Her gün kendimle ilgilencem🌸

Bende uzun bir aradan sonra kitap okumaya başladım ilkk klgini ceken bir kitapla başlayabilirsin iki sayfa günlük sonra sayfa sayısı artiyor
Eski psikoloğum da bağlanma ve şemalar ile ilgili kitap önermişti bana. Kitap okumak iyi geliyor kesinlikle. Ama ben uzun zamandır odaklanamıyorum.

7 Haziran

Ailecek kahvaltı yaptık.
Minnoş kedime mama verdim onunla ilgilendim.
Mutfağı temizledim.
Misafirler geldi ,misafirlerle yemek yedik sohbet ettik.
Yeğenimin doğum gününü kutladık fotoğraf çekindik.
Odama geçtim uzandım dinlendim.
Bugün regl olduğum ve çok canım sıkıldığı için sürekli çikolata şeker yiyip durdum. Düşündüm de bugün kendim için bir şey yapmamışım

Yaaa ne güzel gezmişsiniz kumru falan beslemişsiniz. Sizin için farklılık olmuştur

8 Haziran

Kahvaltı sonrası yeğenimle vakit geçirdim.
Mutfağı toparlayıp temizledim.
Ablamla görüntülü konuştum.
Bahçeye indim yürüyüş yaptım.
Yarım saat kitap okudum.
Bayramlaşmaya dayımın kızı ve eşi geldi, sohbet ettik.
Minnoş kedime mama verdim, bol bol öptüm sarıldım.
Bugün denize gitmek istiyordum ama annemin et kesme merasiminden dolayı gidemedim. Daha müsait zamanda en kısa sürede denize ışınlanmak istiyorum.

Kendinize zaman ayırmanız guzel

09 Haziran
Şükür ettim
Tespihle zikir çektim
Hayvan besledim
Kedi sevdim
Pikniğe gittik ailecek güzeldi
Yürüyüş yaptım
Kişisel gelişim video izledim
Güneş kremi sürdüm
Yarın ise hazırım

10 Haziran
Şükrettim
Güneş kremi sürdüm
Sağlıklı yiyecekler yedim
Müzik dinledim
Kişisel gelişim video izledim
Papatya balon hediye aldim

Eklentiler

• IMG_20250610_171013.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 15
11 Haziran
Sabah şükrettim
Kişisel gelişim video izledim tuna Tanerin yetişkin olabilmekle ilgiliydi vedalarin insanlari büyüttüğünu söylüyor darısı bana ailemle vedalasmak buyumekle ilgili
Kitap okudum ismi evlenmeden önce doğan Cüceloğlu kitabı her kadına tavsiye ederim orda da hoşuma giden şey diyor evleneceginiz insan çocuğunuz a örnek olmalı çünkü çocuklar ana babadan rol model alıyor.
Yürüyüş yaptım
Kedi sevdim
Müzik dinledim
Benim ki biraz yetişkin olma çabası .yetişkindemek davranış sorumluluğu alabilen karar verebilen ve verdiği kararın arkasında durabilendir.ve insanları olduğu gibi yargılamadan kabul etmeyi öğrenme aşamasındayım .yapicam
Bir de güzel çiçek fotosu çektim günün çiçeği

Eklentiler

• IMG_20250611_195645.webp
    131,2 KB · Görüntüleme: 15
12 Haziran
Sabah şükrettim (Allah bugünde beni uyandırdı)
Güneş kremi sürdüm
Kedi sevdim
Kahve içtim arkadaşlarla
Kişisel gelişim video izledim bu kez tuna tüner konusu evlatlık çocuktu ailenin çocuktan bir şeyler talep etmesi halbuki çocuk alır aile verir diyordu manevi maddi çocuklarını sömüren anne babalar hakkında konuşuyordu.
Kendimi sevmeye aileme arkadaşlara sınır koyarak ve cezalandırıcı iç ses yerine şefkat ve ilgi gösteren iç sesi degistirmeye çalışıyorum
Bugünde çok şükür yaşadık .

13 Haziran
Sabah şükür ettim şükür edecek o kadar şeyim varmış ki gözlerim görüyor yuruyebiliyorim yatacak yatağım var isim var maaş alıyorum kollarımı kullanabiliyorum
Bugün şikayet edecektim ki durdum ve ekurban rolünden çıkmaya çalıştım sordum kendime olan oldu şimdi ne yapabilirsin
Yeni YouTube kanal keşfettim süheyla nurduhan ismi beğendim videolarini gizli narsistle ilgili video var onu tavsiye edebilirim
Kedi sevdim
Müzik dinledim
Namaz kıldım
Güneş kremi sürdüm
Çok şükür bugunumuze hamdolsun

Eklentiler

• IMG_20250613_082511.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 14
14 Haziran
Şükür ettim
Kedi sevdim
Kişisel gelişim video izledim bana bir şeyler katıyor. Bilinçli bir insan olmak istiyorum
Yemek yaptım evi süpürdüm
Yürüyüşe çıktım
Müzik dinledim
Buraya yazikca kendimi nasıl geliştirmişim onu görmüş oluyorum
Güneş kremi sürdüm
Kendimiz için yaptığımız küçük rutinler bizi öz guvenli yapıyor ve değerimizi bilmenizi sağlıyor
Bir de şu var kizlar değerinizi sadece siz belirlersiniz başkası değer versin demek bagimlilk oluşturuyor

15 Haziran
Sabah şükrettim
Kedi sevdim
Günes kremi sürdüm
Küçük kuzenimle zaman geçirdik onu parka götürdüm
Araba sürdüm
Namaz kıldım
Yürüyüş yaptım
Bugün dolu dolu bir gündü .sosyallesin insanlarla sohbet edin kendinizi geri çekmeyin bugünkü öğrendiklerim

Eklentiler

• IMG_20250615_121321.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 12
17 Haziran
İki gün ara vermişim
Sabah şükrettim
Günün genel olarak iyiydi
Kedi besledim
Cilt bakımı yaptım
Bir şey daha öğrendim kendimizi sevmek bizim sorumluluğumuz Muş baskasindan istersek bağımlı oluyormuşuz o kişi de ister ilgi verir ister vermez o un için sorumluluk alalım

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-17-16-25-15-401_com.android.chrome.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…