Her gördüğüm yakışıklı erkekten hoşlanıyorum

çok tatlı geldi yahu:))) ben de hoşlanırdım herkes beni beğensin en güzel ben olayım isterdim

aynı yaştayız ama bence ilk düşünmemiz gereken konu sistem değişti yeni müfredat kitapların hepsi vaktinde gelecek mi çünkü sen eğer temiz iyi iş sahibi vs biri istiyorsan zaten önce kendin öyle olmalısın ki kendinin öyle olman için iyi bir mesleğe ihtiyacın var iyi bir meslek içinde çok çalışmaya başarılar :)

Tabiki yaşından kaynaklanıyor. Ben o Zaman'lar bir de korkardım " ya evlenince de bütün yakışıklılara bakarsam diye" Ama hiç öyle olmuyor evlendikten sonra kralı gelse dönüp bakasım gelmiyor
Takılma hiç bunlara buradakilerin de dediği gibi okula odaklan. İyi bir meslek sahibi ol git al beğendiğini o kaaa

Beğenebilirsin, sevgilide olabilirsin de evlenmek bence bu yaşta olmaz, olmamalı.
Derdin ayaklarının üzerinde durmak olsun.
Bir sene sonra dersin "üff bunun için mi hayatımdan vazgeçtim" diye.

Beğenebilirsin, sevgilide olabilirsin de evlenmek bence bu yaşta olmaz, olmamalı.
Derdin ayaklarının üzerinde durmak olsun.
Bir sene sonra dersin "üff bunun için mi hayatımdan vazgeçtim" diye.
evlenmeyı suan dusunmuyorum ılerı ıcın
ama kendım ıstemıyorum boyle dusunuyorum ıbrden
altında cınsellık var galıba bılmıyorum oyle gıbı gozukuyo
ama geçıcek ınanıyorummm

evlenmeyı suan dusunuyorum ılerı ıcın
ama kendım ıstemıyorum boyle dusunuyorum ıbrden
altında cınsellık var galıba bılmıyorum oyle gıbı gozukuyo
ama geçıcek ınanıyorummm

cinsellikte cok oyle 7/24 dusunulcek sey degil.. herseyin zamani gelince yasarsin simdi boyle dusunme. Daha kucuksun

Terbiyesiz erkekler çok yakışıklı olup olup kızların aklını almayın bakiiim

normal her bayan yakışıklı erkekten hoşlanır, ben de dahil ama evlilik hayalleri için henüz erken. biraz yaşın ilerlesin, evlilikte yakışıklılıktan çok daha önce gelen kriterler olduğunu idrak edeceksin. o yüzden şimdilik evlilik planlarını ertele, üniversite planlarına odaklan derim

evet unıversıteye guzel bır yere gıderım
ondan sonra kendıme bı ev alırım
ısım de devam eder
ondan sonra cıkarsa bırısı evlenırız olmazsa da olmasın
hormonlarımla konusmuyorum suan ha ahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…