- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
Hahah die sprechweiseHaymat lütfen
(konu sahibi kusura bakma almanya arada kaynadı) :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah die sprechweiseHaymat lütfen
(konu sahibi kusura bakma almanya arada kaynadı) :)
Bi konu nasıl dagıtılır onu gördüm şuan:))Hahah die sprechweiseaynen kusura bakmayin lütfen bi anda almanyaya gidiverdik
![]()
Valla öyle oldu ya ayip oldu ama ben yorum yapmayacaktim öyle okuyup gidecektim bir Almanca atasözü görünce „aman benim memleketten haber var“ misali yaziverdimBi konu nasıl dagıtılır onu gördüm şuan:))
Ama güzel oldu![]()
Ay beni görmeden bile bunu demeniz ne biliyim bir şey yaptı beni şimdi sevindim galibaGerçekten mivalla ben sizi 20 li en fazla 30 un başları diye dusunuyodum burda birjac üye beni şaşırtıyor
Allah bağışlasın
Yorumlariniza rastliyordum hep valla yasinizda gençtir ama ruhujuz çok genç kiziniz şanslı ne diyeyimAy beni görmeden bile bunu demeniz ne biliyim bir şey yaptı beni şimdi sevindim galiba
Amin teşekkür ederim![]()
Muhtemelen aranizda diyalog olmadigi icin o da bunaliyor ve habire birilerini eve cagiriyor lak lak etmeye. Sizi yildirma politikasi da güdüyor olabilir bu sekilde, ben gitmem o gitsin bir an once bu evden diye.. Bu tip soguk savaslarin kazanani olmaz. O simdi sizin ona saldirma olasiliginizi bekliyordur bu konu yuzunden. Ters kose yapin, ablacim gel bir konusalim bak bizim bizden baska kimsemiz yok ikimiz de issiziz sikintidayiz halledelim sorunlari konusalim diyin. Elbet birimiz gidecekse evden en azindan surecte birbirimize huzur verelim helallesiriz yolumuza bakariz diyin. Saldirirsaniz ya da misilleme yaparsaniz hepten arap sacina doner.Arkadaşalr direk konuya giriyorum. Bilen bilir hiç geçinemediğim bir kardeşim var. Onun yüzünden evden ayrılmaya karar verdim, iş bulduğum anda taşınacağım. Fakat şu anda aynı evde yaşamaya mecburum, kendisi ile hiç muhatap olmam, konuşmam, öyle gerekiyor, kimse sormasın.
Her akşam eve arkadaşını çağırıyor, odası küçük olduğundan salonda veya balkonda oturyorlar. Ailem şehir dışına çıktı, ikimiz kaldık, iş arıyoruz diye. Bizim ailede eve her gün ne misafir ne konu komşu çağırılır. Babam çıkar dışarıda görüşür, annem desen çok nadir. Diğer kardeşlerim de aynı şekilde, çıkar dışarıda görüşürler arkadaşları ile. Bize göre ev insanın rahat ettiği yerdir.
Nihayetinde bu arkadaşı ile 11, 12'lere kadar balkonda, oturma odasında. Bir gelir, iki gelir neyse. Her gün birileri evde. Akşamları bunlar yüzünden balkona çıkamıyorum, malum havalar, gündüz desen oturma odasındalar. Evde iki günde bir yabancı biri ile karşılaşıyorum. Ciddi bunaldım, rahatsız oluyorum artık.
Bende sizin yorumlarınızı okuyorum hep))Yorumlariniza rastliyordum hep valla yasinizda gençtir ama ruhujuz çok genç kiziniz şanslı ne diyeyim![]()
MaşallahBende sizin yorumlarınızı okuyorum hep))
Valla yaş oldu 43 ama ruh kafasına göre takılıyor.Birgun 18 birgün 80 iste ortası yok ama nedense 43 olmadi o hiç![]()
Allah hem beden hemde ruh sağlığı versin..gerisi önemli değil.cocuk ruhlu olmak güzeldir ama keşke herkes öyle olsa dünyada hiç kötülükler olmazdı belkideMaşallahbende öyleyim 32 yaşındayım ama bazen oglumdan daha çocukça davranıyorum
benim kendime hayrım yok ta işte belki başkalarına az faydam olur mu diye yazıyorum ☺
AminAllah hem beden hemde ruh sağlığı versin..gerisi önemli değil.cocuk ruhlu olmak güzeldir ama keşke herkes öyle olsa dünyada hiç kötülükler olmazdı belkide![]()
Ohooo onu hepimiz yapıyoruz boşver yabancı değiller ayıp olmaz benceAmin ☺aynen öyle en azından lafimiz ağzımızda içten pazarlıklı olmuyoruz .Eşimle cozemedigim konularda buraya gelip dedikodusunu yapmasam daha iyi olacak ama![]()