anladım D:Evlilik hayallerini koy bi tarafa , diğer kısım normal.
Beğen geç :)
evet haklısın yaKocayı herzaman bulursun okursan daha iyisini bulursun.önce oku ekonomik gücünü eline al.eşine boyun eğme ezilme.daha yaşın çok küçük.
17 neden? ya ergenlıkten olabılır mı gercekten? normal mı
evet dogrusadece yakışıklı olmaları hoşuna gidiyor . ilgini çekiyor. hepsi bu :)
yaşın için normal bişey ama
bence yapman gereken kafanı başka yönlere toplamak.
ya evet mantıklı dusunursek oyletemiz erkek nedir yaaa ? yasin 17 yavrum sen neyin pesindesin bu gidisle basina is getirecen haberin yok, temiz erkekmis sanki araba ariyor satin alacak tovbe tovbe...
Ne yapacan bulsan evlenecekmisin 17 yasinda ???
Adımız çıkmış dokuza inmez sekize (bir balık kadınının serzenişiErgenlikten.
Gördüğünden hoşlandığını düşünüyorsun.
Balık burcu musun bir hayalperest geldin
ya evet mantıklı dusunursek oyle
ama ıcımden oyle gelıyo
sarılıp yatmak gelıyo erkegımı bulmak gelıyo
17 yaşındayken hayal ettiğim en son şey evlilikti sanırım. Cidden neyle besliyorlar bu çocukları?
Bu nasil bir cumle anlamadim yani sanirim sen diger insanlardan farklisin. 17 yasinda bir kizin %99i boyle seyleri dusunur. Senin yemedigin seyleri yemedikleri kesin!
17 yaşında kızların evlilik hayali kurduğu bir ortamda yaşamıyorum ben. Sizin çevrenizdeki genç kızlar evlilik hayali mi kuruyor, eğer öyleyse durum vahim.
Turkiyede yasamiyosun demekki.
17 yaşımda ben ve tanıdığım hiçbir kız arkadaşım evlilik hayalleri kurmazdı.Bu nasil bir cumle anlamadim yani sanirim sen diger insanlardan farklisin. 17 yasinda bir kizin %99i boyle seyleri dusunur. Senin yemedigin seyleri yemedikleri kesin!
Ne alakası var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?