- 25 Ocak 2024
- 290
- 171
- 23
- Konu Sahibi hacininannesi
-
Evde çalışıyor maalesef hobileride tabiki var bana sırnaşmak benle oynaşmak falan işteEşinizin başka işi yok mu? Calişiyor mu? Sosyal hayati, hobileri var mi?
Bana yapacak bir sey bulamayip size sariyor gibi geldi.
Mutluyum diyemem mutsuzda diyemem kendim için ama bir boğa erkeğinin böyle olmasına şaşıyorumBen de 5 yıllık evliyim, benimki de bundan halliceakrep burcu mu ? Bebek fikrine bir şey diyemem ama onun dışında siz de mutluysaniz ne olacak ki
Evde çalışıyor maalesef hobileride tabiki var bana sırnaşmak benle oynaşmak falan işte
Anlamadığım 5 yılda hiç insan yorulmaz inanmazsın regl günümü kaç gün sürdüğünü benden daha iyi bilir takip ederOndan oluyor demek ki. Zengin parasiyla fakir karisiyla oynarmiş derler ya.
Aşıkken bende öyle oluyorum. Mutsuzsaniz belli edin, değilseniz de onu özlemenize izin vermediğini, farklı aktiviteler yapmak istediğinizi söyleyin. Yürüyüş, film izlemek, piknik vb.5 yıllık evliyim evliliğimde sadece hamilelik, lohusalık ve regl dönemim dışında eşim her gün ilişkiye girmek istiyor. Artık nasıl kaçıcam nasıl yalan söylüyeceğimi bilmiyorum. Bu iyi bi şey mi kötü bişey mi bilmiyorum. Çoğu zaman onun uyumasını bekleyip yatağa geç saatlerde giriyorum tam bu uyumuşturdur deyip yatağa girer girmez hemen uyanıp ilişkiye girmek istiyor. Şuan konteynerdeyiz. Kayınbabamla kaldığımız için gün içinde nerde boşluk bulsa istiyor ne yapmam lazım artık bedenen de zihnende yoruldum. Bide daha 9 aylık bebeğim var ikinciyide hemen istiyor. Bana akıl verin lütfen ...
Anlamadığım 5 yılda hiç insan yorulmaz inanmazsın regl günümü kaç gün sürdüğünü benden daha iyi bilir takip eder
Anlıyacağını pek zannetmiyorum ama bi deneyeyim bakalımAşıkken bende öyle oluyorum. Mutsuzsaniz belli edin, değilseniz de onu özlemenize izin vermediğini, farklı aktiviteler yapmak istediğinizi söyleyin. Yürüyüş, film izlemek, piknik vb.
Hiç böyle düşünmemiştim o zaman her gün ona bi meşgale bulmalıyım başka kurtuluşum yokEnerjisini yönlendirdigi, yorulduğu başka bir sey yok ki. Evde calisip başka bir sey yapmayan biri nerede yorulacak baska? Sizinle atiyor onu.
Bunu daha önceki bi konu da paylaşmıştım zaten okuyabilirsin9 aylık bebeğin ismi hacı mı? Allah bağışlasın
Sıla sevişmeden uyumayalım demiş eşim sevişmeden yaşamayalım diyorSıla'nın sevişmeden uyumayalım şarkısını şiar edinmiş adam.
Ne güzel sevişin işte. Ama çocuk derse döv ben izin verdim.
Tek tek bütün mesajları okumamı istemek yerine evet ya da hayır demek daha iyi bir çözüm olabilirmiş ben öyleymiş gibi kabul etmeyi seçiyorum teşekkürlerBunu daha önceki bi konu da paylaşmıştım zaten okuyabilirsin
Sevdiğiniz bir isimse istiyorsanız kimse karışamaz ama istemiyorsanız 9 ay taşıdığınız ömür boyu bakacağınız bir çocuğun ismiyle ilgili fikir belirtmek lazım. Seks için de aynı hayır bugün istemiyorum diyebilmelisiniz. En azından şartların düzelmesi lazım, konteynerde kalırken 2. Bebek isteyen adam ne kadar mantıklı davranıyor olabilir? Babası da sizinle üstelik. Sizin dur demeyi öğrenmeniz gerekiyorEşimin dedesinin adılanet gelsin içimdeki bu insan sevgisine kimseyi kıramıyorum
Oldum olası hayır diyemem hiç birşeye hayatımı hep başkaları yönetiyor bunun farkındayım. Boşuna dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diyeSevdiğiniz bir isimse istiyorsanız kimse karışamaz ama istemiyorsanız 9 ay taşıdığınız ömür boyu bakacağınız bir çocuğun ismiyle ilgili fikir belirtmek lazım. Seks için de aynı hayır bugün istemiyorum diyebilmelisiniz. En azından şartların düzelmesi lazım, konteynerde kalırken 2. Bebek isteyen adam ne kadar mantıklı davranıyor olabilir? Babası da sizinle üstelik. Sizin dur demeyi öğrenmeniz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?