Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar resmen nara aşeriyorum 1 haftadır. Her gün en az 1 tane nar yedim bir hafta boyunca. Bi de ne göreyim internette nar zararlı düşüğe neden oluyo dediler. Bi tarafım hala yemek istiyo ama sizlere sormak istedim. görüşü olanlar yardımcı olabilir mi?
andean ogrendım bebgımın cınsıyetını kızzzzsenın
ooo cnm hayırlı olsun :) cnm 10 gün önce doktor kıza benziyo demişti. kızdır o öyle dediyse :)
yok erkege benzıyor kesın bısey yok dıyordu ya ıste dun cıkolata yıyp gıttım acayıp actı bcaklarını doktor kız bu bebek dedı cok bellı ve nettı ıste sonra bacak bacak ustune attı velet eller ensede yatmıs ole velet ya rahatına duskun olucak![]()
Söylenen kadarıyla pek yararlı değilmiş canım , ama 2-3 günde bir bardak nar suyu içmen daha doğru olabilir.Okuduğum kadarı böyle...
Kafa karıştıran kısmı nar cennet meyvesi derler :)
narın faydasını çok duydumda düşüğe sebep olduğunu ilk defa sizden duyuyorum
ne güzel cnm büyük ihtimal bendeki de kız :)
öyle cnm tabiki de. bugün başka bi arkadaşım da kızı olacağını söyledi bana :) aynı günde 2 kız haberi :)hayırlısı cnm farketmez tabıkı benm ıcın saglıklı olması onemlı
düşüğü bilmem ama bende yemiştim geçen hafta, kabız oldum :) sonradan eşim uyardı, nar kabızlık yapıyor yeme dedi.
hayırlısı cnm farketmez tabıkı benm ıcın saglıklı olması onemlı