Alın benden okadar. Okadar iyi anlıyorum ki yaklaşık 9 10 aydır panik atak hastasıyım. 4 yaşında oglum var cok zor. Sürekli bir yerime ağrıyor. Mesela şuan sırtım ağrıyor kalbim sanki boğazımda. Az önce bir yakinimizin vefat haberini aldık kalp.krizi aniden ölmüş. Taktım kafaya iyi değilim. Rabbım.hepimizin yardımcısı olsun3 senedir önce sol kürek kemiğimin ağrısıyla başladı sol kol derken önce ortopedi kalp genel cerrah sorunuma fibromiyalji dendi stress ten oluyormuş her ağrıda tansiyonumu yükseltip acile gittik hiç bir şey yok sadece kolesterolüm yüksek diğer değerlerim normal acildeki doktor kalp için doktora gidin dedi onada gittik ekg stress efor ritm tansiyon holter sonuç normal değerlerde çıktı bu sefer midede şişlik yanma başladı yediklerimi korkudan yiyemez hale geldim yastık yükseltim mide tableti kullandım doktora gittim huzursuz bağısak ve reflü dendi her gün farklı bir yerim ağrıyor yanma oluyor iğneler batıyor bu sefer hastalık belirtilerine bakıp panik atak oluyorum şimdide boyun düzleşmesi kireçlenme hafif skolyoz çıktı evdekiler benden bıktı fizik tedavi verdi doktor bazen nefesim kesiliyor çarpıntım oluyor hemen yüzüm değişiyor kiminle konuşsam bir ağrım var dese hemen soruyorum nerede nasıl diye benimki gibiyse biraz rahatlıyorum ama o vesvese yok mu hemen başa sarıyor yıllar önce yine böyleydim ama çocuklar iş güç unutmuştum şimdi boşta kalmıyorum yine başladı babamın ölümünden sonra daha da tetiklendi sanırım bana stress ten uzak dur rahatla diyorlar bende biliyorum dualar ediyorum eski sağlıklı düşündüğüm günlere dönmek için hepimize Rabbim önce sağlık versin gençken yaşanılanlar ilerki yaşlarda maalesef bedenimize psikolojimize etki ediyormuş
Allahım yardım etsin bende biri hastakık bahsetsin hemen panikliyorum elim ayağım titriyorAlın benden okadar. Okadar iyi anlıyorum ki yaklaşık 9 10 aydır panik atak hastasıyım. 4 yaşında oglum var cok zor. Sürekli bir yerime ağrıyor. Mesela şuan sırtım ağrıyor kalbim sanki boğazımda. Az önce bir yakinimizin vefat haberini aldık kalp.krizi aniden ölmüş. Taktım kafaya iyi değilim. Rabbım.hepimizin yardımcısı olsun
Aynen öyle. Bugün bu haberi duydum direk kalbim hızlandı. Doktora gitmektende korkuyorum. Bir tek aile hekimine gidebiliyorum. Ona soruyorum kalple alakali ldl hdl ve yağ oranının önemli olduğunu söyledi onlara taktım simdi... Ama artık iyi olmak istiyorum eşimin akrabası o bile.benim kadar etkilenmedi. Özel değilse siz.nasil belirtiler yaşıyorsunuz nasil başa çıkıyorsunuzAllahım yardım etsin bende biri hastakık bahsetsin hemen panikliyorum elim ayağım titriyor
İnanın başa çıkamıyorum benimde kolesterol değerlerim yüksek bir ay ilaç içtim sonrasında düştü ama karaciğer ve böbrek değerlerim değişti bıraktırdı doktor şimdide hdl 50 üstü olunca diyet ve yürüyüş verdi sol kolum göğsümde yanma ağrı oluyor midem şişiyor yanıyor parmaklarım uyuşuyor panikliyorum o zaman nabzım yükseliyor tansiyonum panikledikçe daha artıyor elim bileğimde nabzıma bakıyorum şimdi dua ediyorum bol bol şifa istiyorum Allahımdan ben altı ay arayla babamı ölü buldum biriside yanımda kalp krizi geçirip vefat etti ondan dolayı bende de korku başladı eşim hep vesvese bunlar diyor ama ağrılarım var kim ağrısı yokken var derAynen öyle. Bugün bu haberi duydum direk kalbim hızlandı. Doktora gitmektende korkuyorum. Bir tek aile hekimine gidebiliyorum. Ona soruyorum kalple alakali ldl hdl ve yağ oranının önemli olduğunu söyledi onlara taktım simdi... Ama artık iyi olmak istiyorum eşimin akrabası o bile.benim kadar etkilenmedi. Özel değilse siz.nasil belirtiler yaşıyorsunuz nasil başa çıkıyorsunuz
İnanın başa çıkamıyorum benimde kolesterol değerlerim yüksek bir ay ilaç içtim sonrasında düştü ama karaciğer ve böbrek değerlerim değişti bıraktırdı doktor şimdide hdl 50 üstü olunca diyet ve yürüyüş verdi sol kolum göğsümde yanma ağrı oluyor midem şişiyor yanıyor parmaklarım uyuşuyor panikliyorum o zaman nabzım yükseliyor tansiyonum panikledikçe daha artıyor elim bileğimde nabzıma bakıyorum şimdi dua ediyorum bol bol şifa istiyorum Allahımdan ben altı ay arayla babamı ölü buldum biriside yanımda kalp krizi geçirip vefat etti ondan dolayı bende de korku başladı eşim hep vesvese bunlar diyor ama ağrılarım var kim ağrısı yokken der beynim sanki benimle oyun oynuyor internetten bakınca zaten her belirti kötü bakmıycam diyorum yine bakıyorum belki burada konuşarak şifa buluruz
Yaş kaç sizin gibi bir tanıdığım vardı antidepresan başladı ağrıları geçti3 senedir önce sol kürek kemiğimin ağrısıyla başladı sol kol derken önce ortopedi kalp genel cerrah sorunuma fibromiyalji dendi stress ten oluyormuş her ağrıda tansiyonumu yükseltip acile gittik hiç bir şey yok sadece kolesterolüm yüksek diğer değerlerim normal acildeki doktor kalp için doktora gidin dedi onada gittik ekg stress efor ritm tansiyon holter sonuç normal değerlerde çıktı bu sefer midede şişlik yanma başladı yediklerimi korkudan yiyemez hale geldim yastık yükseltim mide tableti kullandım doktora gittim huzursuz bağısak ve reflü dendi her gün farklı bir yerim ağrıyor yanma oluyor iğneler batıyor bu sefer hastalık belirtilerine bakıp panik atak oluyorum şimdide boyun düzleşmesi kireçlenme hafif skolyoz çıktı evdekiler benden bıktı fizik tedavi verdi doktor bazen nefesim kesiliyor çarpıntım oluyor hemen yüzüm değişiyor kiminle konuşsam bir ağrım var dese hemen soruyorum nerede nasıl diye benimki gibiyse biraz rahatlıyorum ama o vesvese yok mu hemen başa sarıyor yıllar önce yine böyleydim ama çocuklar iş güç unutmuştum şimdi boşta kalmıyorum yine başladı babamın ölümünden sonra daha da tetiklendi sanırım bana stress ten uzak dur rahatla diyorlar bende biliyorum dualar ediyorum eski sağlıklı düşündüğüm günlere dönmek için hepimize Rabbim önce sağlık versin gençken yaşanılanlar ilerki yaşlarda maalesef bedenimize psikolojimize etki ediyormuş
58 yaşındayım antidepresan bir yıl kullandım ağrıların azalıyor duyguların köreliyor herşeye tepkisiz oluyorsunuz 10 kilo aldım sonra bıraktımYaş kaç sizin gibi bir tanıdığım vardı antidepresan başladı ağrıları geçti
merhaba bende marttan beri birebir aynılarını yaşıyorum, yalnız değilsiniz. kan verdim sadece 1 değerimde problem çıktı. ilaçlardan olabilir dendi yenisini vereceğim pazar günü. ona bile O KADAR STRES YAPIYORUM Kİ… delireceğimi düşünüyorum artık3 senedir önce sol kürek kemiğimin ağrısıyla başladı sol kol derken önce ortopedi kalp genel cerrah sorunuma fibromiyalji dendi stress ten oluyormuş her ağrıda tansiyonumu yükseltip acile gittik hiç bir şey yok sadece kolesterolüm yüksek diğer değerlerim normal acildeki doktor kalp için doktora gidin dedi onada gittik ekg stress efor ritm tansiyon holter sonuç normal değerlerde çıktı bu sefer midede şişlik yanma başladı yediklerimi korkudan yiyemez hale geldim yastık yükseltim mide tableti kullandım doktora gittim huzursuz bağısak ve reflü dendi her gün farklı bir yerim ağrıyor yanma oluyor iğneler batıyor bu sefer hastalık belirtilerine bakıp panik atak oluyorum şimdide boyun düzleşmesi kireçlenme hafif skolyoz çıktı evdekiler benden bıktı fizik tedavi verdi doktor bazen nefesim kesiliyor çarpıntım oluyor hemen yüzüm değişiyor kiminle konuşsam bir ağrım var dese hemen soruyorum nerede nasıl diye benimki gibiyse biraz rahatlıyorum ama o vesvese yok mu hemen başa sarıyor yıllar önce yine böyleydim ama çocuklar iş güç unutmuştum şimdi boşta kalmıyorum yine başladı babamın ölümünden sonra daha da tetiklendi sanırım bana stress ten uzak dur rahatla diyorlar bende biliyorum dualar ediyorum eski sağlıklı düşündüğüm günlere dönmek için hepimize Rabbim önce sağlık versin gençken yaşanılanlar ilerki yaşlarda maalesef bedenimize psikolojimize etki ediyormuş
parmaklarımda çekilme gibi bişey hissediyorum bende. bunu yaşayan birini görünce tuhaf oldum. nefes alırken -derin nefes- sol kuluncumda batma oluyo o kadar korkuyorum ki doktor kulunç dedi. akciğer grafisi temiz geldi. ama ikna olamıyorumİnanın başa çıkamıyorum benimde kolesterol değerlerim yüksek bir ay ilaç içtim sonrasında düştü ama karaciğer ve böbrek değerlerim değişti bıraktırdı doktor şimdide hdl 50 üstü olunca diyet ve yürüyüş verdi sol kolum göğsümde yanma ağrı oluyor midem şişiyor yanıyor parmaklarım uyuşuyor panikliyorum o zaman nabzım yükseliyor tansiyonum panikledikçe daha artıyor elim bileğimde nabzıma bakıyorum şimdi dua ediyorum bol bol şifa istiyorum Allahımdan ben altı ay arayla babamı ölü buldum biriside yanımda kalp krizi geçirip vefat etti ondan dolayı bende de korku başladı eşim hep vesvese bunlar diyor ama ağrılarım var kim ağrısı yokken var der
Ne yazık ki bende hangi doktora gitsem yok birşey dese ikna olamıyorum hemen farklı bir şey düşünüp ona takıyorum bu seferparmaklarımda çekilme gibi bişey hissediyorum bende. bunu yaşayan birini görünce tuhaf oldum. nefes alırken -derin nefes- sol kuluncumda batma oluyo o kadar korkuyorum ki doktor kulunç dedi. akciğer grafisi temiz geldi. ama ikna olamıyorum
merhaba bende marttan beri birebir aynılarını yaşıyorum, yalnız değilsiniz. kan verdim sadece 1 değerimde problem çıktı. ilaçlardan olabilir dendi yenisini vereceğim pazar günü. ona bile O KADAR STRES YAPIYORUM Kİ… delireceğimi düşünüyorum artık
offf ben de çok takıyorumNe yazık ki bende hangi doktora gitsem yok birşey dese ikna olamıyorum hemen farklı bir şey düşünüp ona takıyorum bu sefer
Hepimiz aynı şikayetleri yaşıyoruzBenim de sağ kürek kemiğim ağrıyor sağ omzuma kadar vuruyor bel ağrıları da cabası bir de midem yanıyor kafamda bin türlü senaryo nabzım da ara ara artıyor oksimetre ile ölçüyorum anneme gidince şekerimi ölçüyorum eşim dalga geçiyor emar makinesi satılsa onu da alacaksın diyor
Stress yapmayın desem ben de yapıyorum banada aynısını söylüyorlar ama olmuyor inşallah güzel çıkar değeriniz ben artık evdekilerine anlatamadığım için bu başlığı açtım
Stress yapmayın desem ben de yapıyorum banada aynısını söylüyorlar ama olmuyor inşallah güzel çıkar değeriniz ben artık evdekilerine anlatamadığım için bu başlığı açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?