Her gördüğüm yakışıklı erkekten hoşlanıyorum

Yaşınız çok küçük, hem de tam ergenlik, bir de çok tatlısınız Böyle şıpsevdi olanlara " hamama gider kurnaya, düğüne gider zurnaya aşık olur" derler Boşverin bu işleri, ilerde zaten mecburen erkeklerle iletişim kuracaksınız(maaleseff!!!!!), derslerinizle, okulunuzla, cıvıl cıvıl arkadaşlarınızla ilgilenin

Sanirim konuyu saptirmanin alasini yaptiniz. Tek okuyan siz degilsiniz bizde okuduk benimde oyle ahim sahim evlilik hayallerim olmadi. Cevremde gozlemledigim insanlari soyluyorum .geneli boyle yapacak birsey yok

Ben çıkmak tabirinin anlamını bile bilmiyordum! Ortaokulda, lisede millet konuşurdu şu şununla çıkıyor, bu buna çıkma teklif etmiş bilmem ne diye, ben uzaylı gibi bakardım. Zaten o kızlar da sayılıydı, herkes bilirdi. Benim aklıma bile gelmezdi çıkmak mıkmak, yok öpüşmek. Biz bilmezdik ki böyle şeyleri. Zaten öğretmen çocuğuydum İlk sevgilim üniversite 2. sınıftayken oldu, düşünün artık nasıl bir kış uykusundan uyandım

Sanirim konuyu saptirmanin alasini yaptiniz. Tek okuyan siz degilsiniz bizde okuduk benimde oyle ahim sahim evlilik hayallerim olmadi. Cevremde gozlemledigim insanlari soyluyorum .geneli boyle yapacak birsey yok
Neden yapacak bi şey olmasın? Yanlış düşünüyorsunuz diyerek baslayabiliriz mesela.

Ki saptırdıgım kısmı görmekte zorlanıyorum.

Siz 17 yaşında aklı fikri "temiz" bi erkekle evlenmekte olan son derece yanlıs yönlendirilmiş ama bi yerlerde bi sorun oldugunu fark etmiş, durum normal mi diye soran gencecik bi kızcagıza "aferim cok normal bunlar devam et zaten Türkiyedeki her genc kız böyle" deme hakkına ne kadar sahipseniz ben de yanıldıgınızı söyleme hakkına o kadar sahibim.

Ne hakaret ne asağılama olmaksızın kisisel hayatımdan örnek verdim ki bu da son derece dogal. Neyi saptırdıgımı düsünüyorsunuz söyleyin lutfen.

Arkadaşlar konuyu nereye cektınız?
Psıkolojınız yerınde mı ?
Benden bıle uctunuz yani.

Tatlm daha kucuksun demek istemiyorm ama daha gencsin her gördugun yakiskli erkekten hoslandgina göre daha erkeklern gercek yuzuyle tanismamissn demektir♬♬
Sana tavsiyem ayakları yere basan hayaller kur

Cinsel eğitim şart. Reşit oldukları ve korunduklari sürece istediğini yaşayabilir konu sahibi.
Ahh yasasinlar yasasinlarda... sonra pisman oluyorlar korkuyorlar.
Ve bence yasamasinlar.
Simdiki gencler sevgili olmayi, sevmeyi cinsellik zannediyorlar.
Halbukim sevgi okadar guzel sey ki. Okadar insanin icini isitan birseyki.
Sadece ayni ortami paylasmak bile yetiyor. Yaninda olmasi bile yetiyor insana...

Yasin dolayisiyladir.hee ben17 yasindayken elbette gordugum heryakisiklidan hoslanmazdim
ama sen de durum boyle ise
yasin oturana yada hormonlarin
dogru zamana kadar evlilik dusunme

Sephora adlı üye bu senin için geçerli kendi kızını öyle buyut emi ama bu saçma fikirlerini kendine sakla!!!

Al benden de o kadar.
Kucuk bir yerde okudum, sınıfta 20 kisiydik biz de. 19 u universite bitirdi, meslek sahibi oldu. Sadece bir tane yarim akilli evlendi hemen, o da ne durumda bilmiyorum simdi.
Yasim 30, ya biz saftik o zamanlar aklimiz ermiyordu ya da bu gelen nesil bir tuhaf.
Evlilige ozenmek de nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…