Her gördüğüm yakışıklı erkekten hoşlanıyorum

17 neden? ya ergenlıkten olabılır mı gercekten? normal mı

temiz erkek nedir yaaa ? yasin 17 yavrum sen neyin pesindesin bu gidisle basina is getirecen haberin yok, temiz erkekmis sanki araba ariyor satin alacak tovbe tovbe...
Ne yapacan bulsan evlenecekmisin 17 yasinda ???

temiz erkek nedir yaaa ? yasin 17 yavrum sen neyin pesindesin bu gidisle basina is getirecen haberin yok, temiz erkekmis sanki araba ariyor satin alacak tovbe tovbe...
Ne yapacan bulsan evlenecekmisin 17 yasinda ???
ya evet mantıklı dusunursek oyle
ama ıcımden oyle gelıyo
sarılıp yatmak gelıyo erkegımı bulmak gelıyo

17 yaşındayken hayal ettiğim en son şey evlilikti sanırım. Cidden neyle besliyorlar bu çocukları?

Bu nasil bir cumle anlamadim yani sanirim sen diger insanlardan farklisin. 17 yasinda bir kizin %99i boyle seyleri dusunur. Senin yemedigin seyleri yemedikleri kesin!

Bu nasil bir cumle anlamadim yani sanirim sen diger insanlardan farklisin. 17 yasinda bir kizin %99i boyle seyleri dusunur. Senin yemedigin seyleri yemedikleri kesin!

17 yaşında kızların evlilik hayali kurduğu bir ortamda yaşamıyorum ben. Sizin çevrenizdeki genç kızlar evlilik hayali mi kuruyor, eğer öyleyse durum vahim.

Forumda zilyon tane mutsuz evlilik,ilgisiz eş,aldatan eş,şirret kaynana , maydonoz görümce,kendini evin reisi sanan kp konuları var leyla leyla hayallere dalana kadar aç o konuları oku ufkun genişlesin biraz

17 yaşımda ben ve tanıdığım hiçbir kız arkadaşım evlilik hayalleri kurmazdı.
Okuyup mesleğimizi elimize alma hayalleri kurardık.

Canim kesinlikle yasindan kaynakli birsey bende o zamnlar hayati toz pembe gorurdum ama goru dugu gibi degil hicbirsey. Hayallerinin pesinden git eline meslegini al o zaman istedginle evlenirsin ama mutlaka okumaya devam et boyle seylere aklini yorma

Ne alakası var?

Cunku ben tanik olduklarim hakkinda yorum yapiyorum .okulda 200 kiz varsa bunlarin sadece 10u okuma hayalleri kurmustur o yaslardayken bahsediyorum. Yani siz istisnalardan birisiniz sanirim. Neyse bu konuda daha fazla yorum yapmicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…