napabılırım?bence burda yazdiklarini kimseye soyleme sen..
bılemıyorum duygusallık bastı bu donemde ondan boyleyımFake olabilir misin acaba canim ya,bu kadari bünyeye zarar daha simdiden..
mantıklı dogru olan bu.Canim kesinlikle yasindan kaynakli birsey bende o zamnlar hayati toz pembe gorurdum ama goru dugu gibi degil hicbirsey. Hayallerinin pesinden git eline meslegini al o zaman istedginle evlenirsin ama mutlaka okumaya devam et boyle seylere aklini yorma
17 yaşındaki kızların sadece %5'inin okumak istediği bir çevreye üzüldümCunku ben tanik olduklarim hakkinda yorum yapiyorum .okulda 200 kiz varsa bunlarin sadece 10u okuma hayalleri kurmustur o yaslardayken bahsediyorum. Yani siz istisnalardan birisiniz sanirim. Neyse bu konuda daha fazla yorum yapmicam.
evet dogrusadece yakışıklı olmaları hoşuna gidiyor . ilgini çekiyor. hepsi bu :)
yaşın için normal bişey ama
bence yapman gereken kafanı başka yönlere toplamak.
17 yaşındaki kızların sadece %5'inin okumak istediği bir çevreye üzüldüm
Biz o yaşlarda dershanelerde ter döküyorduk zira
ya derslerım ıyı son sınıfa gectım ve calısıcam17 yaşındaki kızların sadece %5'inin okumak istediği bir çevreye üzüldüm
Biz o yaşlarda dershanelerde ter döküyorduk zira
Cunku ben tanik olduklarim hakkinda yorum yapiyorum .okulda 200 kiz varsa bunlarin sadece 10u okuma hayalleri kurmustur o yaslardayken bahsediyorum. Yani siz istisnalardan birisiniz sanirim. Neyse bu konuda daha fazla yorum yapmicam.
Gidin evlenin o zaman ne diyeyim?ya derslerım ıyı son sınıfa gectım ve calısıcam
suan tatıldeyım oyle yalnız kalırken aklıma gelıyo
sevmek sevılmek suc mu dusunuyorum ılerıyı nolmus?
Cunku ben tanik olduklarim hakkinda yorum yapiyorum .okulda 200 kiz varsa bunlarin sadece 10u okuma hayalleri kurmustur o yaslardayken bahsediyorum. Yani siz istisnalardan birisiniz sanirim. Neyse bu konuda daha fazla yorum yapmicam.
temiz erkek nedir yaaa ? yasin 17 yavrum sen neyin pesindesin bu gidisle basina is getirecen haberin yok, temiz erkekmis sanki araba ariyor satin alacak tovbe tovbe...
Ne yapacan bulsan evlenecekmisin 17 yasinda ???
Adımız çıkmış dokuza inmez sekize (bir balık kadınının serzenişi)
Korkuyorum yarin öbür gün (ALLAH KORUSUN) bir topic "kizlar yardim edin hamile kalmismiyimdir"17-18 yaşında çocuklar ne kadar kirli olabilir zaten. Olmadı çamaşır suyuna basariz.
Korkuyorum yarin öbür gün (ALLAH KORUSUN) bir topic "kizlar yardim edin hamile kalmismiyimdir"
Okadar alistik bu başlığa...
Onalari okuyup ornek alsa iyi olur.
Dersanede "cikma teklifi" eden cocuklari ders calismami engellersin diye reddediyorduk. Neymis %99 u evlilik dusunuyormus. Yasamasak inanicaz.Lisedeyken sınıfta 20 kisiydik. Kız erkek farketmeksizin hepimizin hayali okumakti. Evlilik düşünen görmedim. Hangi okulu yazsak kaç netle nereye gireriz diye konuşuyorduk o yaşta. Hepimiz de okuyup meslek edindik. Hayatımın hiç bir döneminde evlilik hayali kuran 17 yasinda bir cocukla karsilasmadim. Ne kuzenlerim ne yegenlerim hic birinin hayali evlilik değildi. 17 yaşında bir gencin evlilik hayali kuruyor olması yanlış zaten. Bunun ne yaşadığım yerle ne milletle alakası var. 17 yaşında çocuğun derdi okulu olur, sevgilisi olur, arkadaşı olur. Evlilik olmaz.
Ciddi anlamda söylüyorum çevrenizde bu tarz düşünen çocuklar varsa yol gösterin, yanlış olduğunu anlatın.
Ben biliyorum o tanık olduğunuz kız tipini.Cunku ben tanik olduklarim hakkinda yorum yapiyorum .okulda 200 kiz varsa bunlarin sadece 10u okuma hayalleri kurmustur o yaslardayken bahsediyorum. Yani siz istisnalardan birisiniz sanirim. Neyse bu konuda daha fazla yorum yapmicam.
Dersanede "cikma teklifi" eden cocuklari ders calismami engellersin diye reddediyorduk. Neymis %99 u evlilik dusunuyormus. Yasamasak inanicaz.
Konu sahibi daha cok kucuksun begenmen hoslanman normal de evlilik hayalini bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?