Her gn Kaynvalide ziyareti:(

arkadaşım hiç abartmıyorsun sonuna kadarda haklısın,
eşin annesi dul diye hergün gidebilir,
tamam bunu anlarım ki hergün çok fazla evli bir erkek için,
ama gidip orda yemeğinide yemesi yanlış,
sen ona bişeyler hazırlıyorsun,emek sarfediyorsun,
bütün gün onu bekliyorsun,o sadece eve yatmaya geliyor
konuş bence çok ciddi rahatsızlığını dile getir,
sonuçta siz evlisiniz ve aynı evi aynı hayatı paylaşıyorsunuz

Kayınvalidemden çekindiğim için pek gitmek istemiyorum ..offf ne yapıcam yaaaa.Fedakarlıkmı yapıyım şimdi yılbaşınıda kayınvalidemle geçirmek istemiyorum kocamla geçirmek istiyorum

Kayınvalidemden çekindiğim için pek gitmek istemiyorum ..offf ne yapıcam yaaaa.Fedakarlıkmı yapıyım şimdi yılbaşınıda kayınvalidemle geçirmek istemiyorum kocamla geçirmek istiyorum

kayınvalideniz nasılsa çok dayanamaz uykusu gelir o zaman yalnız kalırsınız. zor bir durum sizi anlıyoruz ama evet fedakarlık yapın yada biriktirin biriktirin ve birgün patlayın ve evliliğinizin bitişini hazırlayın. sizce hangisi daha güzel ??

canım walla benim kayınvalidemin başında kapı gibi kocası ve nişanlı bir oğlu var ama benim eşim bir gün görmeden duramaz....
oraya bir gittikmi 1e kadar oturur sonrada burda kalcaz eve gidemem der...
yani yapı meselesi bu..anneye düşkün erkek her zaman sorun yaratır...
her gece orda kalalım kimseyle görüşmeyelim desem kesinlikle kabul eder....
ben kendime yemin ettim oğlum olursa asla bana aşırı düşkün yetiştirmicem....

bence daha yeni benimde bi arkadaşım eşiyle sorun yaşamıştı oğlan illa annemlerle baraber oturalım demişti evlenmeden önce kızda akıllılık etti kabul etmedi ama baya sorun çıkardı eşi evlendikten sonra sürekli kayınvalidegile gittiler hemen hemen her gün gitmesler onlar geliyorları evleri çok uzak olmamasına rağmen bide kalıyorlardı arkadaşım hamile kaldı yine aynı devam ettiler tabi evde kavgada oluyor hatta kız bi kere annesigile bile gitti biz sabret çocuk olunca düzelecek dedik ve gerçekten de şu an çok mutlular allah bozmasın canım sende sabret daha yeniymiş ayrılmanız sana tepki olarakda oraya hergün idiyor olabilir onun için bazı şeyleri akışına bırak

Perşin senin dediğini yapıcam galiba fedakarlık yapıcam evliliğim bitsin istemem bu eşim için kritik bir konu çünkü olmıyacak birşey değil eşimi kaybetmemek için yapıcam bu arada kayınvalidem bayağa geç yatar

Bana tepki olarak yapıyor bunları birazda dediğin doğru Elifnazcım sabredicem ama bu ay hamıle kalmak istiyorum acaba stresten bişey olurmu düşük olurmuu??

boşver canım ya bazen görmemek,duymamak gerekiyor emin ol herkes senin geçtiğin yollardan geçiyor,sabret yaşlı kadındır yaşlılara güler yüz göstermek sevaptır sen yapman gerekenleri yap Kul bilmezse Allah bilir emin ol.

akşam surat asmıştım bu akşam nasıl davranıyım içimden gelmiyor ama güleryüzlümü davranayım

zordur eminim istemediğin halde gülümsemeye çalışmak ama surat asman seni haksız duruma düşürür,zorda olsa gülümsemeye çalış en azından iyi niyetini eşinde anlasın kayınvalidende.

Eşiniz hatalı..Kimse kusurabakmasın..
Yaşlı dul kadın demesin kimse şimdi..

Benim kayınvalide_gelin olaylarında, çoğunlukla kayınvalideleri savunduğumu bilen bilir ama bir yere kadar..Herkesin bir yeri var evlilikte..

Hergün annesinde yemek yiyorsa, birçok şeyi annesi ile paylaşıyorsa neden evlendi acaba?

Benim oğlum her akşam bana yemeğe gelse '' git oğlum karınla ye, arada burda da yersin ama her akşam her akşam olmaz'' derim..Demek ki kayınvalide de böyle istiyor.

Madem anlaşamadınız, ayrıldınız, tamam dul olarak tabii ihmal etmeyin, yalnızlık Allah a mahsus, siz yapamıyorsanız akşamları eşiniz uğrasın tabii, hal hatır sorsun ama her akşam yeyip de yatmaya gelmesi eve, ne demek?

Çok sabırlısınız gerçekten, nerde evlilik?

Siz kayınvalidenizle anlaşamadığınıza göre, eşiniz arayı bulacak..Hem annesi ile hem de sizle konuşup aranızı yapacak..Böyle durumlarda erkekler arayı idare etmek zorunda..

Biri annense, diğeri de karın..Kesinlikle ciddi anlamda eşinizle konuşun derim ciddi olarak ama..

Kayınvalidenizle aranızda halledilemeyecek bir problem yoktur sanırım..
Haftada 1-2 kere orda yiyebilirsiniz ama birlikte..Sonra evinize gelin.
Eşiniz her akşam iş çıkışı uğrasın madem, hal hatır sorsun ama yemeğe kalmasın siz olmadan , kalacaksa siz de gidin..Kopmamış olursunuz böylece..
Siz de idare edin kayınvalidenizi biraz..Böyle giderse daha da koparsınız eşinizle.

Yukardaki yorumu, kayınvalidenin sağlıklı, elden ayaktan düşmemiş olması durumu için yazdım..Yani bakıma muhtaç bir kadınsa eşiniz de haklı...

Son düzenleme:
canım benim allah'a dua et dediğim gibi arkadaşımda bu sorunları yaşadığında hamile kaldı ve sapasağlam çocuğu oldu herşey allah'tan tabi dikkat etmek gerek sitres yapmamak gerek ama sen daha olmadan strese giriyorsun suratını astığını söylemişsin canım madem kocanı seviyorsun kaybetmek istemiyorsun kendinden uzaklaştırma biraz işveli cilveli ol canımmmm :) anladın sen onu

Kayınvalidemle konuşsam kesın oğluna şikayet eder öyle bir huyu var çünkü oğlunada çok düşkün eşi aldattı onu o yüzden yanlız bi kadın çocuklarına çok bağlı ama ben napim benım sucummu kocasının onu aldatıp terketmesi

kocam sexe çok düşkün biride değil zaten hele son haftalarda iyicee haftada bir birlikte oluyoduk ayda bir olucaz artık heralde hep annesini düşünüyor galiba

ben mi yanlış anladım yoksa evi ayıralı daha 1 hafta mı oldu?
eğer daha 1 haftadır ayrıysanız eşin eve henüz alışamamış olabilir ve annesini de bir anda yalnız bırakmak istemeyebilir, ama buna alışmaması lazım.hergün gidip hatırnı sorsun alınacak birşeyi varsa alsın ama karısını evde bırakıp yatana kadar orda kalmak ne demek?
anlamıyorum ben bazı erkekleri, evliliği aynen bekarkenki gibi yaşamak sadece yatağa eşiyle girmek sanıyorlar galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…