peki?'diye...diyorum ya,bazen sert olmak gerek.oranın çalışanı değildi. alışveriş yapan bir bayandı.
ben 1.71 boya 44 kilo iken akrabalardan cook zayıfsın kilo al diyenler beni komplekse sokmuslardı tabi yasım 16-17 daha ergenim..ama tatile gittigimdede süslü püslü teyzeler barbie bebek gibisin sakın bozulma derlerdi.yani insanların beğeniileri değişiyor sen herkesin istediği gibi olamazsın zaten herkesin istekleri birbiriyle örtüşmüyor kimi en yakın arkadaşım gibi 34 bedeni beğenirken kimide benim gibi 36 beğeniyor..onuda geç kendi kendileriyle çelişenler bile var ben zayıfken cok zayıfsın ay azcık kilo al az basen olsun vs diyen insann kilo aldıktan sonra aslında zayıf halinde cok güzeldi demeye başlamıştı sence komik değilmi :) insanlar karşılarındakini kendinden hicbirkonuda üstün görmek istemiyolar bu sebeple mantıklı ya da mantıksız farketmez eleştirecek birşey arıyolar şimdi kilom cuk oturdu bu seferde vay efendim sen güzellik manyagı oldun ameliyat olup kendini bozacaksın demeye basladılar.ben kimseye fikrini soruyomuyum? hayır..önemli olan onların beni ne kadar güzel bulduğu değil benim kendini nasıl daha rahat hissedeceğimdir..beniğm güzelliğimin kilomun bilmemnemin derdi senimi gerdi adriana limanın bile estetiksiz halini biliyoruz kim mükemmelki?
bunu yazmamın amacı şu bende ergenken zayıflığımı problem yapmıştım şimdi iğnelerle hormonlarla bilmemnlelerle oynatarak kilo aldım hemde fazla aldım bu seferde vermek zorunda kaldım..sen kendini nasıl iyi mutlu güzel hissediyosan öyle ol onu yap milleti takma kimsenin güzellik anlayışıyla seninki bir olmak zorunda değil şimdiki aklım olsa zayıfsın diyenlere seninde basenin fazla geniş diyip sustururdum yada sanane ben mutluyum derdim
ben 1.71 boya 44 kilo iken akrabalardan cook zayıfsın kilo al diyenler beni komplekse sokmuslardı tabi yasım 16-17 daha ergenim..ama tatile gittigimdede süslü püslü teyzeler barbie bebek gibisin sakın bozulma derlerdi.yani insanların beğeniileri değişiyor sen herkesin istediği gibi olamazsın zaten herkesin istekleri birbiriyle örtüşmüyor kimi en yakın arkadaşım gibi 34 bedeni beğenirken kimide benim gibi 36 beğeniyor..onuda geç kendi kendileriyle çelişenler bile var ben zayıfken cok zayıfsın ay azcık kilo al az basen olsun vs diyen insann kilo aldıktan sonra aslında zayıf halinde cok güzeldi demeye başlamıştı sence komik değilmi :) insanlar karşılarındakini kendinden hicbirkonuda üstün görmek istemiyolar bu sebeple mantıklı ya da mantıksız farketmez eleştirecek birşey arıyolar şimdi kilom cuk oturdu bu seferde vay efendim sen güzellik manyagı oldun ameliyat olup kendini bozacaksın demeye basladılar.ben kimseye fikrini soruyomuyum? hayır..önemli olan onların beni ne kadar güzel bulduğu değil benim kendini nasıl daha rahat hissedeceğimdir..beniğm güzelliğimin kilomun bilmemnemin derdi senimi gerdi adriana limanın bile estetiksiz halini biliyoruz kim mükemmelki?
bunu yazmamın amacı şu bende ergenken zayıflığımı problem yapmıştım şimdi iğnelerle hormonlarla bilmemnlelerle oynatarak kilo aldım hemde fazla aldım bu seferde vermek zorunda kaldım..sen kendini nasıl iyi mutlu güzel hissediyosan öyle ol onu yap milleti takma kimsenin güzellik anlayışıyla seninki bir olmak zorunda değil şimdiki aklım olsa zayıfsın diyenlere seninde basenin fazla geniş diyip sustururdum yada sanane ben mutluyum derdim
ben zayıfken 48 kiloydum aç kalıyorum kocam bakmıyo sanıyolardı sonra kilo aldım 76 olduğumda duba gibisin dana gibisin hamilemisin ilaçmı kullanıyosun dediler sinir oluyodum canla başla uğraşıp zayıfladım şimdide eridin diyolar allahtan araba aldıkta aç kaldığımı düşünmezler artık diyorum
ah canım ya sen ne kadar iyi kalpli ,hanımefendi bir kızsın seni bu derece kıran insanlar biraz senin hanımefendiliğinden insanlığından feyz alsın..sana en son başıma gelen olayı anlatayim de biraz gül :)
bir güzellik merkezine kavitasyon uygulamasına gidiyorum annemle birlikte..ilk gittiğimde ay sizin nerenize yapıcaz zaten cok incesiniz yağ yokki falan diyip hepsi odada toplaşıp bana tuhaf tuhaf baktılar bende ölçümlerim yapıldı vücudumda fazla bile yağ var göbeğim tahta gibi dümdüz olsun istiyorum dedim ee zaten öle falan diyolar sen böyle diyosan ben öleyim dedi kilolu kız içimden öl dedim banane sen kendini niye benle kıyaslıyosunki? uygulamayı yaparken basladı işte kadın dediğin 44 beden olcak ben zayıf değilim ama olmak istemezdim sevmiyorum falan bende dedimki ay cok ilginc ilkdefa 44 bedeni seven bir insan görüyorum bende hic sevmem falan dedim (bunu sırf hakettiği icin dedim 44 bedeni cirkin buldugumdan falan degil sakın yanls anlama) neyse bu sustu acamadı agzını ertesi gün annem gittiğinde ay kızınız masallah barbie bebek gibi ne kadar güzel falan demişler şaka gibi yüzüme hiçbişey demediler..sence ne şimdi bu ? :) artık sadece gülüyorum insanlara..cevrede tedavi olması gereken komplekslerinden arınması gereken özgüven eksikliğiğ yaşayan çok kadın var çoook
Sizi elestiren insanlarin hic kusurlari yoktur eminim...ALLAHim ya,ne patavatsiz insanlar var cidden.
Durumundan memnun degilsen profesyonel yardim almayi öneririm canim,diyetisyene gidip ne yapmak gerektigi konusunda fikir alabilirsin mesela.Kimseyi ayiplamamam gerekiyor,insanin basina ne gelecegi hic belli olmuyor.ALLAH yardimcin olsun,takma kafana,sen mutluysan herkes mutlu
mutlu olmama bi izin verseler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?